Jump to content

schoneberg

Ramaniac
  • Коментари

    40
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от schoneberg

  1. Е трябва ама няма дата, не се ли събраха хора за участие в тоя конкурс..

     

    Ами от моя страна двама души и то диджейки едната от които топлес оттук нататък другите желаещи са на ред! Доколкото разбрах имало и други записани така че - айде на конкурса!!! :whistling:

  2. Истината е, че малко хора биха се навили да направят нещо подобно. Браво на хората, които разработват това момиче, и браво на нея, че има желание.... ако сега не може, то никога не е късно да се научи..... ;) Успехи !

     

    Благодаря за адмирациите, ние от целия екип на DJANE LINA и хората които стоят зад нея смятаме че не е излишно да има такъв тип шоу който съчетава парти-диджей с един добър еротичен елемент, надяваме се наистина дамата да има успех и да ни радва с изявите си.

  3. Никак не е приятна случката, но истината е, че почти всеки един от нас и работил за малко пари или със отвратителни шефове, управители и т.н. Истината е, че такава случка не трябва да отказва никой от работата му...! Напред и нагоре и все някога всичко ще е на ниво и както трябва да бъде! И както е написал [ stefande ] НОВА ГОДИНА НОВ КЪСМЕТ !!! Успех на всички колеги!

     

    Благодарим за пожеланията, нямаме никакво намерение да се отказваме заради някакви си снобари /айде да не употребявам по-грона дума/, така че.......УСПЕХИ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ ПРЕЗ ТАЗИ ГОДИНА!!!

  4. Определено мацката е симпатяга,относно работата няма да коментирам защото не съм я чул.Колкото и добре да бачка обаче все си мисля че фолк заведенията не са място за жена DJ.Предполагам колегите които пускат по кръчмите ще ме разберат.Не съм човека който ще дава съвети къде и как да работи момичето но мисля че трябва да се ориентира към друг тип заведение.С две думи да няма пряк достъп до публиката,така хем ще си спести щипането по задника хем ще бачка на спокойствие :ad: :ad: :ad:

     

    Няма как да я щипят по задника, тъй като около има "армия" от охранители по заведенията където отива да прави шоу. :ad: Достъпа до нея е на практика невъзможен, но мисля че това е нормално за такъв тип шоу, все пак има един силно еротичен момент.

  5. Човече говориш глупости,има нещо което е много важно за всеки бизнес и това са клиентите,защото те са причината за да просъществува без значение какъв е той.

    И така че аз в качеството си на клиент на това което правите изказвам мнение и ако сте хора които не се съобразяват с критиката няма да стигнете далече.

    Ще ти го повторя пак момичето не може да говори,просто има прекалено селски акцент,няма елементарни познания по начин на говор и дикция,или я учете или не и давайте да говори защото ще изгубите бързо клиентите си!!!!

    Бъди сигорен че това дразни много хора!!!

    Тъй като казваш че говоря глупости, ще ти цитирам последния стих от големия руски поет Пушкин, от стихотворението Паметник - И не оспоривай глупца! - 1837г

    Другия цитат е от Ботев, сам ще си намериш произведението - А вий... вий сте идиоти!

  6. След като казваш че има какво да учим би ли ми казал колко топлес диджейки си обучил ти самия за да казваш че има какво да се учи, колко професионални фотосесии си направил лично ти, колко пари си давал за реклама и колко разходи си поемал, ако не си извършвал нито едно от горните неща не ми отговаряй изобщо, и ако смяташ че е толкова лесно излез ти или твоята приятелка да пуска по гол бюст пред 300 човека!!!

     

    И още нещо - как след слушане прецени че става за стриптизьорка ти да не си ренген или получаваш видения?

  7. Първо искам да се извиня за критиката но за два часа слушане снощи мога да кажа че момичето става за стриптизьорка но не и за дж!!!

    Сега разбирам защо сте имали проблеми на нова година,явно тези които сте я учили и вие сте глухи момичето не може да говори,няма дикция никаква,просто е трагично за мен положението,за микс да не говорим че там положението беше много зле и при чоколет,за двата часа само две песни добре вкарани,да не говорим че сумати глупости ръсеше,не спря да повтаря едно и също и да вика.Мисля че извесни имена щом пускат в по малки градове трябва да могат да покажат нещо а не да са на нивото на селските дж,и основно се пускаше фолк.Може да загледате рускинята пуска хаус,не ползва микрофон,но за сметка на това е просто страхотна пичка и има какво и знае как да го покаже!!!

    Няма лошо да има такъв тип шоу и в бг но за сега има много какво да учите.

