Jump to content

Cally-Pressyfan'

Rеspеct
  • Коментари

    7635
  • Регистриран

  • Победи

    11

Коментари публикувано от Cally-Pressyfan'

  1. преди 1 минута, Slavi каза:

    Целувай ме и Някой ден изглеждаха на турнето като големи хитове, но години по късно към тези песни интереса е нулев и по ретро партита  не вървят. А и тогава не се пускаха с изкл на Целувай ме. 

    Освен това си Фен тръгна много добре в лицето на Софка, Ася, Бонка и Теодора имаха тотални хитове. Така че нито Кама, нито Гери, нито Райна са били реално в топ 5 на чалгата. В Пайнер може би да, но не и цялостно. Поне по мои впечатления и спомени. 

    Аз израснах основно с Планета и не съм имал много наблюдения върху имената извън Пайнер :D А и изпълнителите от други компании в онези години нямаха толкова големи трибуни за изява като турнетата на Пайнер.

    • Like 1
  2. преди 6 минути, VulkoIsTheBest каза:

    Така е, затова одеве исках да се уточни за кой точно ТОП ставаше въпрос. 3 ли, 5 ли, 10 ли.

    Хитове имаше, но положението в сравнение с апогеят, беше на издишане.

    2004 година всички бяха вперили поглед в поредния дълго чакан проект - "Презареждане". И там нещата някак бяха с дъх на разочарование, въпреки яката фотосесия за мини-албума, въпреки новата визия (неуспешна според много). И въпреки два реално немалки хита. "Стрелките спират" - топ проект и хит, "Ти си виновен" също немалък хит, обаче опит за повтаряне на стар мегахит по познатата формула.

    После имаше разни попадения с "Има любов", "Целувай ме", "Някой ден", "Никотин".

    Обаче точно в този период се бях отделил от чалгата до известна степен и не помня дали е била в ТОП 5. Помня, че аз вече не я взимах насериозно, но нацелваше хит чат-пат.

    Топ 3 го формираха Ивана, Преслава и Анелия в онзи период. Оттам нататък ми е трудно да ги подредя, но да кажем че Кама се е класирала в топ 5 през 2004, 2005 и 2006.

    То и нямаше кой друг - Деса беше в безтегловност, Глория тръгна надолу ... силни бяха Гергана, Емилия, Райна, Малина, Вероника и др., ама те бяха в топ 10, нямаше как да се наредят по-напред.

  3. преди 7 минути, Slavi каза:

    Камелия след 2002 не беше никаква конкуренция на Деса, а втората беше без Пайнер. Несъмнено по турнета беше винаги топ, но тотални хитове нямаше. Едва 2010 помириса клубовете с Изпий ме цялата. Иначе след Пайнер нещата за нея са доста по добре. Но между 2003 и и 2014 дори в топ 5 не влизаше по актиалност. 

    Не си съвсем прав. Някъде в периода 2004-2007 топ 5 го изграждаха Ивана, Анелия, Преслава, Камелия ... и още 1-2 имена като Райна, Гергана, Малина и др. периодично влизаха до тях. В този период Камелия имаше хитове като "Стрелките спират", "В сърцето си ми ти", "Някой ден", "Целувай ме", "Забранена зона". Сега не знам до колко са били мегахитове, но не е била изпаднала от топа в никакъв случай.

    • Like 2
    • Thanks 2
  4. преди 4 минути, Lelqtian каза:

    Остана да ни кажеш коя песен беше точно Няма изход? Щот няям спомен за такава :laughing:

    Няма изход от това вечно ти си любовта .. нещо такова беше :D 

    Беше я пуснала като пилотен сингъл за турне 2004.

  5. преди 2 минути, xroflx9 каза:

    Да,единствено по фенска маса Андреа не можеше да се конкурира с Преслава и Галена,но все пак да не забравяме,че те двете започнаха да работят с авторите,с които работеше Андреа първа. Това освен че е комплимент показва и че Андреа е била лидер и новатор. Също така 1 "случайно" изскочило зърно на Андреа се коментираше наравно с тазгодишната ринопластика на Преслава,така че въобще не можем да говорим за някакво лидерство на Галена в тези години. 

    Андреа може и да е вкарала Кости и Оцко в Пайнер, но те години преди това пишеха песни за Ара, така че е спорно каква заслуга има точно тя в случая.

  6. преди 13 минути, xroflx9 каза:

    Андреа беше лидерът през 2010-2012,никаква Галена не е била нещо особено тогава.😀 Джена и Емануела също имат лидерски години съответно 2014 и 2016-2018 до есента.

    Иначе Софка мачкаше с гледания на ретро песните си,но и там доста от тях ги няма вече. Сега най-гледаните й са дуетите със Слави и най-вече "Единствени",която сумарно сигурно има 20 милиона.

