Jump to content

Emanuela_baby

Members
  • Коментари

    6
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Emanuela_baby

  1. ХАХА много правилно! Нещо се опитала да напише, ама пак неподготвена като текстовете на песните си дето пише! СМЯХ! Джена тотално отиде към ниво Ани Хоанг!
  2. Оф тази Джена, да седне да напише пак някой смешен текст, за да може да се смеем всички и да забравим за вируса! Детето й щяло да започне да има проблеми с очите от гледане на телевизия...Ми вземете го забавлявайте това дете... Заигравайте го, правете му детски игри, говорето му, показвайте му някой неща... Джено, мори ... Както за теб, така за всички ще е това изпитания... Какво искаш да разнасяш вируса навсякъде ли?! Амат от тъпо фолкпевици, правеще се на големи философки...
  3. Не ми допада! Много напълняла е, станала е като застаряла жена на 55 години. С тези диоптерни очила и големи килограми не ми допада определено!
  4. Снимка от заведението, и снимка от профила на Рени! Май си ги бара яко... На какви неща попаднах Смял съм се с глас... Снимките от заведенията е с ужасен задник и корем, а при нейния профил снимките са мн вталявани и лъскани!
  5. Имам един въпрос! Защо при участия на Галена, снимки от фотограф на заведението не се използват, а само от Виктория? Ясно е, че яко я маже и обработва после, но дали Галчето забранява да я снимат? Някой нещо знае ли?
  6. Валя я няма, защото Валя не е глупава като другите и е продуцент на всички нейни песни след 2008г. И Пайнер за да я издадът, излъчват и каквото й да е с нея, трябва да получат нейното съгласие, защото тя си държи правата на продукцията. Докато всички други певици, плащат собствени пари, а правата ги държи чичо Митко...Дали е глупава Валя? А? Якото е, че Емануелчето е там с няколко песни- скоро чакам хит от нея!!!!
×
×
  • Create New...