Jump to content

toletoel

Members
  • Коментари

    8
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от toletoel

  1. преди 8 часа , zai4eto82 каза:

    Като не знаеш, недей пиши глупости. Миналата година косата ми беше точно като нейната и Коце много ме хареса. Е това е моята коса тогава  и пак ще се направя и Коце много ме хареса

    :

     

    IMG-fc0c2bc17baae60d9b2890a9a8be0ca5-V.jpg

    IMG-172e20049e0b704e45973dd2e05f16c7-V.jpg

    IMG-c5c88d2fdaed59fe8955d6f3057c4f14-V.jpg

    Коце върза ли ти?

  2. преди 9 минути, WindWalkerMonk каза:

    E явно не особено добре: в момента пак е кота 0 като каериера, а гаджето й го ебат стари чичковци. Голяма аванта, две проститутки се събрали :D 

    Както и да е

    преди 17 минути, Slavi каза:

    Коя от коя по несретна... 

    Две остарели проститутки се взеха. 

    Авантите за Коя свършиха. Вече Малката ги точи! 

     

     

    ГАЛЕНА защо не прави лайфове. Твърде в заета да обработва ръбестото си лице по снимки... 

     

    Зопиклон 

  3. От 17.08.2019 г. от 20:26, WindWalkerMonk каза:

    Сега за снощи. Галена излезе да пее чак към три. Започна със сърце. Естествено пееше на сцената във бара. Там се намърдаха познати на собственика - прасета, които закриха гледката. Но не това беше проблема, имаше некви от нейните явно най - стари или не знам какви фенове. Особено един Павел/Пламен. Но за него след малко.

    Беше си пийнала и прегракнала. Цялата дискотека обаче пееше с нея. Това няма как да се отрече. Това на Преслава дето сте дали е нищо, но до тук с позитивните неща. Въпросният Павел / Пламен / Ясен или какъвто е там я дърпаше. Тя прекъсваше пеенето. Той й подаваше шотове, издърпа дори микрофона й, за да изпие шота. Тя определено не се кефеше, но го търпеше. Въпросната отрепка съсипа експириънса на сума ти хора.

    Какво показа това: Галена и Деси просто не знаят къде се слага границата. Няма лошо да сте фенове, но не е нужно да парадирате с близостта си във всеки един момент. Много е досадно, грозно и по - скоро прави впечатление на жалко, отколкото на ВИП. Казвам Деси,з ащото последния път и на нея се случи същото. Преслава такива не ги отразява, но при Галена от зор да не обиди някого се съсипа цялото участие.

    Почна със Сърце. После беше Паника, Пантера, Добре ли си, Хавана, Старата Каравана и на Мой си тръгнах. Съжелявам, но на никого не му се слуша този как пее, и да я гледа как дърпа шотове. Не бях само аз. Маса хора почнаха да се изнасят. Ами сори, но ти си отишла там да пееш. Дръж си феновете лайнари вкъщи. Още повече да те дърпат, да ти взимат микрофона. Ами сори, ама е жалко.

    Радвам се, че дадох само 10 лева за това фиаско. Засега с Галчето сме пеустановили общите ни срещи за определен период от време.

    Редовно се случва по участия в заведенията, има една единствена причина - охраната не си е на мястото. Трима пият - триста плачат, простете за сравнението.

    • Like 1
×
×
  • Create New...