Jump to content

Kitty

Ramaniасs
  • Коментари

    1153
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    1

Коментари публикувано от Kitty

  1. преди 16 часа , Emanuela.Carey каза:

    Емилия е извадила зимното яке от миналата година и излиза от някакъв БЛОК.

    Наистина Башур я е прокудил от семейното ранчо и е взел Шанелите и Гучитата.

    Анна да си пази Любо с четири очи!

    IMG-1684.jpg

    Подигравките ви са много грозни и неуместни. И вие може да се окажете в положението на Емилия - разведени, сами и в недобро финансово състояние, тъй че не се хилете. Аз Емилия не я мисля. Тя си има професия, близки и ще се справи. На една разведена жена ще и е само до Гучи- та и Шанели, как пък не.

    • Haha 3
  2. преди 16 часа , DevilWish каза:
    SIGNAL.BG

    Константин и Диона предозираха с автоирония по повод издънката на фолк звездата с шофирането й под въздействието на наркотични вещества. След като преди дни

    Evgeniya Borisova 0pMet4uuCht.png се чувства тъжна.

    2 дни  · 
     
    По-трагично от прост човек е този който харесва това.🙄
    Няма лошо етноса, простотията и неграмотността, защото тя не застрашава нечий живот, но наглостта и иронията към тази постъпка е потресаваща.
    Хората качили се зад волана пияни и друсани се извиняват на обществото и феновете си и са достатъчни две гънки мозък и щипка морал за да работят върху проблема си и да признаят грешката си.
    Войната на пътя я правят точно такива неморални индивиди, които не смятат за проблем това, че шофират в неадекватно състояние и избиват невинни на пътя😪😪😪.
    Честно казано и аз понякога нямам думи.......
    Простащината е превзела тази територия наречена България.
    Бог да пази малкото нормални останали тук🙏🙏🙏

    Спокойно, съдбата ще ги научи тези двамата. Следващия път тая нагла циганка може и да не извади късмет и тогава етносът и НПО - тата няма да я спасят. А Коцьо да вземе да се замисли, че има деца и ако не на него, съдбата ще му го върне на децата му! Наистина много правилно постъпи Райна, че го заряза този примат.

    • Like 1
    • Dislike 1
  3. На мен от 2008  от нещата на Ани освен Дори, когато, харесвам също и поръчай пак, но не и видеоклипа. Иначе песента е гот. Видеоклипът ми идва твърде лъскав, визиите на Ани - твърде лъскави и не в неин стил.

     

     

    • Like 2
  4. Имах предвид проектите на Ани до 2007 година!

     

    Като стана дума за тази песен, помните ли, като беше изтекло демото? Там наистина много виеше, даже можеше и мъртвите от гроба да събуди. Страхотен глас има, но наистина прекаляваше малко по концерти  да показва колко високо може да стигне като глас.

    Макар че точно това виене сега ми липсва много. Но не като това в демото, де. Него може да го подари на някой хорър филм.

    • Like 2
    • Haha 1
  5. преди 17 минути, Stela каза:

    Любовта прави чудеса, така е! Ти кога ще ни зарадваш с подобна новина? 

     

    Явно когато съдбата реши Аз съм с увреждания и никой не иска жена с увреждания в инвалидна количка.😔

  6. преди 51 минути, DevilWish каза:

    Тя пусна и други снимки от там. Добре изглежда. Една от малкото които и без грим изглежда добре, съвсем сериозно. 

    А тя пипнала ли си е носа наистина? Жалко, ако е така. За зъбите разбирам защо има нужда от смяна.......... Но страшно много се радвам, че си върна прекрасния цвят на косата. Остава само да започне да прави стойностни и страхотни музикантски проекти както преди. Само жалко, че аз вече не чувам............ Сегашният и съпруг явно добре и влияе, браво на него! Любовта е хубаво нещо!😊

    • Like 1
  7. преди 44 минути, Klaus каза:

    Само на мен ли Анелия ми прилича на различен човек? 😳

    И защо не са отишли към Цермат или Давос, дори аз мога да си го позволя 😂

    Screenshot_20240107_195911_edit_24136751340587.jpg

    Еха, Ани тук изглежда свежа, щастлива и много хубава! Откога исках да я видя такава!😊🥰😍❤️

    • Like 1
    • Love 1
  8. преди 1 час , Stela каза:

    @Kitty Ти къде намери тия архиви дето ги качваш? Нали оная на Пепи ти беше хакнала компа и ти бяха заминали всички снимки и цялата ти колекция? Да не са ти ги върнали? 

    Събирах си всичко наново, не ми беше никак лесно. Някои неща, за съжаление не можах да си ги намеря, става дума за графики на Гергана. Иконки, по - точно. Тъкмо да си ги намеря, трябваше да ходя на лекар, че бях болна, а като се върнах, и хорума, в който ги намерих - беше вече заминал.  За съжаление не можах да намеря как да се свържа с графьора на тези иконки. Имаше още, но не успях да ги взема. Много си мъчих паметта да си спомня кои съм взела.

    И едни аватари от Присъда на Глория ми липсват.

     

     

    new151.jpg

    new152.jpg

    • Like 1
    • Love 1
    • Hug 1
  9. От 22.10.2023 г. от 20:18, meleto каза:

    Мисля, че тя е единствената пенсионирана изпълнителка, която има шанс за завръщане. Макар че сигурно вече е станала 80 кг. Не е лесно да си служител в хранителен магазин. 

    Не е ли тъпо, че Галин иска да я продуцира, а Гуца да се дърпа. Странно ми е, че се отказа така. Мога да си го обясня само ако е станала лелка. Но дори и дебела, мисля ще е симпатична. Вече ако е минала през вариола, на точки, не знам дали ще има достатъчно фетишисти.

    Идиот, Гери не работи в хранителен магазин, а в музей, има висше образование по специалност Гемология и работи в музея Земата и хората. Тя навреме напусна, когато поп - фолка взе много да простее и курвее и правилно постъпи. Сега си има друга професия и е щастлива там. Няма нужда да се връща, а на злобното и просто гейче не му дължи абсолютно нищо! Напротив, ако не беше тя, никой нямаше да чуе за тоя простак!

    Гери сега има семейство и нормална професия и е щастлива. Успяла е да запази психиката и достойнството си. Докато нейни колежки сега рият дъното и плюят но добрите си дискографии и правят просташки песни!

    Жалко за Анелия и Магда, които много изневериха на себе си. 

    • Love 1
  10. За съжаление, не можах да кача последни две реклами с Райна, големи са като размери. За кампанията срлещу училищното насилие и за парфюмите Евтерпа. Райна много я бива в рекламите.

    Все пак нещо от Райна за лека нощ.

     

     

     

    f_1121511.jpg

    f_20857711.jpg

    • Love 1
  11. Райна - рекламно лице на обувки ИНГИЛИЗ. Беше супер яка с тези визии. Това ми е любимият неин период. Имам на компютъра си цялата и страхотна модерна фоносесия. Споко, няма да я кача сега. Друг път, може би.

     

    222138k.jpg

    222142J.jpg

    222150l.jpg

    222151Z.jpg

    222152d.jpg

    222153U.jpg

    • Like 1
    • Love 1
×
×
  • Create New...