Jump to content

Western

Ramaniacs
  • Коментари

    2487
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от Western

  1. преди 2 минути, Slavi каза:

    Добре, че е форума на рама, че да ни промотираш утайките на хит мюзик.

    Моите постове са за Лоренчето, твоите за мен. Кой е с по счупената психика според теб. Едно и също вече в 5 поста дъвчиш. 

    Имам една загадка към теб. Какво ще стане ако пуснем Лоренче да цвили на живо в помещение с много стъкла. 

     

    И за да не ти напрягам изстрадалата мозъчна дейност, ти давам и отговора:

    SorrowfulThirdHarborporpoise-size_restri

    Хубав да е и твоя, макар че не изглежда да е такъв... 🤣 

     

     

  2. То си личи кой е с паник атаките и кой сън не спи, влиза в профилите, намира снимките с най-малко харесвания, поства тука - вярва си. После влиза в ютуб, рови, търси, прави се на забавен, на оригинален. И някое лапе като му обърне малко внимание или му се засмее на тъпите шеги си вярва, че е разбил за пореден път някакви психики. 

    Абе, коте, от толкова психики които “разби” последните месеци, май твойта е най-разбита.🤣🤣🤣🤣

    Целувки и успешен ден! 🥰

    • Love 1
  3. Мале, мале сън не е спал, за да почне рано-рано да пръска злоба и да чака някой да му отговори. Ама то снощи опита да се заяде и с други форумци, но те вече не го отразяват, защото са по-зрели и по-адекватни от него🤣

    Трагично положение простоо... и това хора с “бизнеси” на 30 годишна възраст. Положението е мноого трагично, щом единствения в този форум който ти обръща внимание и ти отговаря на шегите е 16 годишен сърбин, също с не особено адекватно поведение и коментари. 

    Давай, давай.. продължавай да се излагаш.. но на мене, бейби: 

     

  4. преди 2 минути, VulkoIsTheBest каза:

    Няма да помогне. Утре пак ще съска като змия по начин, по който обаче да не получи бан. Нещата поне дотам ги е премислил - сее отровата си, така че да не могат да го натирят и да продължава до припадък. 

    Да съска, това да е някой нормален 30 годишен да водиш спор. Но то е някакво недорасло дете, което не приема и не предава, а само злобее. 

    важного е ние да сме на ниво, и да сме ТОП !!

    • Like 2
    • Dislike 1
  5. преди 2 минути, Slavi каза:

    Ти нали ми пожела лека нощ бе:laughing:

    Хитовете на Лорена правят 2 пъти пи малко гледания от флоповете на Фики. Как ще коментираш този факт:D

    С тези изтъркаби и ползвани форумски лафчета няма как да ме впечатлиш! 

    Удоволствие доставяш ми, мило, малко гордост нямаш ли... 

     

    Ако Лорена беше в канала на Пайнер досега и Певица на годината щеше да е! 

    Лека нощ мило, слушай кифленските песни и припкай извкъщи като балерина. Нямам гордост, важното е че ти нямаш акъл. 🤣😂

     

    • Haha 1
    • Confused 1
  6. преди 2 минути, Slavi каза:

    Внимавай какво си пожелаваш (поредния лоренски хит) 

     

    Вече стигаш дъното да ми слагаш думи в устата. Така, че иронията няма как да ти се получи. Успешна е точно толкова, колкото е и Лоренчето. Слагай очилцата моля те като четеш, че правиш впечатление, че недовиждаш написаното. Не съм твърдял, че набира скорост към върха.

    Желая от сърце на Лорена хит, че да успокоиш нервичките. Доста си зависим от успеха, а в случая неуспеха и... 

    Мале.. мале положението е трагично. Да се надсмиваш над проблемите на хората е не само тъпо, но и много жалко.  Зрението и очилата ми тук нямат нищо общо, а просто само си доказваш злобата отново пред целия форум и се излагаш супер много. 

    Иначе пак не, стимулиращо НЕ. Не се получава бе човек, нямаш усет за нещата.

     Сам се сещаш че тази песен не е правена за тотален хит, но се правиш на по-зле отколкото си явно. 

    Хитове и да желаеш, и да не желаеш има и ще има. Така че ти си успокоявай нервите и потърси някаква помощ. Лека нощ, не ме цитирай и не търси диалог, както е казала жестоката Марчелис в един формат.

    • Like 2
  7. преди 10 минути, Cally-Pressyfan' каза:

    Фикича като нищо може да го тресне инфаркт още преди да е направил 30.

    Знаете ли, че поне трима мои познати в последните 5 години, между 25 и 30-годишни си заминаха от инфаркт след зобане във фитнеса. А и погледнете го как се е отпуснал, прилича на мазна поничка. Въпрос на време е тези мускули да се превърнат в сланина и да заприлича на баща си. Който между другото изобщо не прилича на 43-годишен, а на около 50-55.

    Недей говори така, той сега е в пика си. Стораро няма да го остави. Ще го стегне !! 

