Jump to content

Повече за Клуба

Рок и Хардрок е музиката на вечни времена.

Година на създаване

1.06.2019

Уебсайт

 1. Какво ново в клуба
 2. Който е бил войник знае за какво се пее в тази песен.
 3. Тези парчета които ви пускам във раздел Видео клипове са класиката в жанра и ги слушат прекалено много хора.Тази музика започва все повече да слуша и сега.Когато ги пускам някъде,хората от по старото поколение се кефят много.От по младото поколение също вече засичам да слушат такава музика,което е много добре.
 4. Още една добра група.
 5. Най яката група и тяхната песен.
 6. Една емблематична песен на тази група.
 7. „Уайтснейк“ е рок група, формирана в Мидълзбро, Англия през 1978 година от вокалиста Дейвид Ковърдейл след напускането му от „Дийп Пърпъл“.
 8. Ето го и текста на тази хитова песен създадена през 1980г. Няма любов в сърцето на града, Няма любов в сърцето на градчето. Няма любов разбира се достатъчно е жалко, Няма любов защото не си наоколо. Скъпа откогато те нямаше. Няма любов в сърцето на града, Няма любов в сърцето на градчето. Няма любов разбира се достатъчно е жалко,детето Няма любов защото не си наоколо. На всяко място което отида, Изглежда толкова странно. Без твоята любов скъпа,скъпа, Нещата се промениха. След като си отиде Слънцето спря да свети, От градския савет До границата на страната,затова Няма любов в сърцето на града, Няма любов в сърцето на градчето. Няма любов разбира се достатъчно е жалко, Няма любов защото не си наоколо. (Соло) На всяко място на което отида, Изглежда толкова странно. Без твоята любов скъпа,скъпа, Нещата се промениха. След като си отиде Слънцето спря да свети, От градския савет Жено,до границата на страната,затова Няма любов в сърцето на града, Няма любов в сърцето на градчето. Няма любов разбира се достатъчно е жалко,детето Няма любов защото не си наоколо. (Соло) Няма любов в сърцето на града, Няма любов в сърцето на градчето. Няма любов разбира се достатъчно е жалко,детето Няма любов защото не си наоколо, Защото не си наоколо.
 9. Скорпиънс е германска рок група, създадена през 1965 година в Хановер от Рудолф Шенкер. Повечето им песни са рок и най вече балади а текстовете са с голямо съдържание.
 10. Една прекрасна балада на групата Скорпиънс. Все Още Те Обичам Време, необходимо е време За да спечеля отново любовта ти Ще бъда там, ще бъда там Любов, само любов Може да върене твоята любов някой ден Ще бъда там, ще бъда там Ще се боря, любима, ще се боря За да спечеля отново любовта ти Ще бъда там, ще бъда там Любов, само любов Може да върене твоята любов някой ден Ще бъда там, ще бъда там Ако трябва да преминем отново През всичко от самото начало Ще опитам да променя Нещата които убиха любовта ни Гордостта ти построи толкова здрава стена Че аз не мога да премина през нея Наистина ли няма никакъв шанс Да започнем още веднъж от начало Обичам те Опитай, любима, опитай Да повярваш отново в моята любов Ще бъда там, ще бъда там Любовта, нашата любов Просто не трябва да се захвърля Ще бъда там, ще бъда там Да, нараних гордостта ти И знам през какво трябваше да преминеш Но трябва да ми дадеш шанс Не може така да свърши всичко Все още те обичам Все още те обичам Имам нужда от твоята любов Все още те обичам
 11. Pink Floyd е британска рок група и е една от емблематичните групи на Рок музиката и тяхната хитова песен се казва: Pink Floyd - Another Brick In The Wall която можете да чуете във Видео клипове
 12. Manowar по принцип изпълняват Метъл музика,но имат една единствена балада през годините,можете да я чуете при видео клипове.
 13. Ето и превода на тази песен: Короната и пръстена От битка се връщам, към нова съм тръгнал, ослепителен до небесата, вериги от гибел дамгосан възсядам, ще се видим след като умра. Извисени и могъщи, единствени сме ние крале, обуздали вихрушките огнени, провидението дари ни с короната и пръстена, покрити със гордост и кръв. Герои, очаквайте ме, враговете мои яздят бързо, знаейки, че им е за последно. Оседлайте коня ми, докато пия последната си глътка, мечът и лъкът ще надделеят. Извисени и могъщи, единствени сме ние крале, обуздали вихрушките огнени, провидението дари ни с короната и пръстена, покрити със гордост и кръв. Один, очаквам те, като достоен твой син, приветствам те на прага на моята смърт. Обещавам ти меча си и пред никого не коленича - наше е кралството, калено със стомана. Извисени и могъщи, единствени сме ние крале, обуздали вихрушките огнени, провидението дари ни с короната и пръстена, покрити със гордост и кръв.
 14. Роден е през 1967г. в Delhi Луизиана САЩ,но едва ли някой подозира,че изпълнява много рядка музика,между рок и кънтри и основно като в стил балади.Някой знае ли за този Изпълнител. Една от най добрите му и известни песни е тази:
 15. Една от емблематичните песни през 2009 на певеца Бонфаър И самият текст с превод на БГ В нощта, когато съм сам, сърцето ми започва да гори, защото мисля за теб. Бях твърде дълго далеч от любовта ми, оставям на теб да разбереш. Имам онова чувство, дълбоко в ума ми, върни се и ме обичай само още веднъж На дъното на океана ние погребахме любовта си, сърцето ми все още кърви, няма ли да се върнеш и да кажеш. Но не мога да разбера защо има сол в очите ми, и не мога да разбера защо прикриваш сърцето си. Все още се нуждая от теб и искам да се върнеш, ти ме караш да се чувствам както никога преди. Не мога да намеря отговора от погледа на очите ти. Сърцето ми все още плаче. Не ми казвай, че любовта ти е лъжа. Защо не си дадем втори шанс. Но не мога да разбера защо се смееш, докато плачеш. И не мога да разбера защо не казвам "Сбогом" Все още се нуждая от теб и искам да се върнеш, ти ме караш да се чувствам както никога преди. Все още се нуждая от теб и искам да се върнеш, ти ме караш да се чувствам както никога преди. Поздравяме всички потребители на Клуба за Рок и Хардрок
 16.  
×
×
 • Create New...