Jump to content

stavri12

Ramaniac
  • Коментари

    65
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от stavri12

  1. Да гори в любов направи 10+ млн по-бързо от Шефката, съответно е по-големият хит.

     

    Ако е така защо тогава скимтяхте и 2015та когато Галя беше най-гледаната. Вашата раота както е по угодно единият път тъй ни отърва другият път не .

  2. Защо броите Не си изтриваш??

     

    Дай ми любов,Маракеш > Обратно в играта

     

    Шефката,Феноменален = Да Гори в Любов

     

    Във връзка с адекватното сравнение ще кажа ,,ПИТАМ ИМА ЛИ ТАКИВА СИЛНИ КАПКИ ЗА ОЧИ,, . Иди се прегледай за перде на очите положението е сериозно .

     

    Обратно в играта = Маракеш

    Шефката > Да гори

    Феноменален и Дай ми любов бонус

  3. На Анелия годината не е слаба но е факт ,че много се труди и само зоопарк и бръм дадоха плод . Не говорим само за количество ами за комбинация от количество и качество . С намесването ти на Мара показваш само колко си плиткоумен и неадекватен :)

  4. Фен съм на Галена НО ще разгледам нещата обективно . Поиграх си да почета какво сте писали , видях ,че се е спорело за приеми за концерта и т.н. . Мога да кажа само на всички да го д*хат хитът на 2018 е Грешка беше . Ще помоля всеки които не е бил на концерта да не си дава некомпетентното мнение. Това беше песента с най-силен прием . И сега по същество . Пресовите сте много нагли по-нагли от самата нея . Неможе да претендирате ,че Преслава е със по-силна година от Галена при положение ,че е пуснала 2 проекта ,а Галена 4 . Галена има вторият по прием и вторият най-голям хит тая година следван от Феноменален, Маракеш и Дай ми любов. Уважавайте труда на другите изпълнители !!!

  5. Тая война няма да приключи дори и като Преслава и Галена залезнат . Преслава е със силна година но за сметка на това няма продукция. Дори всяка от двете да пусне слаба песен тя пак се превръща във хит и не знам за какво се спори и защо е само между тях двете . За мен с най-силна година е Емануела .

  6. Тая дърта парцуца Рена няма да се откаже бе . Просто да се вземе в ръце,вместо да си въобразява ,че е била фактор във този жанр с 5хита и 3сръбски версий . Абе Рени пари с музика вече няма да изкараш. Хвани се във някое Фантастико като продавач-консултант и си гледай децата .

  7. Понеже не съм влизал тук от 2г ,а мнението ми е важно предвид това ,че бях на концерта държа да отбележа ,че

     

    1 Залата не беше празна имаше около 8 9к души.

    2 Най-силните приеми бяха на следните песни 1 Грешка беше

    2 Шефката

    3 Бръм

    3 Имам предложение към всички фенове на Преслава и съфеновете на Галена при следващото такова мероприятие да минем на следващото ниво . Крайно време е да разрешим проблема веднъж за винаги като истински мъже, в стил Левски и ЦСК .

  8. Да не намесваме етноси, моля.

     

    Фики просто има някаква странна мания по тия награди, явно си е някаква болест. Александрова също заявила, че искала "Певица на годината". Тези не са добре. Единия се прочу с простотията "Издислав", която задмина и "Кен лий", другата от 3 години не спира да пее пълни простотии ("Мистър Бийн, Бъгс Бъни" и т.н.), но и двамата с претенции. И Джена ги имаше, виждате какво стана с Джена.

    Преслава се вманиачи - набра омраза за 1 година, дето цял живот толкова любов не е виждала.

    Айде сега и тия двамата. Фики първо се изложи тотално като смени името на албума си с името на тая тотална гавра "Издислав", и вместо да изтрият от канала и да си признаят, че момчето едва говори български (но е тръгнал да пее на английски) и да се извинят, те го пуснаха да ходи по всяко едно предаване и всеки сутрешен блок. И аз съм турчин, нямам нищо против Фики, разбирателно е, като цял живот е говорил турски (или предимно), да не може да се изрази на друг език, но да се запише някакви уроци, като иска да пее на англ. ез. - да запише и такива уроци, да му се покаже произношение. Инструментала от песен (всъщност само инструментал, тъй като не се пее) на "Taksim Trio" /трио от едни от най-известните инструменталисти в Турция/, език, на който видно не може да пее и за капак - неясни извивки , смесица от фолклорни и турски такива. Резултата - "Издислав".

     

    Не ми е ясно дали той има пръст в манипулацията на вота, но в категория "Клип" да води "Вертолета", предвид клипове, като тези на Галена и Деси Слава, ако щеш дори и Яница, която наистина се труди и това е видно - какъв клип е "Вертолета"?

    Да води "Ти си ми сърцето" в категория за песен - не е лоша, но не е популярна, не е хит и не може да е "песен на годината".

    И най-голямата глупост, дори подигравка - категория "балада" - "Издислав" !

     

    Не знам дали манипулацията е негово дело, дали е платил на някой, дали е нещо във фирмата или са просто негови инфантилни "фенчета", които си играят с проксита, но това е простотия.

     

    Ако е дело на фенове, обаче , питам за втори път - защо с години наред искате честни награди, и когато ви се даде реална (поне на пръв поглед) възможност за такива - вие прилагате манипулации?

