Jump to content

playboych

Ramaniacs
  • Коментари

    28
  • Регистриран

  • Последно посещение

playboych's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. За някои хора пък не е нищо кой знае какво. Някои просто не сме слушали сръбско като малки. Не че искам да ви обида, но сръбско слушаха селяните по кръчмите и простия народ, заедно със Сашка Васева и останалите селяни, които сега се оплакват, че новите им били взели хляба.
  2. Не бих отишъл на никоя сръбска певица или певец.
  3. ЕКСПЛОЗИВНО 10 години телевизия планетка Здравейте уважаеми зрители аз съм ваща Ейми и както винаги съм ПЪРВА. Ще вземем ексПЛОзивни интервюта с родните чалгарки, а ето я и първата здравей Роксана. Роксана: Хафтеееееееее, сокерес сестро, мовило тут мангава? ЕС: ...виждаш ми се малко напрегната, радваш ли се, че подписа с пайнер? Роксана: Ко каза, ко.. ЕС: Благодарим ти за това интервю и успех тази вечер! Ще продължим с репортажите само след като отида до тоалетна (отива но вратата е заключена). Я Коце какво правиш ти в женската тоалетна бе? Коце: ЕС: Ах ти маймунке нашмъркана, успех на сцената тази вечер! Коце: ЕС: О боже каква е тази миризма?!??? Ивана: Еее човек не може да остане насаме малко със себе си , сори но днес месото беше развалено. ЕС: И ето ни отново зад сцената. О каква изненада това Азис ли е, бързо идвай с камерата да го питаме какво прави тук (внезапен удар от охраната на Азис) ЕС: явно днес не ни върви на интервюта, може би да направим още един опит..ето я и нея Цвети Янева здравей как си? Цвети: Ами добре съм и съм много радостна, само не мога да разбера някои фенове могат ли да идват в такъв вид на концерта? Толкова ли не могат да заделят 7-8 бона за някоя дреха от новите колекции, това е нещо нормално и мисля, че всеки трябва да го прави. ЕС: Какво ново покрай теб? Цвети: Общо взето все скъпи неща, понеже съм похарчила 20 000 лв. за новия ми клип и трябва всички да го харесат няма как иначе, подготвям нова песен с Кости и по изчисленията ми, ако спра да харча пари за каквото и да било, ще успея да избия похарченото когато стана на 87 години - е кажете ми не си ли струва? ЕС: Да благодаря ти за това интервю, а вие не спирайте да влизате в сайта ни, защото все пак и аз трябва пари да изкарвам.
  4. Абсолютно съм съгласен. И аз едно време слушах само R'n'B records, ама тогава бяха актуални и изкарваха песни със скоростта на чалгарките и поне музиките не бяха лоши, сега е яко зле.
  5. Взели са се прекалено за велики (някогашните евреи)....а само ако можеха да предвидят после как им се е стоварило на главата. Но в днешно време се съмнявам да има такива крайни юдаисти.
  6. ЛУДА СЪМ ПО КОЛЕЖКАТА СИ ЕРИК! Ето и супер ексклузивно интервю на Емилия Стоянова: ЕС: Здравей Веселина, радвам се, че успяваме да ти вземем интервю преди тия скапаняци от нов фолк!!! В: И аз се радвам! Малко съм притеснена, но Коцето закъснява и не можа да ми даде някакви лекарства против стрес?!? ЕС: Ето го и първия въпрос, от кога се занимаваш с музика? В: Занимавам се от 15 годишна, защото преди това отдавах внимание на другата моя страст - копането на картофи. Ех..как само си правехме крем супа с мама... ЕС: ...добре, а защо реши да се присъединиш към музикалното семейство на диапазон рекърдс? В: Благодаря ти, че ме попита Емка-семка , просто харесвам клиповете на Ненчо, а и в другите компании искаха да спя с толкова много народ...бога ми опитах, но не издържах, тук бяха само 2ма 3ма (все пак фирмата ни е по-малка). Освен това съм Л-У-Д-А по Ерик, искам деца от него! ЕС: е..ма....как така? В: Да, а Дилъне проклинам те, ти си едно голямо миризливо лайно! ЕС: ок, ок. Последен въпрос, защо избра този псевдоним? В: Защото Люцерна (истинското име на певицата) бе заето и продуцентката ми Теодора Касъмова реши така. ЕС: Това беше от нас, а вие не спирайте да посещавате сайта сигнал.бг, защото само там ще се ифнормирате за всички новости около любимите си селянки. Ако вашата селянка е попаднала в годишната класация за хит на годината не спирайте да гласувате за нея!!!
×
×
  • Create New...