Jump to content

Derby91

Ramaniacs
  • Коментари

    91
  • Регистриран

  • Последно посещение

About Derby91

  • Рожден ден 13.01.1996

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Derby91's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. Искам CD RIP на Americ@no!!!
  2. Премиерата на клипа беше обявена и в официалната страница на Лейди Гага във фейсбук. Lady Gaga JUDASVIDEO PREMIERE 5.5.11 on E! 7/6c + 11:30/10c. Motorcycle Fellini PopArt FantasyFilm + Haus Directorial Debut
  3. Остава да е забранен за бг...
  4. Леле!! Искам да го видя... ;(
  5. Derby91

    Online: Lady Gaga - Judas

    Lady Gaga - Judas (Chipmunk) - http://www.youtube.com/watch?v=r08JgHWvfxg&NR=1
  6. http://vbox7.com/play:dac6d381
  7. Това е само твое мнение.. Тя е най-харесвата певица,клиповете и са различни от на другите точно това се харесва най - много.. Това че на теб не ти харесва не означава,че трябва да има чак закон..
  8. Някои знае ли на коя дата излиза клипа? Благодаря предварително.
  9. http://www.desihits.com/remixes/ladygaga
  10. Група "Мастило" заснеха видеото към най-новото си парче "До края". Музикантите решиха да се доверят на режисьора Добромир Николов и оператора Ивайло Коно. "Мастило" ще представят клипа през месец Април, като залагат на сюжетно видео. За да бъде реализиран сложният сюжет, снимките продължиха цели два дни и се състояха на 7 различни локации в столицата. В клипа се разкрива историята на една влюбена двойка и премеждията, през които преминава тя, за да опази любовта си. Ключова роля играят Вики и Десо, които се превъплъщават в божествени същества, модерни ангели-пазители, притежаващи свръхсили. Именно благодарение на тях, те успяват да върнат времето назад и да спасят любовната връзка. За пресъздаването на нереалната и романтична визия на фронтадамата и китариста на бандата се погрижи топдизайнерката и създателка на "Astella Atelier" Аля Милушева. Акцентът е поставен върху Вики - ефирен модел, изработен от преливащ копринен шифон в топ актуални нюанси на cream и seashell, допълнен със златни овали, моделирани като бижу и създаващи ефектни отблясъци. Основните актьорски роли на влюбената двойка успешно играят Деница Стоянова и Десислав Герданов, които "Мастило" избра на специален кастинг през месец февруари. Иван Агафанов от Бургас - един от най-големите фенове на групата, също се включи във видеото със запомняща се роля, която Вики и Десо пазят все още в тайна.
×
×
  • Create New...