Jump to content

playboych

Ramaniacs
  • Коментари

    28
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от playboych

  1. За някои хора Цеца е по-важна от Бийтълс, както се сещаш. За мен примерно. :)

     

    За някои хора пък не е нищо кой знае какво. Някои просто не сме слушали сръбско като малки. Не че искам да ви обида, но сръбско слушаха селяните по кръчмите и простия народ, заедно със Сашка Васева и останалите селяни, които сега се оплакват, че новите им били взели хляба.

  2. ЕКСПЛОЗИВНО 10 години телевизия планетка

     

    Здравейте уважаеми зрители аз съм ваща Ейми и както винаги съм ПЪРВА. Ще вземем ексПЛОзивни интервюта с родните чалгарки, а ето я и първата здравей Роксана.

    Роксана: Хафтеееееееее, сокерес сестро, мовило тут мангава?

    ЕС: ...виждаш ми се малко напрегната, радваш ли се, че подписа с пайнер?

    Роксана: Ко каза, ко.. :scratch:

    ЕС: Благодарим ти за това интервю и успех тази вечер! Ще продължим с репортажите само след като отида до тоалетна (отива но вратата е заключена). Я Коце какво правиш ти в женската тоалетна бе?

    Коце: :bn:

    ЕС: Ах ти маймунке нашмъркана, успех на сцената тази вечер!

    Коце: :bn:

    ЕС: О боже каква е тази миризма?!???

    Ивана: Еее човек не може да остане насаме малко със себе си :shit: , сори но днес месото беше развалено.

    ЕС: И ето ни отново зад сцената. О каква изненада това Азис ли е, бързо идвай с камерата да го питаме какво прави тук 1000%20(15).gif (внезапен удар от охраната на Азис)

    ЕС: :dizzy: явно днес не ни върви на интервюта, може би да направим още един опит..ето я и нея Цвети Янева здравей как си?

    Цвети: Ами добре съм и съм много радостна, само не мога да разбера някои фенове могат ли да идват в такъв вид на концерта? Толкова ли не могат да заделят 7-8 бона за някоя дреха от новите колекции, това е нещо нормално и мисля, че всеки трябва да го прави.

    ЕС: Какво ново покрай теб?

    Цвети: Общо взето все скъпи неща, понеже съм похарчила 20 000 лв. за новия ми клип и трябва всички да го харесат няма как иначе, подготвям нова песен с Кости и по изчисленията ми, ако спра да харча пари за каквото и да било, ще успея да избия похарченото когато стана на 87 години - е кажете ми не си ли струва?

    ЕС: Да благодаря ти за това интервю, а вие не спирайте да влизате в сайта ни, защото все пак и аз трябва пари да изкарвам.

  3. Ето и моя първи коментар:

     

    Според мен хип-хоп култура (поне това което разбирам аз) в България НЯМА! (лично мнение) Слушах тази музика преди години и то главно момчетата от R'n'B Records - Мишо Шамара и компания... И не само заради вулгарните текстове, а просто заради самите песни... Сега като слушам рап музика и няма нищо общо с онези времена... Просто за мен онова си беше рап... гангстерски рап... а това са някакви кокони които пеят с Азис... половината фолк гилдия... (напр. Устата)...

     

    Това от мен...

     

    Абсолютно съм съгласен. И аз едно време слушах само R'n'B records, ама тогава бяха актуални и изкарваха песни със скоростта на чалгарките и поне музиките не бяха лоши, сега е яко зле.

  4. ЛУДА СЪМ ПО КОЛЕЖКАТА СИ ЕРИК!


    veselina.png


    Ето и супер ексклузивно интервю на Емилия Стоянова:

    ЕС: Здравей Веселина, радвам се, че успяваме да ти вземем интервю преди тия скапаняци от нов фолк!!!
    В: И аз се радвам! Малко съм притеснена, но Коцето закъснява и не можа да ми даде някакви лекарства против стрес?!?
    ЕС: Ето го и първия въпрос, от кога се занимаваш с музика?
    В: Занимавам се от 15 годишна, защото преди това отдавах внимание на другата моя страст - копането на картофи. Ех..как само си правехме крем супа с мама...
    ЕС: ...добре, а защо реши да се присъединиш към музикалното семейство на диапазон рекърдс?
    В: Благодаря ти, че ме попита Емка-семка :ar: , просто харесвам клиповете на Ненчо, а и в другите компании искаха да спя с толкова много народ...бога ми опитах, но не издържах, тук бяха само 2ма 3ма (все пак фирмата ни е по-малка). Освен това съм Л-У-Д-А по Ерик, искам деца от него!
    ЕС: :scratch: е..ма....как така? :scratch:
    В: Да, а Дилъне проклинам те, ти си едно голямо миризливо лайно! :shit:
    ЕС: :helpsmilie: ок, ок. Последен въпрос, защо избра този псевдоним?
    В: Защото Люцерна (истинското име на певицата) бе заето и продуцентката ми Теодора Касъмова реши така.
    ЕС: Това беше от нас, а вие не спирайте да посещавате сайта сигнал.бг, защото само там ще се ифнормирате за всички новости около любимите си селянки. Ако вашата селянка е попаднала в годишната класация за хит на годината не спирайте да гласувате за нея!!!
×
×
  • Create New...