Jump to content

PayneraDimitrov

Ramaniacs
  • Коментари

    699
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от PayneraDimitrov

  1. Глория е приета в момента в болница , те ми разтягат локуми медиите кой бил виновен и какво що .Това е много тъпо при положение ,че жената в момента не се чувства добре и се бори да оздравее . Дано скоро се възстанови! 

    • Like 7
  2. Глория - Best Hits (2020) (Част 2 )

     

    01. Любима 

    02.Двойна игра

    03.Ненаситна

    04.Целувай още 

    05.Можеш ли да ме обичаш 

    06.Сбогом ,адиос  

    07.Дар от бога 

    08.Приятелко ти моя най-добра 

    09.Гост не си 

    10.Феникс

    11.Ако те няма 

    12.Любовен дъжд

    13.Изсвирете нещо ударно 

    14.Пясъчни кули 

    15.Кралица 

    16.До последната сълза 

    17.Красив свят 

    18.Усещане за мъж 

     

    Линк за сваляне https://we.tl/t-fxLn5HeOnI

     

    Информация : Този бестов албум съдържа 18 хитове песни от най-добрите в кариерата на Глория . Ще чуете и една музикална изненада в албума най-новата версия на песента "Любовен дъжд" направена и смесена за всички почитатели на Глория . Приятно слушане!...

    folder.jpg

  3. След като получих книгата :

    Тук виждам една по различна жена , нежна , искрена ,ранима , емоционална и сантиментална .

    В книгата няма заучени фрази , в книгата има ужасно много изповед от личния живот на една популярна певица ,доказала се във времето ,че е достойна за уважение !

    Глория е просто един артистичен псеводним , които е различен от лицето на Галина Иванова Пенева от Русе . В книгата почувствах всеки ред  , всяка история , всеки миг ,всеки момент на болка , страдание и това как може да съхраниш себе си след толкова много удари на съдбата !

    Глория е невероятен професионалист, тя е невероятен човек и личност която ще бъде обичана от онези ,които я приемат такава каквато е самата тя като човек .Другите си пишете каквото искате , изливайте си негативизъма и един личен съвет от мен , никога не проявявайте злоба защото тя е болест нелечима ! 

    • Like 2
    • Dislike 2
  4. Само ви чета постовете  и коментарите и честно казано от някой хора ми се гади .

    Има фенове ,които ще оценят всичко което прави , има и такива които ще бъдат вечно недоволни от самата нея . Маргарита Лозанова не зная дали има тук регистрация , но това което повечето "изливате" е само злобата си и неблагодарността си към един артист , човек, жена ,която с труда си дълги години успява да съхрани себе си и своите принципи .

    Относно поста за поканата на интервюто , понякога човек има нужда да помисли преди да приеме всякакъв вид предложение за участие в дадена медия . Нещата  тук не стоят както в чужбина , нещата тук са коренно различни . С времето се променят регламенти , договорни отношения и тн. Не можем да стоим на едно място трябва и да се развиваме и да мислим преди да вземаме важни решения , било то за работа , интервю или тем подобни .

    Харесва ми този път, някой хора как са се изказали тук ясно точно кратко и изчерпателно , Венета прекалява и аз да съм на нейно място и аз няма да пожелая да ми прави тя интервю! 

    • Like 1
  5. Глория е постигнала каквото е искала ,  няма нужда да се напряга за каквото и да било . Радвам се ,че откри любовта в личния си живот,че е щастлива и оценена от човека до нея . Харесват ми нещата ,които е направила до момента и зная ,че скоро ще ни зарадва с нещо хубаво и стил"Глория" ,което да успее да задържи вниманието на слушателя .

    Глория през тези успешни 25 години на сцената е доказала своя професионализъм и труд . Сега е време да се отдаде на личния си живот и на това да бъде щастлива . Ще се зарадвам ако пусне нещо ново като песен , но едва ли след тази толкова тежка загуба на близък човек и е до песни и тн. Моите искрени съболезнования на Глория !  

  6.  

     

    Райна в последно време започна много прецизно да работи . Това ми направи впечатления и албума й е много добре селектиран като съдържание и песни . Райна бележи подобрение в поп фолк жанра за което се радвам . Пожелявам й още много успехи и да продължава да прави такива хубави песни като "Лицемери"" Зле те чувам" и тн.

  7.  

     

    Някой от вас иматели изобщо представа как се прави авторски албум ? колко коства време за това и как се издава книга?

    Спокойно , всичко ще има но с времето си . Всяко нещо изисква много труд , много нерви ,финансии и време техническо за да бъде

    в префектния вид като продукт . Глория е доказал се професионалист през годините и тя няма как да предложи нещо ,което не става за слушане или за четене . Заредете се с търпение и престанете да мрънкате ,кога ще има албум , кога ще пуска книга . Всяко нещо с времето си , аз страшно много харесвам това което е правила и прави в момента и да така трябва ,когато нямаш правилната идея за проект , нямаш усета или музата за това по-добре нищо не прави от колкото да пуснеш нещо си там само за да кажеш ,че имаш нов музикален проект или албум!

