Jump to content

LiMoUS

Ramaniacs
  • Коментари

    174
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от LiMoUS

  1. На мен пък ми носи много приятно настроение тази песен, страхотна мелодийка има, много е забавна. Кефи ме! Другото трио също ми харесва.. :dontknow: Аз песни на Мария така отдавна не съм слушал. Оная "Твоите сто лица" например ми е супер противна.

    +1, но мен пък другото трио с мангустата ми е много противно..

  2. Анелия не е пяла на живо "Генерал" :1000 (10):

    Деси Слава не е пяла. :1000 (29):

     

    Преслава е пяла "Моето слабо място",а не "На тебе не отказвам". :1000 (10): :1000 (29):

     

    :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

    Айде Деса няма какво самостоятелно да изпее, ама какви са тези простотии от другите две ? Особено Преслава, нали много я искаха за песен на годината няколко човека тук, а тя даже на втори концерт не я пее???

  3. Мария Петрова е уникална, но нещо и тя се позатри вече. Джулия може би също има шанс, знам ли.

    И защо, по дяволите, някои наричат Яница все още ново лице?! Та тя е от 2006-та година в Пайнер, до колкото си спомням... Александровата и тя не е от вчера в Пайнер, просто сега се открои, но надали ще успее да се наложи като сериозен лидер на музикалната сцена.

    Мисля, че е от 2003 дори :D

  4. Какво значи " да дадат награда на Глория, за да я компенсират за минали години"??? Точно заради тея тъпи коментари се стигна до награди "за всеки по нещо"! За кое да е компенсират, че прави денс бозици, които никой не помни? Да и бяха дали песен на годината за "Криле" или???? Или Певица на годината да вземе?? Или видеоклип??? Кое е заслужила, за да я компенсират? Или че е ходила на 20 участия за годината... МНОГО ХАРЕСВАМ ГЛОРИЯ! НО се събудете! А тя стана на 60 години и още се сърди като девственица за награди... и винаги и се подарява по нещо. ДОри скоро имаше пак някаква награда за бала? И Глория разбира се ходи само когато я подарят награда...голяма излагация. :mf_surrender:

     

    От такива като Мара и Глория, които все реват за нещо се стигна до това дередже..Анелия беше същата, докато не взе певица, не спря да се тръшка. Райна и тя в тоя списък. Не знам Пайнера как търпи тия капризи...

    Човеко, осъзнай, какви ми ги разправяш, че Глория и Анелия са били ревали за нещо си винаги.. наистина като цяло Глория е най-много ощетявана от всички други, а е класи над тях, няма как да ми го оспориш това. Анелия също е доста ощетявана през годините и то тия години, в които не беше навлезнала въобще в тъпия комерс, който такива като Андреа, Галена и т.н. го вкараха към 2007-8 и жанра започна да запада, а за това, че все пак взе певица на 2012, ами да, най-силна беше тя като цяло през тая година. Пак ти казвам, пусни си клипчетата от рд-то през 2012 и се убеди сам, отделно самостоятелният й концерт, който се осмели да направи, въпреки че не беше нещо голямо, но сравнение с другите на нейното ниво (Преслава и Галена, а вече и Джена + Емилия), защо те и към тоя момент не се осмеляват да направят такъв?? Хайде стига си сипал хейт по тия, които не харесваш, Пайнер не е само Галена и Преслава ;)

    Тъпо е да не оценяваш тия, които наистина си заслужават в еди кой си период. Все едно аз сега да бутам Анелия за певица, като знам, че не е била най-добрата през 2015. Айде малко, а ... усещай се

  5. Можеха да преместят церемонията извън София, или в Парадайз като втория концерт на Анче.

     

    Иначе, и Златния глобус го правят в зала в хотел, но по телевизията въобще не личи.

     

    2015-golden-globes-stage.jpg

     

    HH_goldenglobes02_38_675x359_FitToBoxSmallDimension_Center.jpg

    Днес се чудих що не са наели Интер Експо центъра поне, там стават много яки партитра с публика примерно :D

  6. АЗ пък ще контрирам с две неща:

    Първо. Когато наградите бяха по-малко и се даваха само на заслужилите, всички ревяха, че все едни и същи ги получавали и т,н (в случая Ивана) Но не е ли нормално ако тя е била най-успешна за времето си, тя да получава предимно награди (за която и да става въпрос)?

     

    Всички мрънкаха и изпълнители и фенове, точно под тоя натиск Пайнер угодиха на всички, като за всеки има по нещо... :mf_surrender: Мрънкала като Райна, Мара, Анелия и Камелия съсипаха тея награди.

     

    Толкова ли не можете да възприемете тея награди като един концерт, без значение, кой, какво?!! Какво значение имат тея награди след като никой не ги помни до следващата година, нито фенове, нито самите изпълнители? :mf_surrender:

     

    Дълбоко се заблуждавате, че на Преслава толкова и пука да вземе, "певица"..Тя доказа, че и с нея и без нея е все едно и пак остава най-обичаната пайнерка, но сега и Деси Слава набира голяма скорост за първото място.

     

    За награди винаги са ревяли едни и същи- Мара, която нищо не е заслужила, никога в кариерата си. Анелия-която накрая й подариха "певица" без да заслужи, Камелия-която я изтритаха и напоследък Джена-която доста се срина последната година. Надявам се с това да се спре опашката на ревящите, сега когато всички взимат по нещо.

     

     

    Що говориш глупости сега, 2012 си беше годината на Анелия, колкото и да не го признавате, сцепи с песни, на концерта за рд на планета беше доста по-добре приета и от Преслава, и от Галена.. пусни си миксовете им в канала на планета. Отделно направи самостоятелен концерт... били й подарили наградата, хайде хайде. Признавайте малко и успехите на тези, които не харесвате, за последните 2 години все едно да тръгна сега да говоря, че е най-успешна, като не е така. Гледайте реално малко на нещата ;)

  7. Не знам, с някакви смесени чувства съм, но ще ми прохареса доста след още малко слушания май, за чопнатите неща- еми какво да кажа, не исках да е така, но..

    И все пак при Преслава, последната песен също й намерихте кусури, с някаква нейна стара песен и някаква гръцка, но видяхме какво се случи с нея- избухна, така че :D

  8. Обожавам "Погледни ме в очите" но само на плейбек! Или изпълнението от 2003 при Слави! След това прави едни ужааасни импровизации, когато я пее на живо и е много зле..

    Сега как беше цялостно на трите песни, имаше ли добър прием, по принцип държи доста добро ниво на концертите ?

    Преслава май ще пее дуета с Елена

    Супер, ако е вярно, пък и Елена ако забие "Още" :3fdb8960598fa63e:

    Мечти :D

  9. Генерал и Искам те полудявам са единствените МЕГАхитове на Анелия за последнтие 4-5 години.

    Моля??? Ако говорим за последните 5 (2010-2015) има по-големи от Искам те, полудявам и това са Проба-грешка, Да ти викна ли такси, Виж ме сега и чак тогава Искам те, полудявам, за Генерал ясно

  10. Пфуу.. Поне да беше махнала едната от новите и третата да й беше "Не знаеш" или "Искам те", или "Всичко води към теб", или "Как предаде любовта"....... имаше какво да изпее старо, сега наистина няма да се излъчи "Погледни ме в очите" :thumbsdown_anim:
×
×
  • Create New...