Jump to content

Runevski

Ramaniacs
  • Коментари

    1320
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от Runevski

  1. Екстрата се научи как се слага чужда уста с AI. Пусна си две нови снимки, написа че търсела естествеността. Нахокаха я, че е мрачна, да се усмихнела. И след това веднага “Ето и усмихнати нови снимки!” :D

    IMG_7071.jpeg

    • Haha 2
  2. преди 23 минути, meleto каза:

    Я дайте актуална снимка на Надя към днешна дата?

    NADIA-FAN-PAGE.ALLE.BG

    На 08.01.2023 г. излезе деветия брой на първото по рода си онлайн списание за българската поп-фолк музика. Освен активните изпълнители, в там намират...

    Тук можеш да видиш два лайфа от нейно участие преди година-две. От време на време пее с оркестър в София. Можеш да видиш и Марияна и Виктория към днешна дата тук.

  3. Спомняте ли си как Оцко окраде “Нежна стихия” на Даниела и пуснаха “Под наблюдение” с Таня Боева? 

    Документално филмче за гостуването им в Албания с Галена, както и част от прослушването за Пайнер, в което се явява с “Последна вечер” на Ивана, можете да видите тук: https://danielafans.alle.bg/
     

     

    • Like 2
  4. преди 13 минути, meleto каза:

    Според мен никога нямаше да бъде голямо име. Просто гласчето й е като на Полина. Някакъв тембър, но не звучи като "тежка" артилерия, а 2000-2010 се приемаше, че трябва да си пееща. А това беше опит за завръщане. Само дето изхарчи парите за силикон, вместо да продава на тото пункта.

    Според мен си изпълни мисията. Внесе малко свеж полъх с модерен денс и латино стил, младежки визии и рядкост - танцувални умения. В разгара на сръбските кавъри с много орнаментика и кич, тя беше близо до тийновете с леко наивно по детски излъчване. А клиповете и са били дори новаторски. Нека има и такъв тип изпълнители, не като сега - всички нови са ми тип алфи, по калъп. 

    • Like 1
    • Thanks 1
  5. Току що, Fast каза:

    На Надя грешката й беше че залагаше твърде много на детски песнички, и когато най-накрая реши да се поразчупи, публиката не можа да го възприеме.

     

    Съгласен съм. И пак прецедент - кръстиха цяла сборна компилация на тази нейна песен. Май само на тази и още една песен са кръщавали компилации. 

    • Like 1
  6. преди 49 минути, meleto каза:

    От Надя помня само тази песен.  Сега ще кажете Супер е животът  и там дуетите с Марков. Реално само Полунощ е й беше хит.

    Това е първата и песен, която става хит. Това я прави една от най-силните дебюти изобщо. Щяла е да вземе Откритие на 2001 от Нов Фолк, но Райна се засилва и я печели.
     

    Надя сигурно е единствената певица, която няма и една записана песен, дето да не е видеореализирана по някакъв начин.  Макар и да са 20.

    • Like 2
  7. С “Полунощ е” Надя получава номинация за Клип на годината, а песента става причината Пайнер да спрат с нелегалните кавъри и да започнат да си плащат авторските права. 
    Още инфо: https://nadia-fan-page.alle.bg/

     

    • Like 1
    • Love 1
    • Ooo 1
  8. WWW.FACEBOOK.COM

    Категорично отказвам да участвам в хазартни реклами! Предложението дойде за втори път преди няколко дни, подкрепено със солиден хонорар. Да, рекламата си е реклама и за двете страни, но съм твърдо против името ми да се свързва с подобни бизнеси. Няма как да рекламирам нещо, което аз самата не подкрепям, още повече, когато то се гради на чуждото нещастие. Очакваше се, дори да се използва рефрен от песента ми с Илиян Бойд „Газели и хиени“, който гласи „Кеша си ти на богатите и бонуса на тарикатите“. Само че аз пея, за да нося веселие на хората и не рекламирам, за да ги разорявам. Който разбрал, разбрал!

     

    • Like 1
  9. преди 20 часа , Emanuela.Carey каза:

    Според мен е малко безотговорно. Не можеш дори да предположиш, че ще присъстваш на бала на детето си. Да не говорим по-нататък в живота му.

    Да кажем за жени, които цял живот са опитвали за дете и най-после са успели има повече смисъл. Но в другите случаи бие към някакъв егоизъм да обречеш дете на непълноценен живот.

    По-добре на 16 викаш.

     

  10. преди 27 минути, Emanuela.Carey каза:

    Дори и да го е изгонила само си е направила огромна услуга и трябва напълно да го изгони от проектите си завинаги.

    Разкарвала човека за записи до студиото, положил е някакво усилие, но тя си гледа да и е добре на нея. Направо я аплодирайте ако искате :bored:

    • Ooo 1
×
×
  • Create New...