Jump to content

CECC

Ramaniac
  • Коментари

    73
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от CECC

  1. Само дано не се обиди създателя на темата, но май заглавието трябва да има и едно малко подзаглавие: "Голямото чакане започва" .... :D Наистина страхотни машинки са, но и цената им е ...........

     

     

    Да да така е имаш право ;)

  2. bcf353b08ecafae34177f2a6bb3510e5.jpgb333e26341379048d31f83c1eb4ea566.jpg 54890c4dd6896e63dde26cc4139ba520.jpg

     

    Изкуството на бъдеш DJ отдавна навлезе в дигиталната ера, а следващото поколение миксери трябва да бъде в крачка със CDJ революцията. Чисто новият Pioneer DJM-2000 изглежда ще успее да се справи със задачата и да се превърне в отличната половинка на новия стандарт в индустрията CDJ-2000. Модерен тъчскрийн, ProDJ Link функция, шест индивидуални ефект процесори и стотици възможни музикални комбинации. DJM-2000 е развит с помощта на няколко ярки имена от денс света като James Zabiela, Roger Sanchez, Eddie Halliwell, The Swedish House Mafia и Paul Woolford, които всички са тествали новия миксер на различни етапи от конструкцията му. Според Pioneer „DJM-2000 се обединява безпроблемно с новите CDJ-2000/ CDJ-900 и отвежда удоволствието и силата на креативноте миксиране до нови нива с по-малко стрес и по-добър звук всравнение с предишни предложения."

     

    DJM-2000 също превъзхожда другите със своята функционалност – по-удобно разположение и подредба, множество INST FX функции, по-опростено директно свързване с Mac или PC чрез вградената звукова карта, първият голям LCD multi-touch панел, който дава възможност да се използват тъч панел ефектите, докато ги проверявате визуално. Диджеите ще могат вече не само да чуват, но и да виждат чрез тъч скрийна. Сред останалите новости са три нови вида режима FREQUENCY MIX, за по-прецизно миксиране, SIDECHAIN REMIX за динамични ефекти и четири типа MIDI; EFFECT FREQUENCY позволява контрол на нивото на ефектите, което се добавя към всяка честота, шест нови ефекта – Noise, HPF, LPF, JET, ZIP & Crush, музикалните файлове, запаметени на SD карта или USB, могат да бъдат просвирвани на до четири CDJ-2000 или CDJ-900 плейъра чрез миксера, Talkover функция, която намалява нивото на музиката, когато е включен микрофон. Естествено големият минус е, че DJM-2000 може да работи единствено в комплект със CDJ-2000 или CDJ-900, което поставя някои сериозни финансови пречки.

     

    DJM-2000 ще бъде показан за първи път този уикенд на шоуто MixMove в Париж, а ще може да се закупи от юни тази година на цена от 1999 евро.

     

    djmag.bg

     

     

  3. 9-17-09cdj2000.jpg

     

    Ерата на нов вид. С това започва промо видеото на Pioneer CDJ 2000 - плeйaр, който е една стъпка по-напред от всичко, което сте виждали. Може да не сте фенове на CD DJ, но със сигурност ще останете с отворена уста, когато видите новите машини. Вградена е подръжка за DVD, USB I SD карти, което със сигурност ще улесни дори и най-закоравелите фенове на аудио CD-та. Също така с LAN кабел се предоставя възможността да споделите вашата колекция от музика между 3 други устройства. По този начин вместо да се разхождате с нелеките винили по летищата и клубовете можете просто да се появите с малка SD карта или USB стик и сте готови за сет. След като свършите има и опция за преслушване на сета, тъй като плейарите могат да го запишат. Но новите функции не свършват дотук: Вграденият екран позволява визуализирането на самото парче с всичките му ниски, високи и средни честоти. Ако това не ви впечатлява, слушайте внимателно: при приплъзгване на пръста по плейара местите самото парче, а и можете да настроите и цвета на самия екран. "Needle search" функцията от своя страна ви помага никога да не изпуснете този толкова важен първи удар на барабана. Pioneer са се постарали да емулират самото „Винил" усещане и според Еди Халиуел са се справили блестящо! Никога повече няма да ви се налага да записвате безбройни CD-та или да мъкнете тежките винили по летищата. Всичко, което ще ви трябва, са новите Pioneer – CDJ 2000.

     

    Така че използвайте малкото оставащо време на 2009 г., за да кажете сбогом на колекцията аудио CD-та и се подгответе за 2010 г., когато ще можете да закупите този безспорно невероятен тип извънземна техника!

×
×
  • Create New...