    Я виж тука какъв некадърен фотошоп е ударил, милия иска да е Андреа, но тя е икона, а той е безинтересен и никой не го отразява.. ма нищо, той Стораро ще оправи. 

     

  8. преди 7 минути, Slavi каза:

    Истински химн. Няма училище, в което да не се пее барабар с класните. Ако беше в канала на Пайнер да гони 20 милиона! 

     

    Искаш и ти като мен, ама не става..😌 На възраст си вече, не ти отива. Аз съм от младата вълна на мен ми е разрешено, но ти си човек на положение и изглежда смешно да искаш да правиш такива “иронизиращи” коментари, и на всичкото отгоре да не се получа. Насочи се към нещо, което ще ти се получи🤣🙄

    Набираме ли все повече скорост към върха?

  9. Ами нека даде.. но към днешна дата не е сред топ имената. Съжаляваме, next please 

    П.С Брат му Емрах събира повече лайкове в инстаграм а има със 170К по-малко последователи. 

    Всеки изкуствено надут балон рано или късно се пука, и тогава най-много си проличават фейк гледанията, фейк последователите и т.н, и когато публиката започне да те отхърля и игнорира, не Стораро ми който ще да дава мило и драго - не става. Отпадаш🥰

    • Like 2
  10. преди 3 минути, Stela каза:

    Благодаря! Другата ми любима! Мисля, че в стила на тия двете песни трябва да се развива, подхожда и това фолк звучене. 

    Тя е на ниво Димана вече, какво разправяш ти 🤣🤣🤣 

    П.С Мнооого яка ❤️

    • Haha 1
  11. Ами какво сме виновни ние, че Фики залезе бе коте.. ми Лорена е по-интересна, да. Съжалявам, разпъни ме на кръст ако щеш.. но това е. Отвори инстаграма на Фики и виж колко последователи има и какви харесвания събира, и за ебавки не става вече.

    А иначе не съм се засегнал в грешка си. 🙄🙄

    • Like 1
  12. Не злобея коте, не фантазирай. 

    Просто всичко идва от там, че аз си мисля че на Фики не се получава, а ти си мислиш, че му се, и за да ме “уязвиш” намесва Лорена, която изобщо не фигурира в спора като цяло, и се започва нов спор🤣 Това, като не можеш да спориш с аргументи да намесваш други хора, за да изместиш фокуса, е типично за деца под 7 годишна възраст. 

    Ти на 30 ли беше?? Ами айде покажи, че имаш капацитета за тая възраст малко дее, то не става само с буксуване

    • Haha 2
  13. Аз с най-чисти и добри чувства казвам че е сладка, но ти явно нещо не си в час. Песните и страшно мн ги харесвам също, съвсем искрено, но и тя вече като че ли не е интересна масово. Пийни нещо, ако вече дори и в добронамерените ми изказвания виждаш конспирация, проблема е в твоята глава😵🙏

  14. преди 4 минути, Slavi каза:

    Аз съм спокоен, че и доволен. ТозИ хит гони 10 милиона, така че пускай на риплей и играй. Човека е с хит от края на мин. год, а Филипчо го прати в забвение... Лоренче на дали ще види пак такъв... Да целува краката на Ася и тя на опашката с Малката, че добре, че и флоповете на Ася са с гарантирано място в клубовете. 

     

     

    Ще те оставя спокойно да си вярваш 😂 Тя и Деса е в тази песен (която не гони 10 милиона, а е зациклила на 7) , но това не пречи и тя да е в забвение... 

    Между другото наскоро гледах един лайф на Деската в инстаграм.. голям сладур, и доста често се иронизираше, щото някви простаци постоянно я обиждаха отдолу. На мен ми е супер сладка, даже и с тези килограми🥰

    • Like 1
  15. преди 7 минути, Cally-Pressyfan' каза:

    При Галин и Преслава въобще дума не може да става за драстичен спад. При Фики е супер очевадно, все едно повторение на случая Ивана 2007.

    Важното е че всички залязват, а Фики не трябва да го отписваме защото има “Да вдигнем шум” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    • Haha 3
  16. преди 4 минути, Slavi каза:

    Несериозно е да продължим дискусията с подобни абсурдни твърдения. Нито като брой участия, нито като пускане по клубовете, нито като интерес и популярност Лорена би могла да се сравни с Фики. Говориш вече глупости. И защо да не го сравня с Лорена след като знаех, че ще изцепиш нещо подобно. Пожелавам и успех на момичето, но след Нищо е като мъртва. Иначе на първите и 2 песни не и попречи това, че каналът на Хит мюзик е малък. Без проблем минаха 10 милиона. Ясно е на всички, че тубата не винаги отговаря на хитовете в клубовете, но поради алгоритъм или друга причина Ще те закарам гони 5 милиона, 40ка лайка и над 1300 коментара. Западнала е Магда, Димана и т.н. За Фики можем да говорим за очебиен спад, но не и да го отписваме. А Лорена за съжаление се е запътила точно към Магда и Димана. 

    “Лек ден ти желая и не мисли”🤣🤣🤣

    • Haha 1
×
×
  • Create New...