  8. Ивана празнува двоен юбилей с пищно LIVE-парти в Пловдив

    Домакин на светското събитие на 31 януари ще бъде клуб ONYX

     

    Няма ли да има концерт? :mf_surrender:

     

     

    Явно не , не се знае може и да направи . Ивана надали ще може да го направи в НДК или в по-голямата зала в София . Поради финансови прични защото един концерт струва на един изспълнител страшно много пари , нерви , сили и усилия .

    Ивана и без концерт ще мине добре като представи тези първи 20 години на сцената пред най-верните си почитатели в Пловидв !

  9.  

     

    Не зная кой кого е на нападнал ,но не е редно да се коментират такива неща . Не е редно да се мрънка постоянно това искам онова искам , ама тя сега защо не прави еди какви си песни , ама тя защо така защо онака . Тя не е длъжна на никого ще се радвам да присъства на концерта "17 години планета тв" и да изпее каквото тя самата е преценила за редно , все пак не от вчера в този бизнес за да не знае какво и по какъв начин трябва да бъде поднесено на феновете . Относно песента "Като на 17" на Ивана според мене може да намери място на концерта тази година сред микс от едни от най-емблематичните песни , но каквото са решили това ще чуем и видим .

    Нека да сме малко-по толерантни към тях , защото да бъдеш на тяхното място и позиция се изиксва много труд ,време на доказване , много безсънни нощи , много енергия и много финасний !

  10. Деси Слава според мене защото тя първо имаше музикална медия , музикална компания , тя беше музикален продуцент на всичките си албуми извън "Пайнер" . Тя просто е можеща и талантлива , не казвам че другите имена които са напуснали и все още се борят не са успешни ,но най-успешна е според мене Деси Слава!

  11.  

     

    Нещата в последните години много се промениха , този жанр музика отива надолу а продуцентите не правят почти нищо по въпроса .

    Не зная кой би се съгласил да пее заедно на една сцена с момичета ,които не са ориентирани и неспособни да пеят на живо .

    Глория сигурно ще откаже поканата за концерта ,както и други топ имена които са се отвърдили в времето с своите потенциални хитове !

  12.  

     

    Периода 1998-ма до 2008 ма година нещата някак си се приемаха добре от широката аудитория ,след това нещата тръгнаха надолу според мене "Ромнатичните години " на жанра бяха и си остават едни от най-споменаваните и най-търсените като продукти на музикалният пазар .

    фИРМА "ПАЙНЕР" беше едно място в което се твореше истински поп - фолк ,както и конкурентните фирми тогавашни , за едни беше просто "Чалга" за други беше " Ромнатизъм и чувственост " няма да забравя никога тези прекрасни години , но вярвам че сега след толкова време затишие отново започнаха да се правят различни и красиви проекти като на Емилия " Завинаги" като на Глория " Любовта настоява " като последния проект на Есил Дюран , Ивана , Тони Дачева та дори и Преслава . Има все още надежда ,че нещата могат да бъдат в положителна насока към жанра , според мене трябва да се дава шанс на красиви проекти и онова ,което не струва да бъде в "Кошчето " .

  13. ДЕСИ СЛАВА

     

    Тя просто с новия си сингъл ми харесва , защото е различна провокативна и знае къде е мярката .

    Деси Слава е едно име ,което за мене ще остане в историята на жанра с хубавия си глас , невероятните проекти и с това ,че може да пее всякакъв стил музика !

  14. За РЕНИ мога да кажа само хубави неща , относно нейната кариера и относно това ,което показва като визия .

    До тук не смятам ,че е нужно да се коментира нейния личен живот , неприятните моменти идват и си отиват но те учат да бъдеш по-силен и по-внимателен !

  15. Неразбирам защо трябва да се наместват други имена в постовете .

    Не е колегиално не го одобрявам ,но иначе за прокетите на Камелия в "Пайнер" да все още засъжаление няма как да пусне клиповете си в нейният официален канал .

    Камелия е страхотна певица не я плюя просто не ми харесва това ,че се опитва да подчертае дадените й колеги от "Пайнер" да те са в музикалната компания няма лошо всеки сам преценява нещата кои са по-добри за него , всеки има публика и почитатели няма лошо в това и така трябва да бъде , но изведнъж да напишеш такъв пост които ми звучи леко хаплив към колегите й не е достойно , да за "Пайнер" това ,което е казвала по интервютата в последно време ми харесва , но не и това !

  16. Ивана

     

    Какво се случи с нейната кариера и хубави песни не зная , последната й песен не беше лоша но пореден кавър няма лошо , всеки сам преценява кое и как е добре за него . Ивана през годините изгради името си с хитове и поведение ,но в последно време нищо ново около нея не се случва . "Твое копие" е красива песен с смислен текст харесва ми , дано скоро да пусне нещо подобно като последния проект !

  17.  

