krasibadboy Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Давай Валеееееее аз щи дам едно Вале на тебе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ти още не си минал на отчет не ми се отваряй да не летят шамари. :tounge: :bigemo_harabe_net-99: :death: :bigemo_harabe_net-189: Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 аз щи дам едно Вале на тебе Нещо против мен ли имаш Добър вечер и от мен как сте бе кра ако въобще има някойЗдрасти Кирооооооооооооооооооооо Иве(Огледалото) той не обича да му казват Кире, нали така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 той има нещо против мен хихихихи нали Краси?Големи и сърдечни извинения на КИРО за обръщението Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ОООООООООООООООООООООООООО Кире. Много време не съм те виждала. хихихих как си, къде си?ооооооо мнохо ми е приятно ми как да съм бивам ами ти как си Нещо против мен ли имаш Здрасти Кирооооооооооооооооооооо Иве(Огледалото) той не обича да му казват Кире, нали така ееееееее аейде тя може от мен да мине как си Вале Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ооооооо мнохо ми е приятно ми как да съм бивам ами ти как сиееееееее аейде тя може от мен да мине как си Вале Добре съм, ходих да си правя мляко с Нес Кафе Луда работа Алекс, как е това малко сладурче Нещо интересно да споделиш, да се похвалиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Киро (звучи ми все една му се карам) бивам зарибявам се тука. Вал кажи нещо интересно Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Добре съм, ходих да си правя мляко с Нес Кафе Луда работа Алекс, как е това малко сладурче Нещо интересно да споделиш, да се похвалиш Ами Алекс вече пише пето писмо ня Дядо колега и само иска и иска ииска и нема спиране Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 ОХ Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Киро (ето пак се карам) кажи ми това на подписа ти Десислава ли е? Нов клип? Кой е? Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Киро (звучи ми все една му се карам) бивам зарибявам се тука. Вал кажи нещо интересноУзнах, че новата любов на Преславка, бил женен и имал дете на годинка Рестартирах си скапания комп два пъти, единия път заби, втория път уйнампа неще да бачка и айде пак рестарт А й си дръпни това дето качи Манията, на Диджей Змей парти Микс-яко еееее Ами Алекс вече пише пето писмо ня Дядо колега и само иска и иска ииска и нема спиране Ах милия той И какво иска Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Batista Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ех този дядо коледа поръчал съм му да ми донесе кола да видим дали ще доди подаръка The Animal Почивай в мир приятелю Petrohancho! Смали си подписа. 450 х 450 максимален размер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Киро (ето пак се карам) кажи ми това на подписа ти Десислава ли е? Нов клип? Кой е? Десислава е това да а клипа е Регетон и малко чалга Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Десислава е това да а клипа е Регетон и малко чалга Разочарована! Тая песен хич не ми допада Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Узнах, че новата любов на Преславка, бил женен и имал дете на годинка Рестартирах си скапания комп два пъти, единия път заби, втория път уйнампа неще да бачка и айде пак рестарт А й си дръпни това дето качи Манията, на Диджей Змей парти Микс-яко еееее Ах милия той И какво иска еееееееее иска кола която се управлява с дистанционно ама да е много голяма иска лаптоп представиси дете на 4годинки иска още сега лаптоп а камо ли като стане на 10 вече че иска порше а страшна работа смеРазочарована! Тая песен хич не ми допадаеееее уникална е но всеки си има вкус Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 ОХ Oще ли не ти е минало Тони Разочарована! Тая песен хич не ми допада ай сега, много си яка песничката и кака Ни Деска също Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Деска - да и всичко друго което е изпяла но тая песен ме дразни Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 еееееееее иска кола която се управлява с дистанционно ама да е много голяма иска лаптоп представиси дете на 4годинки иска още сега лаптоп а камо ли като стане на 10 вече че иска порше а страшна работа смееееее Мале, мале знай какво да иска той , и аз искам Лаптоп за Коледа ама сама ще си го купувам, както се е видяло Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Пия мляко тука,пуснах ви нова тема Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Кажи нещо де Пия мляко тука,пуснах ви нова тема А ти се обади бе, и аз пия мляко ама със нес кафе, какво съвпадение Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Казах де,запалих цигара и ми стана още по зле Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Мале, мале знай какво да иска той , и аз искам Лаптоп за Коледа ама сама ще си го купувам, както се е видяло не тои е просто ужасен жалко че не се е метнал на баща си Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Melissa Публикувано Декември 1 Author Report Share Публикувано Декември 1 Защо не пишете тук,а флуудите в чата Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
valennceto Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Казах де,запалих цигара и ми стана още по зле Като написах поста тогава видях, че и ти си писала, в един и същ момент сме писали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари