Jump to content

advanced

Ramaniacs
  • Коментари

    130
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от advanced

  1. Имам един въпрос към потребителите от Македония. Защо навсякъде е пълно с джамии след като над 70 % от населението са християни. Дори и в малките градчета стърчат по 2-3 джамии и то все нови. Забелязахме го вчера по пътя за Албания. В нета прочетох, че били издигнати без разрешителни и спонсорирани от Саудитска Арабия, Кувейт, Катар. Но не разбрах каква им е идеята и целта. Македонците не са ли против, впредвид отношението им към турците...

    Западна Македония е предимно населена с Албанци. Тетово и Гостивар са по-голями градове в тази част на страната с преобладаващо албанско население нещо като Кърджали в България с мнозинство от Турци.

  2. Хайде всички по масите :phpgrin2:

    През деня ти бръснеш всякакви мустаци, а пък вечер ходиш само в бардаци. И парите харчиш весело живееш през деня събираш, вечер ги пилееш. И поглеждаш само хубави женички и си правиш мили своите игрички.

    Я завърти бръснарю четката, четката. Ще ти видя бръснарю сметката, сметката. Не забравяй бръснарю клетвата, клетвата. Върти, върти бръснарю четката, четката.

    :happyppl: :happyppl: :happyppl:

    Тази има по-добър аранжимент! Дай я сметката на Сузето... :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

     

  3. Първото нещо което направих когато отворих клипа бе това да видя автора на музиката и силно се надявах да е някое име различно от Калин Димитров, обаче няма как. Песента не е лоша, но всеки път едно и също. Малко разнообразие си трябва! <_<

  4. Уникален концерт! Браво на Анелия, че за пореден път прави нещо такова. Това беше един много стойностен и приятен концерт, слушах то от начало до края без да ми омръзне и за секунда. Плюйте я колкото искате, че било правела концерти за по 200-300 човека, ма вашите не правят и за 50 човека. Изпълнението на "Започваме на чисто" беше много красиво. :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

    Много хубаво я испя "Започваме на чисто".

  5. И е изумително колко запомнено и одобрено е от доста хора, дори и без да е било някакъв тотален хит. Тук усилено се твърди, че Галена е измъкнала Десислава от 'блатото', а реално тя още с първия си проект в Пайнер направи впечатление, което се помни с години. Убеден съм, че ако не беше пускала "Започваме на чисто" след силната поредица "Не го прави"+"В твоите очи" щеше пълноценно да си е върнала актуалността още през 2015. Но здраве да е- важното е, че го направи...

    Саунда е супер модерен, а и самия глас на Деса си прави своето. Супер песен.

  6. В новия проект на Анелия ще бъде включена и турската версия на хита, както и парчетата “Гот ми е”, “С тебе ми е най”, “Мило мое” и др.

    Разбира се, ще има и изненади. Анелия вече е записала и заснела новата си песен, която се очаква да излезе съвсем скоро. Специално за обложката на предстоящия си албум пък певицата е подготвила нова фотосесия. Кадрите са черно-бели, а на тях Анелия е повече от гореща.

    Дано песента да е брутален хит, но трябваше поне 3-4 нови песни да съдържа албума!

×
×
  • Create New...