Jump to content

hrsata

Ramaniacs
  • Коментари

    425
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от hrsata

  1. От 23.01.2024 г. от 23:15, Andrew Cunanan. каза:

    Повече от думи беше тотален провал - клип за 70 хиляди по нейни думи, комерсиална музика и аранжимент от Оцко, чалга текст - проект, който не успя да направи 1 милион гледания за повече от половин година. :) 

    ХАХАХАХАХАХА , Повече от думи било провал . ХАХА ти слушаш ли се

     

  2. От 19.12.2023 г. от 18:55, z_o_ каза:

    Песента не е нищо особено, клипа бива. Едната визия е заимствана от Aaliyah:

    А сцените където се върти с мотора от Бритни:

     

    Особено 1рвият клип е + малко Christina Aguilera ,но не се сещам коя беше песента. Песента е меко казано тъпа, изобщо не знам на кое се кефят хората!

  3. Много ми харесва и песента и видеото. Тази жена е на нивото на Галена! Страхотна е и е много красива. Това ми е най-любимата част от текста: Всяка глътка вода ми става сълза, с водка преглъщам я. Пиша "Липсваш ми", после го изтривам, а тебе как? Ще е хубаво да бъде по - продуктивна, а не по 1 песен на година !

  4. В интресен на истината я чух 1 -2 пъти и не ме зариби.Обаче днес едни приятели ми надуха главата с нея и не си я спирам. Весела е песента и ще гърми доста по баровете и според мен Преслава изкара песента в точния момент.

  5. Не намирам думи да я опиша, като я слушам - настръхвам. Браво на Алисия ,много нежна и много докосваща песен. Всичко е изпипано, даже ми носи едно есенно настроение,все едно лятото всеки момент ще си тръгне и ще настъпи есента. Жалко ,че е кавър ,но това не пречи.  Проектът е страхотен!

  6. Видеото е на много високо ниво за Алфа,ако ми погледнете скорошните,няма кой знае какви видеа,ама Стенли няма слаби видеа,нормално. Ако почнат да работят с него ще е супер. Песента ми харесва,има игра в нея. Десита е много красива

×
×
  • Create New...