Jump to content

Denis

Rеspеct
  • Коментари

    3781
  • Регистриран

Коментари публикувано от Denis

  1. Току що, Andrew Cunanan. каза:

    С 29 годишна кариера и медиите в югославия се побъркват да пишат за нея. Андреа такъв медиен хайп не е виждала от скандала с учебниците през 2012-та. Миналата година се утърка в гроба на Вазов и никой не я отрази. Това, ако се беше случило в силните й години песента щеше да има милиони гледания, коментари и по всяка телевизия да се говори за нея поне 2-3 седмици.

    Андреа и пари няма - виж колко често прави продукция, какви дрехи носи и т.н. 

    Пишат за нея, щото плаща. Истински хайп по тая не е имало, няма и да има. 

    Слушай български боклуци, не сръбски. Бъди патреот!

     

    • Like 1
    • Haha 1
    • Love 1
  2. преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза:

    Българската музика е ужасна простотия, това, че ние се кефим на долнопробни пачаври и ужасни мангалщини, не ги прави качествени и класни, ок?!

    То щото Карлеуша е нещо по-различно. Увиснал травестит с пари. 

    • Haha 1
  3. Аз не знам защо подкрепяте Карлеуша? Тая жена е известна със пари и скандали. Сега гледах в Ютуб какво ми излиза за нея, тя няма една песен с над 10 милиона(може би само с Азис)? Андреа може да е изперкала, ама ако сравняваме и двете в най-силните им периоди - Андреа е много по-добра. 
    Много ми е странно как плюе по българската музика, а вие я подкрепяте. Българка ако плюе явно сърбите, ще я разкостят. 
     

    То дори един от най-големите флопове на Андреа има повече гледания от тоя проект на Карлеуша, който струва колкото 10 клипа на Андреа. 
    И въпреки че Андреа направи всичко по силите си да е най-долнопробната и усмивана чалгарка, ПАК е 4-тата най-слушана наша певица в Спотифай. И това с две песни за 6 години. Жалко за потенциала й, ама никой не е застрахован, когато психически нещо куца.

    • Like 3
    • Love 1
  4. преди 3 минути, Willy каза:

    Е колкото и да пускат, не означава че винаги ще са хитове. Преслава като не пускаше толкова често, все едно не изкара Горчиви истини, Мълчете си и Балканското. Галена колкото и да е пускала, най-слаби водещи проекти са й Името и ЧРД и двете с над 10М за година, така че...

    Искам Галена да пусне пак нещо такова. Беше ми най-слушаната чалга песен в спотифай миналата година. Тая година само с Теа ми е топ. 

     

    • Love 1
  5. преди 1 час, Willy каза:

    Лидер на новото десетилетие засега е Галена с направени 364.1М в ютуб на продукция от последните 4 години. Зад нея е Емилия с 329М, като само от Джале+Турболенция идват две трети от тези гледания. Меди е лидер сред мъжете с почти 270М и като цяло на соло песни с малка преднина пред Галена. Азис миналото десетилетие нямаше конкуренция, но през това пада на 4то място засега и то главно заради проекти в които участва по покана, иначе на лийд проекти е доста зле откъм активност. Преслава губи позиции и е направила само около 150 милиона, еднакво с Криско, Галин, Фики и други подобни с повече продукция. 

     

    То е хубаво да се изчисляват и колко песни са пускали изпълнителите. Галена тази година пусна три песни в един месец. 

    • Casper 1
  6. преди 4 минути, Emanuela.Carey каза:

    Може и просто да е завъртял кранчето. Виж че преди висеше целогодишно по Дубай и тропически острови, а сега не мърда никъде.

    Според мен е на някакви терапии заради алкохола. Брат й постоянно е навсякъде с нея. 

    • Like 1
  7. преди 1 минута, Emanuela.Carey каза:

    Тя вече и няма парите за такива проекти каквито вадеше преди. За Повече от Думи събира средства поне 1 година. Сега обещаваше да снима клип в Турция, ама май още дори не го е започнала.

    С Кости съвсем скоро се беше снимала на вечеря, така че не знам да са скарани. Възможно е да се е опитала да го издрънчи за песен на аванта и той да е отказал.
    От години говори че работила с него по нови проекти, пък накрая пак отиде при Оцко.

    Е, баща й да не би да е фалирал? Да си хваща някой приятел на Пеевски и първи дружки с Цура. 

    • Like 1
  8. Питаха Андреа за Кости и тя каза, че не искала да работи с него. Продавал песните без нейно знание и не й харесвало това. Не знам как стоят нещата между изпълнител и композитор, но на Андрю единствения й шанс отново да види хит е точно той. Имам чувство, че тая жена развива някаква деменция. Тя даже не може да се сети за елементарни думи. 
    Язък че ме излъга да я харесам, тъпачка!

     

    • Sad 2
×
×
  • Create New...