Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Ще видим ама Момо каза, че стават Добър Вечер на всички Момо та Момоооо,само той ли разбира от лаптопи бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Момо та Момоооо,само той ли разбира от лаптопи бе Ами де да знам бе Май той е специалиста или се лъжа Не ми се сърди де Ама вече си купих Лаптоп Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
joni Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 честито за notebook-a значи е ясен човека с черпенето тази вечер Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 честито за notebook-a значи е ясен човека с черпенето тази вечер Да ясен е брат ми и авера му дето ми оправя сега лаптопа сигурно са се подметнали вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Ха наздраве тогава :1000 (4): аз съм с лимонада де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 АЗ ПЪК НАПРАВИХ СТРАХОТНИ ПЪЛНЕНИ ЧУШКИ С КАЙМА С ФИКС МАГИ-МАЛКИ ТАЙНИ ....СЕГА ПРАВЯ ССЪС СИРЕНЕ И ЯЙЦА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 АЗ ПЪК НАПРАВИХ СТРАХОТНИ ПЪЛНЕНИ ЧУШКИ С КАЙМА С ФИКС МАГИ-МАЛКИ ТАЙНИ ....СЕГА ПРАВЯ ССЪС СИРЕНЕ И ЯЙЦА Хмм, страхотни значи, я метни някоя на лични Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Хмм, страхотни значи, я метни някоя на лични нЯМАМ ФОТО В МОМЕНТА,ИАНЧЕ С УДОВОЛСТВИЕ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Шегичка, в един друг форум така се шегуваме, когато нещо ни хареса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Шегичка, в един друг форум така се шегуваме, когато нещо ни хареса. Как си ти,какво си правиш...аз се ужасявам от ужасната скучна петъчна вечер която ми предстои Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 И защо скучна? Нали за това са форумните другарчета.Добре съм, децата са ми оставили компа на разположение тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Как сте другарчета Бях заспала, ама ме събуди баща ми ,тъкмо се върна от София и ми се оплаква, че го глобил в автобуса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 АЗ ПЪК НАПРАВИХ СТРАХОТНИ ПЪЛНЕНИ ЧУШКИ С КАЙМА С ФИКС МАГИ-МАЛКИ ТАЙНИ ....СЕГА ПРАВЯ ССЪС СИРЕНЕ И ЯЙЦА и докато се прибера ще изстинат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 и докато се прибера ще изстинат За какво е микровълновата ще ги стоплиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Как си ти,какво си правиш...аз се ужасявам от ужасната скучна петъчна вечер която ми предстои има решение на проблема затваряш марк в коридора, барикадираме се в хола с лаптопа ти... вземам една бутилка бяло вино и ша пиеме само че ти не обичаш да пиеш с мене Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Ама студентския празник е утре, от рано започвате Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Ама студентския празник е утре, от рано започвате колкото по-рано толкова по-добре Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Рано пиле, рано пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Ама студентския празник е утре, от рано започвате в нас обикновено се пие без повод Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 7 Author Report Сподели Публикувано Декември 7 Тази вечер няма да се пие,ще се плаче...аз вече плача Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Тази вечер няма да се пие,ще се плаче...аз вече плача Я се стегни, защо плачеш Я дай да си пофлуудим тук, може да ти се повдигне настроението Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 Тази вечер няма да се пие,ще се плаче...аз вече плача КОЙ РАЗПЛАКАААА ДОБРОТОООООООО МОМИЧЕ, КОЙ СЪРЦЕТОООООООО МОМИНСКО РАЗБИИИИИИИ. ЕЙ НЕ ТАКА, Я СЕ УСМИХНИ :bigemo_harabe_net-142: ЕДНО ЦВЕТЕНЦЕ И ЕДНА УСМИВКА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
черна котка Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 мъжете са зверове... и не си струва да се плаче за тях... и ти го знаеш... да не мислиш че му пука че плачеш за него сега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 мъжете са зверове... и не си струва да се плаче за тях... и ти го знаеш... да не мислиш че му пука че плачеш за него сега Права си Мире Не всички са Зверове ,незнам ама Тони я горе главата, да си гледа работата който да е той Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petrohancho Публикувано Декември 7 Report Сподели Публикувано Декември 7 мъжете са зверове... и не си струва да се плаче за тях... и ти го знаеш... да не мислиш че му пука че плачеш за него сега И защо така мислиш за всички мъже? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари