Jump to content

Jorro

Rеspеct
  • Коментари

    561
  • Регистриран

Коментари публикувано от Jorro

  1. И аз да се похваля вече с билет за концерта на Глорче! :Vishenka_05: Между другото това е първият толкова голям концерт, на който ще присъствам и именно Глория си заслужава!

     

    23u8kye.jpg

     

    П.п.: Всъщност излъгах - бил съм на един от концертите от турнето на "Планета" във Варна - 2010-та, ако не се лъжа, но не ме впечатли нещо, явно затова и се сетих чак впоследствие, хах. 1000%20(29).gif

    Не е честно... ;d Новата картичка е по-якаа!

  2. В една такава кратка реклама не може и не е желателно да се наблъсква всичко. Гледали са да наблегнат на кадри от последните клипове и концерт.

    Ясно е какво са искали, но както казах вместо пак да повтарят кадър от "Обратно броене" можеха да сложат от "До последната сълза" например. Но все тая и така е много яка рекламата!

     

    ТВ версията на песента е смесица от "Обратно броене" и "Ако счупят всяка нота", хаха. Дано песента е яка.

  3. Аз не съм я хвалил - няма стари песни, няма стари кадри и е качена в 480p. :mf_surrender:

    Има стари песни, иначе съм съгласен за кадрите, но... Вместо да повтарят кадри от "Обратно броене" да бяха сложили от някой по-стар клип.

     

    А това, че е 480p не я прави лоша реклама. Не знам, защо са я качили така...

  4. Значи можело все пак... Ето, направиха добра реклама и всички я похвалихме. Ако си изпипваше винаги нещата нямаше да сме недоволни и да ми вика "Само според Жоро моите проекти не са перфектни!"... Ами не, не е само според Жоро. 1000%20(20).gif
  5. Много аматьорски направено! Дано я смени.

    Не ми се вярва. Сигурно е късно за смяна, а и на нея си й харесва. :D Жал ми е, че няма свястни хора около нея, за да й помагат в такива моменти. Кой знае всичките й примадони са казвали колко невероятна е обложката... 1000%20(20).gif

  6. Избухнаа!

     

    Страхотен проект - музиката и изпълнението са един път. Текстът куца, но е ясно, че е направен с цел да се запомня бързо. Френската част е много яка - настръхнах. Клипът също е много хубав, като изключим мъжа в него. ;d

     

    Не спирам да я слушам.

  7. Какви заплахи, какви 5 лева?

    За отношенията Глория / Пайнер си знаят най-добре те! Нито вие, нито аз, нито ние можем и имаме право да им се месим.

    И като напусне какво ? Ще цъфне и ще върже сигурно. . .

    Кое не разбра?! Радо върви и пише на всяка фен страница, че трябва да бъде изтрита. Причината е "Пайнер". С Глория не могат да се разберат дори за права над снимки... Позволи ни да сме по-информирани от теб.

  8. Най-безличната песен на Оцко и може би най-тъпия проект правен от голямо име някога. Нямам думи за това, което изслушах и изгледах... Ситуацията с "Моето слабо място" няма да се повтори, не се надявайте. Не мога да повярвам, че този боклук е от Преслава.. Клипът е потресаващ също.

    Пълно разочарование от певицата на годината...

    +1

  9. Нищо, всичко е на 6. "Пиарите" са грамотни, страницата има 500 000 лайка, активността е голяма, публикациите са интересни, колажите са на ниво, диалогът на Глория с феновете е завиден, допитването е забележително, четат всички съобщения редовно и отговарят, не се заяждат изобщо и не трият коментари.

    Следвам Журналистика. Позволи ми да бъда по-запознат от "пиарите" на Глория с този вид дейност и с кариерата й. А ако им плаща за "дейността", както и за удивителната поддръжка на канала и сайта си, пълни с грешки и липси на актуализации, много ще да е в час. Погледни какво съм написал на предните страници за този мой приятел журналист, когото така и нито Глория, нито Методиева отразиха, а доста по-влиятелни хора му дават интервю. Ти говориш, екип имала... Как беше - Gloriateam :D . Забележителни постижения имат.

    +111

  10. За какво са ви престарели демо версии - с тях ли точно ще обогатявате дискографията й. :1000 (29): Или ще почнете да я молите във фейса да ги довършва. :1000 (29): Спете спокойно, на повечето от тия дема дори не пее тя.

    Защо коментираш само демата... <_<

  11. Не само, че очаквам, ами тя и ги има. Това, че не си е сторила труда да направи хубави клипове към тия песни, които изброих, не може да се оправдае с това, че е била начинаеща тогава или, че техника или пари я нямала. Защото ти изброих и куп добри клипове, които има от този период, значи имало възможност и лошите да бъдат добри, след като има толкова много добри попадения. Те показват и че е могла да ги прави, но не й се е занимавало да си даде труда по тях. Същото прави и сега последните години с тези последните нейни клипове, които ти изброих. Да не би още да е начинаеща? Та това е Глория! Ако лошите й клипове ги оправдаваме както ти, че те са били през първите години от кариерата й, то как да оправдаем такива тъпотии като "Криле" и "Целувай още"?

     

    Относно въпроса ти за "Щастието е магия", има добри попадения откъм клипове за това време като "Най-щастливата жена" и "Татко мой", дори да са заснети на две на три, пак са добри на фона на всичко друго от периода. Но не е същият случай с "Дай ми", "Ех, море", "Остани тази нощ" и "Женското сърце". Така, че оправданието ти, че защото са били първите й клипове можем да позволим да са лоши не важи. И да, радвам се, че имат клипове тия песни, такава е била практиката тогава за да се рекламират песните и клиповете не е нужно да са кой знае какво, но ето, че можело и качествени неща да се представят след като има добри клипове в целия период до 2000 г. Малкото лоши, които съм изброил, просто показват как Глора не й се работи понякога.

    Когато аз я попитах защо вече не виждаме перфектни проекти като еди-си-кои, тя отговори "Нима новите проекти не са?! За кой не са перфектни?! Само за Жоро... Ето "Двойна игра"... Ааа... (тук не успя да се сети за друг добър проект :D) Феновете ги харесват! Нима "Пясъчни кули" не е перфектен проект?!

     

    И е права, де. Виновни са инфантилните й фенове, които възхваляват проекти като "Усещане за мъж", "Остани тази нощ", "Целувай още", "Обратно броене", "Криле"... И нашата вече си мисли, че са върха. Е да, ама не са!

×
×
  • Create New...