Jump to content

Undercover_

Ramaniacs
  • Коментари

    48
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от Undercover_

  1. И къде точно блесва това нещо, че аз нищо не виждам? :D

     

    Пусни си клипчето, по време на интрото на Дяволско желание е, забави го на 0.25сек. и ще го видиш.

    Допускам, че новините от преди години, че си е направила пластина (заради дрогата) е истина.

    Линк: http://hotnews.bg/n/preslava-si-susipa-nos...ga.47085/3.html

  2. Аз пък съм много против да се коментира коя качило 1 кило и коя две, става еъпрос за ПЕВИЦИ!! Трябва да гледам пеене, представяне и глас....Все споменавате западните, ама западните са много по дебели, целулитни и неподдържани.. :mf_surrender: Българките поне полагат усилия за дрехи, прически и гримове...Западните излизат с един потен потник, кубинки и пеят.. :mf_surrender:

     

    Но само за Андреа бих се изсмял, защото тя цял живот има комплекси на тема нос, лице, бузи и накрая надебеля. ХАХАХАХАХ!! :1000 (29): :gun_bandana: А това, че била най-аплодирана ХУХАХАХ_АХАХХА :Д

     

    А какво ще кажете за Галин??? http://hotnews.bg/uploads/tinymce/w09/%D1%...D1%80564(1).jpg

     

    Уж много мускулест беше станал... :1000 (29): Явно всичко е било химия за няколко месеца, миналата година, после спря и си стана същия 5-токласник от предните години... :1000 (29):

     

    Искаш да кажеш, че на теб ти прилича на петокласник. Даже и през блузата му личи, че си тренира - не е задължително да стане Фики 2.0, който моли баща си да го чеше по гърба, тъй като не може да си свие ръката даже за една чекия.

  3. Участва Фики, разбира се! Ама участва и Галена. След месец обаче, Галена вече няма да е част от най-гледаната песен във вашият канал на Планета, а Преса. Това бие по егото. И как да се вземат мерки срещу очевидното пазаруване на трафик от Фики, за който може да го е открехнала точно Галена? Ами просто е. Галена няма фактури на Фики в себе си, но има свои. Наема един некадърен "специалист" да подправи само българският адрес и готово..... имаме компромат, срещу заплахата за нейното лидерство в канала на Планета. Калинке, ти наистина ли мислеше, че ще пусна нещо, за което нямам идеи... в развитие?

     

    Камелия е българската Агата Кристи. Да очакваме ли скоро "10 алчни пайнерчета" с теб в ролята на Поаро?

×
×
  • Create New...