    Андреа никога не е била лидер. В топ 3 или в топ 5 - да, но чак лидер ....
    Никога не са я скандирали по концерти и не е била с най-големи агитки в концертните зали, например. Да си лидер не се става само с два хита и пет скъпи клипа.

  7. преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

    За мен Преслава е най - умната поп - фолк певица. Виж като почнаха да я мразят как обърна всичко използвайки бебето. Много е долна, но знае как стават работите. Тя просто знае как да си комуникира посланията. Виж колко томболи, срещи в инста направи. Г О Л Я М А е скъпа. 

    Ама скъпа, аз бях убеден че като си оперира носа ще събере хейта на цялата страна и ще я намразят и това ще е краят, а тя взе че пусна хита на годината. Думи нямам с нея!

    • Like 3
  8. преди 11 минути, WindWalkerMonk каза:

    Не ме разбра скъпа, проблема е, че Глора не само лъха на нафталин, но хората не я харесват защото е дръпната и арогантна. Ивана си е по - скоро нафталинена мумия само. Няма я на такова голямо ниво негативната нотка. Иначе дай да си говорим наистина за нещо по - смислено. Татяна прави повече от тях. Всъщност те двете комбинирани с песните им по 2 милиона правят мамасита. 

    Хората не я харесват от поне 15 години. Освен че е дръпната и арогантна, и заради слуховете че е мутреса и че си е оперирала ребрата и удължавала краката. Това й повлия много негативно на имиджа след 2004/2005. А в същото време Ванча настъпваше към върха в образа на дебела лелка от народа, на която не й бяха чужди скарите, кебапчетата и разврата, но същевременно проповядваше морал и пееше тежки текстове. Беше по-близо до народа някак.

    Но Преса например е мутреса, гаднярка, интригантка с пластични операции и незаслужени награди, но хората още не са я намразили масово - съдба! Даже при нея има някакъв чар във всички мръсотии, които притежава.

    • Like 2
    • Haha 1
    • Love 1
  9. преди 5 минути, WindWalkerMonk каза:

    Искам да споделя и още нещо. Много мои познати, вкл. и аз знаем песни на Глория, но поради това, че не я харесваме като обществен образ не й слушаме песните. Ивана просто си мирише на нафталин, но няма чак такава неприазън. Глория сама си пречи на кариерата. Тя е дръпната, обрана, закостеняла и самонадеяна, поне такава се е показала. Като човек може да е точна, почтена, коректна, което е факт очевидно, но това не достига до масовата аудитория. Липсата на екип като при Ивана много й пречи, както й факта, че винаги тя е права. 

    Мисля, че Глора повече лъха на нафталин от Ванча. :1000(15):

    Факт е, че и двете са на срамно позорно ниво в последните 10 години, спрямо пиковите им години. Не знам за какво спорим въобще.

  10. преди 4 минути, gotiniq каза:

    Погледни по-хуаво гледанията и ще видиш, че не си прав. "Изсвирете нещо ударно", "Обичай ме такава", "Не лъжи на колене", "Ако счупят всяка нота", "Прегърни ме", "Не те давам" и др. не отстъпват по гледания на песните на Ивана от последните години. 

    За някои от тези песни си прав, че имат по 1,5 - 2 млн. гледания, но не променят факта че всичко с марката Глория е по-клиширано от песен на Оцко и от текст на Петя Радева взети заедно.

    преди 5 минути, xroflx9 каза:

    Напълно съм съгласен.

    Към горните песни бих добавил и "Златен", "Ало,девойките"... Ивана поне през 1-2 години пуска по някой хит.

    За тези е ясно, че бяха хитове, но те са от преди 7-8 години. Ако броим и тях, трябва да сложим още "Уникална", "Падни на колене", "По дяволите Рая", "Остави ме" .... Глория като хит от онова време имаше само "Ненаситна" и след нея "Пясъчни кули".

    • Like 2
  11. преди 1 час , Slavi каза:

    Благодарение на единствения си хит с Азис и популярни народни песни. Ако мерим само попфолк песните и без Не сме безгрешни, Ивана ще води Глория. Глория цял живот трябва да целува краката на Азис. 

    Абсолютно!

    Новата песен на Ивана е с шансове за сезонен хит. Преди това масово популярна песен беше "Твое копие". До преди т.н. "възраждане", което направи като отслабна също имаше някои популярни песни в последните 5 години - "Ало мамо", "Благодаря ти Господи", "Ще ти взема всичките пари" ... всичките имат по 2-3 милиона гледания в Ютуб канала на Планета.

