Jump to content

Balm*in

Rеspеct
  • Коментари

    809
  • Регистриран

Коментари публикувано от Balm*in

  1. преди 27 минути, Амброжка. каза:

    Ми то в интерес на истината колко да е ин дъ клоузет след като майка му познава цялата компания, която го придружава и явно няма против детето и да дружи с гейове и лесбийки? Аз съм напълно наясно кой ни чете и не мисля, че съм казал нещо, което да е пълна мъгла за народа. Пък и в крайна сметка ако тези неща е трябвало да останат в тайна, то едва ли ще тръгнат да се споделят на хора, с които се познаваш от едва два дена. 

    Не знам за какви тайни става въпрос, но това, че Майки излиза с хора, които са гей... не прави него самият такъв. : ) 

    • Like 1
  2. фастке, страшно дъно си.... и кучетата го разбраха!

    Мен ми е най-смешно, как даде на задна и спря да слагаш наказания на Кондомчо, след като разбра, че има вариант да

    останеш без смисълът на жалкото си съществуване. :mf_surrender: :1000 (29):

     

    Чак взех да се замислям дали да не инвенстирам и аз във въпросната идея. :whistling:

     

     

  3. И на мен ми се струва, че е опериран, но ще видим други снимки, тези са с някакъв странен филтър.

    Точно пък за това да я плюете, не знам... ако иска трето око на челото ще си присади, това си е нейното тяло, тя си решава. Да е първата или последната, разбирам, но това го прави всеки втори вече.

     

    А преди няколко дни си качи стори, че нямала никакви пластични корекции.... :whistling: :1000 (29):

  4. Абсолютно.

     

    Че тя една "Шефка" дето в най-добрите си дни правеше по има-няма 200К на ден беше завзела страната. А тези с по половин милион едва се знаят, че и мощни изригвания нямат.

     

    И снощи "Да гори....." 3 пъти по-силна реакция от "Изтрезняваш ли", която противно на гледанията минава като песен на Мария.... Може би самата Преслава също го усеща по нейните участия, щом и днес си качи клипче на единствения ѝ хит от 2018-та. :whistling:

     

    На Галин и Грандето е дори още по-вяло....като песен на Татяна.... :mf_surrender:

     

    Моля, @Роско да потвърди ;)

  5. Преслава след 3 минути беше с 510, така че.

    Пий една студена вода, мило! Свилнал си! Галин официално обяви, че е направил справка в ТВ Планета и оттам са потвърдили, че той е най-гледан за първите 24 часа, а не твоята мания Пресли...

    Честито!♥

  6. Защо Преслава лъже феновете си, че имала над 700К за 24 часа?

     

    Защото е вманиачена на тема гледания. Само следи в инстаграма ѝ, как всеки следващ милион ще бъде натрапван в очите на хората. Това ѝ е практика от "Не се изтриваш" - преди нямаше подобна. :whistling:

  7. То с това темпо има шанс да мине и собствения си рекорд от 500К. Само да смее и ще се пишат изобличетелни статии до медиите. :3fdb8960598fa63e:

    Много, много намирисват тези луди стартови гледания точно по това време на денонощието ... Още повече, че премиерата беше обявена за 16.00 h в инстаграма ѝ ... :whistling:

  8. Константин е пял участието си на живо, включително и песни на БТР, Васил Найденов и руски шлагери?? Айде стига. Защо тогава на концерти не му се чува гласа? Каква е логиката на участия да си на живо, а на голяма сцена да градиш име на "пиши го бегал"?

     

    Той е като Алисия - пее в/у плейбека.... А тези песни, които е изброила Танчето, предполагам, че не ги е пял целите, а само рефрени.

    Поне така е минавало, когато аз съм бил на Коцето... :girl_in_love:

  9. Зайка тръгваше да залязва, когато окончателно беше спряла с историите и само говореше за Рики, но сега официално мога да кажа, че отново е в играта.

    И тя като Преслава, трудно ще залезе. Това е истината!

     

    00079553.jpg

  10. Кюнева, стига повтаря едно и също като черна станция!

     

    Галена не е канила никакви колеги на вечерта си в Елевън. Цялото събитие беше организирано само и единствено за феновете ѝ. А Борис Дали е изненада за самата Галена, подготвена от главната организаторка на въпросното мероприятие.

  11. Ако някой се е вързал на "лъжливото овчарче" .. то направо излезе патологичен случай с лъжите и омразата....

     

    Ето линк за интервюто на Тони 100

    https://www.vbox7.com/play:665d2115c8

     

    "Дочух, че Галена е искала да направи тази песен. Звъннах ѝ! И я поканих да направим фючъринг, а то взе, че стана дует"!

  12. Разбира се че не съм пипал нищо. Подобни евтини манипулации не са в стилът ми.

     

    Брееей, а какъв ти е стилът, когато мерзиш Галена по жълтите сайтове или пък когато изпращаш съобщения на потребители от форума със заплахи, че ще им хакнеш профилите в социалните мрежи??

     

    Не ти отива да се правиш на Девата от Гуадалупе, след като има доста хора, които ти знаят мизериите от самото начало. ;)

×
×
  • Create New...