Jump to content

pina

Members
  • Коментари

    15
  • Регистриран

  • Последно посещение

About pina

  • Рожден ден 8.03.1977

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Варна

pina's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. pina

    Изповедалница

    Ехеее, къде бил купона.... Да, неподдържани сайтове! Аз от кога разправям... Мило ми е и на мене там, ама ще го оставям аз, не може така... Принцес, не помня даже, че съм питала за Арада бир. Ох, голям Таркан фен съм ази, голям... Unut beni, направо ми бърка в душата и текста много харесвам. За Шади нищо няма да казвам, забрави ни това момче, остави ни.... Айде и Лости да се яви!
  2. pina

    Изповедалница

    Сами, на Таркан 'Metamorfoz" го има в този форум, в подфорума за Турска музика, май на рапидшер видях, че са сложили и още от една страница. Аз го дръпнах целия от Арена, но там трябва да си регистрирана. Ако искаш виж в you tube или vbox7 пусни си някоя песен да видиш дали ще ти допадне... Препоръчвам ти Arada bir, Istanbul Agliyor, Pare Pare. Според мен албума е много добър! Направо не знам тоз човек на дърти години как успява толкова хитове да нареди. Аз напоследък слушам само Мадона и Таркан - така е, който си е направил нови албуми.... :1000 (1): Албума на Мадона е страааашееен! Това, че са ти счупили компютъра е много тъпо!! Знам как е... на нас нали ни го поляха и отиде зян....
  3. pina

    Изповедалница

    Аааа, вижте какво, ако Шади ще ходи в Бейрут, трябва да знам! :1000 (1): И аз ще мина да го видя, ще прескоча от Тунис.... Еххх, тоз Магреб.... Мене по- ми се струва Шади да се е оженил, ама... Ох, напоследък толкова много слушам Таркан! Новия му албум е страхотен! И той е страхотен... Днес съм на вълна Arada Bir. Не знам за какво се пее, но като гледам клипа и хубавия Таркан... не ми трябва и да знам :1000 (29):
  4. pina

    Изповедалница

    Сами, аз също най- вече бях любопитна що за филми правят ливанците... Не, че съм гледала египетски, ако изключим няколко филма, които гледахме измежду другото на летището в Кайро, докато чакахме 8 часа за полета... Филма има много добри отзиви, както и не особено ласкави. Малко е философски, напомня ми на български филм, но е оптимистичен и на мен ми беше много уютно с него, но знаеш че не винаги вкусовете ни съвпадат Гледам Зуз и тук модерира, дано се появи и тя да каже някоя приказка, отдавна е зачезнала...
  5. pina

    Изповедалница

    momo, мерсаж за поканата! Минах от там, ама то аз съм леля там... :1000 (29): Сетих се да споделя тук за един филм - Карамел (2007) ливански, за 5 ливански девойки (някои вече не са девойки...). Актрисата, която играе главната роля е и режисьор на филма. Режисирала е и клипове на Нанси Ажрам. Гледах филма и много ми допадна, силно неамерикански е. Не знам защо, но много ми напомни сюжета на този клип на Нансито или има защо? Филма го има в Арената, както и в други тракери, ако има мераклии да погледат.
  6. pina

    Изповедалница

    Ей, Сами!! Аз си мислех, че при вас е било по-скоро любопитен факт, станалото, отколкото да сте били пряко засегнати! Сигурно е много страшно да се събудиш така! Докато се окопитиш да разбереш какво става, какво ли не би му минало на човек през ума и все страхотии. Аз имам приятели в Дружба, близо са до летището, но не съм се обаждала да ги чуя как е било при тях. Поне са чули със сигурност, за повече не знам.
  7. pina

    Изповедалница

    Oriental, какво прави Шади, разкажи, че той я се появи, я не - вечно изчезващия Шади.... Дано и Куклата я довее някой вятър, чакаме още включване и от Лости. Диляра да се яви на хоризонта. В този ред на мисли - софиянци, живи ли сте, здрави ли сте след бомбардировката тази сутрин?
  8. pina

    Алея на Славата

    Аз съм фен на Таркан! Вече излезе и новият му албум - Metamorfoz (2008) Харесвам го целия! Моят телефон звъни с Таркан Dudu! Любими песни са ми - Kuzu kuzu, Verme, Bu Gece, Dudu, Gulumse Kaderine, Sorma Kalbim, а от новия албум - Istanbul Aglayor и Pare pare.
  9. pina

    Изповедалница

    Хе-хе, Самиии! Хайде да идва Лости, дано и Шади да се сети да ни търси тук! Преди обновяването на форума съм виждала, че е писал тук. Дано ни намерят и другите... И линкчета ще е хубаво да се съберат, че аз от другаде не съм теглила музика, в Мазиканата трудно се ориентирах и само глупости теглех. :1000 (1): Ама какви емотикони, а?
  10. Мили мои, дайте да се изповядваме тук, а? За всичко в Ориента и извън него, ние почитателите на Ориента!
×
×
  • Create New...