Jump to content

panamera

Ramaniасs
  • Коментари

    579
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от panamera

  1. Как няма да изперка като изгуби 170 милиона? Друг е въпроса, че не е толкова луда колкото се изкарва с това поведение.

     

    Какви 170 милиона? Няколко милиона евро е имала в банката, и то са били на турски бизнесмени, вкарани на нейно име само за да се възползват от високите лихви.

  2. И на мен ми е в топа, но вече Сашка и Мегз са над нея. Време е да почне да скандализира.

    Не е потвърдено, че са се разделили. Последната снимка им е от май и доколкото разбрах лятото качвала instatories с него. Отказвам да приема, че предпочита Даниел пред Макс!

     

    Тва дето си разбрал аз го казах. Според мен са се разделили преди 1 месец. Но е факт, че мачкаше от Монако с него преди 2 месеца. Надявам се да избухне и покрай Мегз да почне да си отваря повече устата.

  3. Както и невероятната Преси!

    Кои са ти фаворитите тази година ? Какво мислиш за Алекс Б. ?

     

    Алекс Б. е кралица, но още съм разочарован, че е оставила Макс.

     

    Но пък явно е достигнала до извода, че парите не я правят щастлива. Има си афинитет към олигофрени. Да я виним ли?

  4. Същата история ще е с Галена, ако Боровец я зареже... била изкарвала яко от участия?! Да,да... най-много 60 бона на месец, ма на нея дрехите за 1 клип са и толкова.... без Галин няма да има нито клипове, нито маркови дрехи ...нищо... Ето това са ни чалгарките! Без спонсор и веднага при Скерлев за клип.

    За това Емануела никога не е носила скъпи маркови дрехи, нито клиповете са и хубави... щото не случи на балък да и дава пари.

  5. Глобата за клевета може да достигне и 30 хилки. Справка: Венета Райкова.

     

    Друг е въпросът, че думата "компаньонка" не знам как ще се тълкува от съда. Дали има ясна дефиниция? Мегз може да каже, че има предвид, че Мария просто прави компания на хората. :1000 (29):

     

     

    Мегз може по същата логика да си изкара медицинско и да я осъди за 30 бона за термина "психопат"

     

    Нека си губят времето и двете.

  6. боли я путката Мегз, че ще и даде 10 бона за клевета... важното е, че каза ИСТИНАТА на Мара, която ние тук а и всички в къщата ЗНАЯТ. Защо трябва винаги да се мълчи на такива? Защо Мегз е лошата, като го е казала? Нима е измислица?

×
×
  • Create New...