    Глория масово популярна песен не е имала сигурно от "Пясъчни кули". Може и след това да е изкарала нещо по-така, но трябва да се напрегна, за да си спомня. Цялата й продукция в последно време ми е толкова еднаква, безлична и шаблонна, че не различавам кога какво е пускала.

    • Like 1
  12. преди 3 минути, omline каза:

    +

    image.png.8209d3c65490bd8b7ef631f063305b6d.pngimage.png.caf6619653c9193b4f26aec0be29afa6.png

    Направи сметката и се отваряй пак!  

    Знам за тези клипове, но дори да сумираме гледанията от каналите на Глория и на Планета, след пет дена Ивана пак ще ги е минала, така че все едно.

  13. преди 11 минути, WindWalkerMonk каза:

    Мацки сте, но ме ядосвате с тия нафталини. Годината протече така:

    1. Преслава успя да бие Галена по всеки критерий. 
    2. Деси Слава и Камелия си се връщат към група Б с посредствени провали
    3. Анелия, Емануела, Фики и Галин също изпадат от група А
    4. Денис< лида, Десита и Малката се качват в топа и малките са луди по тях
    5. Андреа, Глория, Ивана си тънат в забвение както винаги. Глория отново успя да съсипе и малкото медиен интерес към нея
    6. Преслава стана Майкъл Джексън
    7. Емилия изпраща най - успешната си кариерна година и същевременно няма дори минимална промяна в статуквото си. Все пак е дъното на група А де. Отделно за първа година разби Анелия. 

    Тва е чалгата през 2019. Честито на печелившите, както и на загубилите.

    Джена също е в отбора на отпадащите от А групата. Изпраща може би единствената година в кариерата си без нито един хит.

    • Like 1
  14. преди 16 минути, THE IIconic каза:

    @Cally-Pressyfan' коментирай най- големия хит в кариерата на КЬОР КЬОПЕК!

    Мен ме кефи много

    Много е яка! Помня, че излязоха по едно и също време с "ТВ Любов" на Милица и в началото бърках клиповете и певиците. :lol:

    • Haha 2
    • Wow 1
  15. Преслава - Пиян
    Ивана - Аз съм твоя
    Преслава - Изтрезняваш ли
    Галин и Лидия - Няма да ми мине
    Преслава - Не те забравям
    Ивана - Едно "Обичам те"
    Цветелина Янева - Болка моя
    Ваня и Меди - Параноя
    Преслава и Галин - Така ни се пада
    Емануела - Предател
    Преслава - Право в очите
    Ваня - Живот мой
    Емануела - Аре, дърпай
    Деси Слава - Вторник беше
    Преслава - Крадец на време
    Екстра Нина - Забранената любов
    Яница - Няма как
    Татяна - Записано е в сърцето ми
    Екстра Нина - Timeout
    Роксана - Спомени

    • Love 1
    • Dislike 1
  16. преди 11 минути, Stela каза:

    Това значи ли, че признаваш, че Преслава си е получавала наградите по този начин? Дори преди този пост каза, че е печелила в години в които не е била с най-големите хитове. Значи работата е ясна. Ти го каза.  :3fdb8960598fa63e:

    Е, няма как през 2015 с боклуци като "Аматьорка" да стане Певица на годината по различен критерий от хонорарния. Тогава си преведе целия хонорар от Брадъра на Пайнер.

  17. Току що, WindWalkerMonk каза:

    Камелия е права. Няма критерий, защото и предходната година най - големия хит, най - продавания албум, най - добрия видеоклип бяха при Кама, но Деса е взела певица. 

    За тази година статистически Глория ги бие:
    - продажби (бие Ивана, Анелия не, но както каза мелето, за албум излезнал 2003 е номер 1)
    - участия
    - концерти
    - мероприятия (рецитали)
    - клипове
    - иновация

    Но Ивана е взела. Могло е и Анелия. Няма критерий по който се взима. 

    Критерият е коя е отчела по-голям процент във фирмата. Другото е за замазване на очите.

    • Like 1
  18. преди 1 минута, WindWalkerMonk каза:

    Дори така да беше, "Само мене нямаш" е била по - големия хит. Ако се разровиш в уеб архивите и намериш тогавашния сайт mp3-bg.com както ме посъветваха, ще видиш колко харесвания е имала едната и колко другата. Колко тегления 1 (най - теглената песен в България), колко другата. 

    Може и да е била, но въпросния потребител твърди, че нищо на Ивана от 2003 не се помнело, което е безумно. То може и "Губя те бавно" да е била по-голям хит, помним истерията по нея, как за една вечер цялата държава беше полудяла.

    И пак казвам, че не само най-големият хит определя дали ще си Певица на годината. Половината такива награди Преса ги е взимала в години, когато най-големият хит не е бил неин.

    • Like 1
×
×
  • Create New...