     

    Надявам се "Пайнер" да приложи твърда ръка в/у изпълнителите си, които буквално се гаврят с една традиция, на която ние - феновете се гордеем, която чакаме цяла година, при положение, че дори няма и турне.

    Стига сте си наричали песните "хитове" - нека станат такива, песента не е излязла, тя/той вече говори за "новия си хит".

    Стига сте припирали за награди - вижте за пример Преслава, когато се лети твърде високо, с многото награди, какво се случва. На Преслава освен лоялните и, заблудени фенове друго не и остана, както и обикновения слушател, но който докато пие ракия му е все тая коя е Преслава, коя е Галена и коя изобщо каква е и с колко награди.

    Съгласен съм със всяка написана дума .

     

  9. Колко пъти трябва да го поствам този клип? :baaasmiley:

     

     

    Май вие сте слепи и глухи.

    Ко му има на клипът всеки изпълнител си има почерк на изпълненията и не виждам какъв е проблема да си прави гласа по дрезгав важното е вярното пеене.А за Преска какво да кажа яко плейбек.За разлика от теб аз съм ходил на изяви и на 2те и не си създавам мнения от някакви клипове,Галена 100% живо пеене здрава болна няма няма ,а от Преслава единственито което изпя на живо са следните думи ,,да да да да ти си моето слабо място,, и естествено по традиция започна самата песен съпътствана само с поздрав за еди кой си.По-впечатлен останах от Анелия която поне ги редуваше плейбека и на живо и пускаше лафчета.

  10. Ще пропадне в момента който спре да прави скъпарски проекти. Тя няма певчески талант и лоялна фенска маса.

    Аре бе няма певчески талант,като и отидеш на участие ми се обади шматка.Галена доказа в премахнатата анкета за годишните награди колко лоялни фенове има и показа подкрепа по-голяма от тази на Друслава и то без да сподели анкетата.Да не говорим колко голяма част от пресовите сте слепи и глухи отвсякъде.

     

    Яница е едно нищо. Винаги е била такава. Съдбата ѝ е отредила място долу. Както и да се мъчи, каквито и "хитове" да направи, тя е утайката на чалгата. Това, че някакви извратени дечурлига я харесват не значи нищо. Дори обратното. Показва какво е нивото ѝ. Ако ще и морски фар да навре в хралупата си.

     

    Яница много прогресира дори от 2013 насам.И кой си ти ,че да определяш коя е утайка и коя не. Това е не само към теб а към всички който биха ми прочели коментара, БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ СТИГА СТЕ ТЪПКАЛИ ЗАСЛУЖИЛИТЕ ВНИМАНИЕ ЗА СМЕТКА НА ДРУГИ КОЙТО ДО ТОЗИ МОМЕНТ СА СТАНАЛИ БЕЗИНТЕРЕСНИ КАТО ПРЕСЛАВА.

     

  11. Аз съм фен на Галена и ще кажа само ,че Десислава,Емануела и Анелия заслужават повече големите награди,като певица и идол.Но е на лице ,че Галена води по вот.А колкото до Камелия в момента тя гледа сейра на Митака Димитров и Преса ДОБРИШКА,тя официално е морален победител във войната с Пайнер. Не си мислете ,че без церемония наградите се обезценяват напротив те стават по-ценни с това ,че са с реален вот и изобщо такъв.ГЛАС НАРОДЕН ГЛАС БОЖИЙ.

    Дано с промяната на политиката на Пайнер настъпи и такава в управлението на България :) САМО СМЯДОВО ЯЖТЕ БОРОВЕЦ И СМЯДОВСКА ЛУКАНКА ДА НЕ ЗАБРАВИМ И ПАСТИ ГАЛЕНА

  12. 1 Не знаеш

    2 Всичко води към теб

    3 Завинаги

    4 Не мога да губя

    5 Единствен ти

    6 Да ти викна ли такси

    7 Не мога да спра да те обичам

    8 Така ме кефиш

    9 Изведнъж

    10 Следа от любовта

    11 Искам те полудявам

    12 Аз и ти

    13 Виж ме сега

    14 Феноменална

    15 Проба грешка

    16 Аз съм дявола

    17 Генерал

    18 Моя мъж

    19 Погледни ме в очите

    20 Сърцето ще плати

  13. И какво лошо има, че пускат линка? На Галена като не й пука да не се занимава, то така или иначе феновете и направихте някакви схеми.

     

    Какви схеми то и без тази програма прокси ги минава по гласове едва ли някой седи цял ден и скролва надолу да попълва наградите до една само и само на Галена или на някоя друга да и се вдигнат със 100 200 или 300 гласовете.

  14. Аз бих казал поздравления за 9те години на сцената 10тата по-добре да не я бройм не вярвам ,че някой я зачита не е и забележима много много.Като се има на предвид единствения и хит Дразни ме пак който бе изтрит. :D

  15. Най-натрапван продукт на годината - Пей сърце? Ние кво сме виновни, че това е най-големият хит?

     

    Тая награда е за Няма да ти пиша. Нямаше такова бутане във всички класации и лозунги от типа "Хита на лятото".

    Определено,то не бяха лъжите на сигнал за победи в топ 50 какво ли не беше и накрая големият хит удари 30к на нова година

×
×
  • Create New...