    Можем само да гадаем какво ни е подготвила тази година . Нищо не се знае все още се пази в тайна от всички какво смята да издаде на първо време .

    Глория според мен ще направи добър подбор за пореден път на песните в албума си , ще включи и нови песни ,които до момента не са чути от никого .

    А относно книгата и Маргарита Лозанова , Г-а Лозанова е доказала своето искрено и чисто приятелство към Глория през годините в които се издаваше списание "Нов Фолк" и да защо пък да не е редактор на книгата й все пак тя я познава като личност и като човек не виждам нищо лошо и негативно в това.

    И да защо пък да не й е давала заслужените награди на нея все пак Глория е име голямо име и една от най-известните в този жанр музика .

    Надвям се скоро да излезе поне албума и да ни зарадва за коледа , за да можем да си направим един страхотен коледен подарък !

  18. Аз съм много доволен от баладата. Точно такава не е имала, по-интересна е. Не знам защо винаги казва, че предпочитала бързите песни, а баладите ѝ са най-големите нейни хитове. Да, най-големите са, но защо да предпочита бързите песни - то си личи, че е в баладите е себе си, минават през нея, подбира ги. Аз съм ЗА една компилация с балади.

    Кой ви е топ 5 от нейните балади?

    На мен ми е:

    1. Ангел с дяволска душа

    2. Не остарявай, мамо

    3. Носталгия

    4. До последната сълза

    5. Очи като звезди/Иди си, тъга/За добро или зло/Откраднат миг

     

    Даже "Иди си, тъга", "Вика моята душа", "Очи като звезди" и някои други по-тежки за изпълнение съм сигурен, че само тя може да ги изпълни с тоя диапазон.

    Просто за мен Глория е с най-добрия глас в чалгата, но все още не е показала максимума, на който е способна.

     

    А за книгата и албума... Ще е яко до края на годината да има нещо налице, но явно тя си следва някаква своя схема. С пришпорване не става.

     

    "Любовта настоява " е песен която може да те докосне , всеки е искал след раздяла да има още един миг красив споделен с човека на които е държал малко или много и обичал . Песента е уникална и тя лично е писала текста в емоционален момент за нея . Най-хубавите песни са изстраданите !

  19. Нека не бързаме с изводите. Може пък да изненада с нещо. Все пак книга е. И аз мернах статията.

    По ми е интересно какво я е накарало точно сега да си пусне мемоарите... Силно се надявам да не се приеме като бенефис.

    Обикновено хората пускат биографии в по-зрели години, преклонни, хайде да кажем. Със сигурност има много какво да каже и със сигурност ще звучи разумно, въпросът е да не четем и там историите със импресарките, вариететата, запознанството със Слави и Митко Димитров, турнето в Сърбия с оркестър "Извор" и подобни до болка познати неща.

     

     

    ха-ха-ха

    Дано надявам се да разказва за живота си , да разкзва историй покрай създаването на най-големите си хитове в музикалната кариера , най-после да сподели какво се е случило с Илия че са се разделили по такъв начин и да поразкаже за това , как баба недка и дядо георги са я възпитавали , разкази и спомени от детството , забавни ситуаций в първите години на кариерата й . Но ако е хит калекшан от "Нов Фолк" интервюта ще вдигнем ръце! ха-ха

  20. Най- хубавия The Best в дискографията на Глория .

    Този бестов албум е най-хубавия бестов сборен албум спроед мене първо защото песните са презаписани от първите два албума "Щастието е магия " и "За добро или зло " .

    Невероятната модерна за времето си обложка на която прилича на световно известната певица Шер , уникалните текстове които сама си е писала и музика през последните първи пет успешни години от музикалната си кариера .

    Песента "Нека останем приятели" която не е влезнала в първия албум поред причини намира място в този албум а и който е успял да си купи диска в диска има бонус оригинален инструментал на хита "Сто процентова жена ".

    Ех, какви албуми на времето се правеха а сега чакаме за албум през две три години при някой и повече !

     

    Споделям с вас корицата на албума на Глория "The Best" издаден през май 1999 - та година

    Фотограф : Иван Неделчев и Христо Димитров

    Дизайн : Denon Color гр.Русе

    Дрехи : "Хрисмил" - фирма за платове и облекла гр. Русе

    Грим : Силвия Начева

    Коса : Константин Йорданов - Салон за красота " Принцес " гр.Русе

     

    res_b086367ea843fc8cf71e3af6cefd7bce_fullJRFemDZAvU0KDi9qHDpZ1539511918.jpg

     

     

  21.  

    Аз не искам казал нищо лошо ,казвам просто как мисли и как трябва да бъде според Рени от тук нататък кариерата й няма нищо злобно и заядливо и лицемерно в коментара ми . Харесвам Рени ,но не харесвам някой неща които прави сега иначе като визия в клипа и снимки които качва е страхотна така ,че едното няма нищо общо с другото . Относно приятелството с Есил Дюран и аз се радвам за тяхните чисти отношения !

×
×
  • Create New...