Jump to content

ge6a_vip

Members
  • Коментари

    17
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от ge6a_vip

  1. 219_880x509.png

     

    На Яница никак не й върви с клиповете в последните години. След като компетентните органи бяха сезирани за нейн предишен проект, от музикалната й компания преглеждат под лупа всеки нов проект. От няколко седмици феновете й не спират да питат кога най-сетне изпълнителката ще сподели песента.

     

    Secret.bg научи от свои източници, че и сега е имало проблем с видеоклипа. Това наложило днес отново да заснемат допълнителни кадри, които да поставят на мястото на изрязаните.

     

    http://secret.bg/news/music/popfolk/purvo-...-klip-na-qnica/

     

    Сега ли си го измислиха, гледайки от тук, или наистина имат вътрешни хора, чалгарски сайт си е все пак?

     

     

    Вътрешни информатори има ;)

  2. -Вярно ли е, че се връщаш в музикалната империя „Пайнер“ и как се стигна до това решение?

     

    -Може би е вече време да разкрием и това. Аз не съм си тръгвал от фирмата със скандал, нито е в моя стил да излезна публично да се оплаквам за каквото и да било. Всъщност аз прекратих концертна и звукозаписна дейност, тъй като ми беше време да създам семейство. Сега, когато дъщеря ми е по-голяма и все по-самостоятелна, аз имам време да се завърна към моите занимания с музика. Моите отношения с „Пайнер” винаги са били коректни и ясни, още от момента, когато подписахме първия си договор през 1997 година. Между впрочем, моят последен договор с компанията отпреди 15-на години никога не е бил прекратяван. Практически по всяко време през тези години аз можех да издам нова песен, тъй като имах действащ договор, но не съм имал необходимост да записвам нови песни. И ето сега, когато новата песен е факт, беше необходим само един телефонен разговор и една среща с моя продуцент господин Димитров и машината отново се задейства. Бях посрещнат изключително радушно и приятелски от целия екип на музикална компания „Пайнер”. Много съм щастлив да видя, че основният екип са същите хора, които познавам от двадесет години и сякаш нищо не се променило. Това е екип от професионалисти с изключителен опит в своята област. Те са хората зад кадър и успехът на компанията се дължи в голяма степен на тях, освен на изпълнителите. За миг не съм си помислял, че ако някога реша да издам нов продукт, това би могло да стане с друга музикална компания. И ето, аз съм отново част от каталога с изпълнители на „Пайнер”. Моите изяви обаче ще бъдат лимитирани само за периодите от годината, когато съм в България. За тази календарна година това са месеците юни, юли и август.

     

    Цялото интервю - http://famousbg.com/news/interviews/kosta-...hast-ot-payner/

×
×
  • Create New...