Jump to content

chipz

Ram@News
  • Коментари

    636
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от chipz

  1. Вижте какво става на концертите и ,когато пее Video Games,в началото публиката винаги изригва. Точно заради тази песен Interscope подписаха договор с Лана,защото стана популярна в YouTube. Единствената и песен с над 100 000 000 гледания до момента.
  2. Моята любима е Never let me go. Знам всичките и 55 неиздавани песни + 15-те от Born to die,няма такава магия,тази жена е от друго време! Имаше нужда от темата,браво!

    Видеото на RIDE излиза днес,в момента тече премиерно в някакъв салон,Лана също присъства. Клипът ще е с продължителност 10 минути.

    60730_448939025148553_1915728888_n.jpg

    ps: Нали знаете,когато пиете Пепси-Кола? Хаха

  3. Princess Die окончателно влиза или не в сетлиста,защото се превърна в символична за феновете и,на турнето се харесва изключително много,набра голяма скорост и много ми се иска да я чуя със студийна версия,с повече китари и барабани,както стана с You and I
  4. i4c8682c032093_700.png

    but most of all its elegance is so art pop. am i a rich russian princess turned popstar?

    Дано не е свързано с обложката на диска,не искам вече черно като доминиращ цвят и черно-бели фотосесии. Искам цвят и красиво момиче,искам да видя Гага да си изглежда като 26 годишното момиче,с тоалети за тази възраст!

    Иначе снимката е страхотна,представя края на 19 и началото на 20 век.

  5. Аахах,няма такова нещо..

    Аз бях чела,и то някво официално инфо,че ще е леко мъжки, сочен и вкусен като скъпите проститутки.1000%20(29).gif

    "Странното при това ухание е, че течността е черна. След като се пръсне върху тялото, тя става безцветна. Това представя двойнствената страна на славата - едновременно лоша и добра, но в крайна сметка мимолетна.

     

    В парфюма са съчетани есенции от тигрова орхидея, медени капки, шафран, тамян, праскова и беладона. Според специалисти, това съчетание кара аромата да е различен при различните хора.

     

    Вицепрезидентът на козметичната компания Coty - Стийв Морморис - казва: "Този парфюм олицетворява славата. Нейната душа е черна, но е невидима във въздуха. За това избрахме и този цвят за течността".

     

    "Този аромат си беше истинско предизвикателство, защото за първи път се създава черен парфюм", допълва Морморис.

     

    Вече са ясни и цените на различните разфасовки. 100 мл. от "славата" на Лейди Гага ще струва 79 долара, 50 мл. ще е на цена 55 долара, а 30 мл. - 42 долара. Към парфюма ще бъдат пуснати още лосион за тяло, сапун и душ гел, които ще са в ограничено количество.

    "

×
×
  • Create New...