    И за да не бълвам само критика ще кажа че наскоро ме замъкнаха във хелп,въпреки че имахме кавга с Ники и че не харесвам това че се бие в гърдите сам,за времето там аз не видях и чух нещо за което може да го критикуваш,пича си е добър и самочуствието му има покритие.

     

    П.С. ще се радвам да качете и видео както обещахте за да не кажат някой че говоря празни преказки,но под видео разбирам суров материал не след монтаж и качени само по интересните неща.

     

    След като казваш че има какво да учим би ли ми казал колко топлес диджейки си обучил ти самия за да казваш че има какво да се учи, колко професионални фотосесии си направил лично ти, колко пари си давал за реклама и колко разходи си поемал, ако не си извършвал нито едно от горните неща не ми отговаряй изобщо, и ако смяташ че е толкова лесно излез ти или твоята приятелка да пуска по гол бюст пред 300 човека!!!

  8. Абе едно видео ще свърши работа ;) Помислете по въпроса да заснемете

     

    Снимков материал има, но не е в тази тема. Има снимки в друга тема малко по надолу във форума. А относно видео тази вечер в клуб СИТИ ще заснемем:)

  9. Няма да стане номера, защото винаги ще се намери някой п..., който незвисимо дали е чел или не тази тема ще иде да работи в заведението щото българския манталитет е да не верваш на тия около тебе.

     

    За съжаление ти също си много ама много прав!

  10. За такива шевфове оправията е една, на следващия голям празник когато потърсят DJ нека отиде някой да вземе капаро и разбира се след това да не се появи на събитието.Така те хем горят с капаро хем клиентите на заведението си тръгват останали без музика и шефовете го ядат двойно. B) B) B) А на колежките ще има кажа да свикват, в нашата неблагодарна професия винаги се случва по някоя простотия.Дано новата година донесе на всички работа,пари и по-малко проблеми ;)

     

    Прав си DJ Vasko, дано повече никой колега не му се случват такива неща.

  11. Нека се включа и аз.С моя скромен опит от 15години свирене на връх нова година при 6 различни собсвеници(шефове) незнам как ги наричате вие,мога да ти кажа:

    1.Ако тази собсвеничка е чакала 150 души а са били 40-50 от там се почва.Тя няма на кого да си го изкара и DJ обира вината.

    2.За музиката.Каквото и да пуснеш на нова година хората са доволни защото са дошли да празнуват не да избират DJ на годината.Е да трябва да си бърз и да реагираш веднага на желанията защото и тогава идва парсата.

    От толкова много собственици само един се опита да диктува нещата и тази годита трите му заведения бяха празни.

    Надявам се колежките да несе откажат от професията си заради този инцидент.

    Ако мога да ги успокоя,че за в бъдеще ще срещат много такива хора.

    Дано както е поверието НОВА ГОДИНА НОВ КЪСМЕТ

    УСПЕХ!

    Точно така колега, няма да се отказват колежките, и ние се надяваме че всичко лошо е останало в старата година, а ние като екип ще положим максимални усилия тези инциденти да ги избегнем ако не на 100% поне да ги сведем до минимум. Благодарим за пожеланията и както каза един друг колега - лека работа и тежки пари на всички!!!!

  12. Образованието няма нищо общо с това да си добър дж,също и нищо общо няма диджейството със пеенето,ако може да пее да става певица а не да се изявява като дж и в същото време да се опитва да пее,защото за много хора това да пееш със дадено парче е повече от смехотворно,или в най добрият случай разваля песента,освен ако не ползва синбеци за тази цел!!!

    Ако е така както казваш,явно сте се разминали някъде със собствениците в отношенията,или най вероятно те са си такива и като хора, но са и доста глупави за да не платят,понеже със сигорност ще им е нужен дж и за други купони и след такава слава малко ще се замисли всеки дали да иде при тях!!!

    Бъди сигурен че сме наясно с всички неща които казваш, но не желая да бъда многословен. Споменах за тяхното образование не защото това ги прави добри диджеи а защото ги бяха нарекли "хванати от улицата". От ресторанта сами пожелаха тя да пее, след като разбраха че има певчески данни. Наистина не желая в подробности да разказвам целия случай и какво преживяха двете тъй като беше достатъчно обидно за всички.

  13. Във един спор винаги има две страни!!!!

    Не оправдавам собствениците,Нооо ...... като се има в предвид цените които са за нова година за такива мероприятия от порядака на 1000 лева!!!! ,всичко ,живо куцо и сакато стана дж за банкети и други такива!!!

    Ми не бих дал такава сума и аз ако вместо добър дж ми дойде келеме с кофти техника,никакви познания и фонотека неподходяща за случая,а в същото време в предишен разговор сте се описали със суперлативи!

    На такива мероприятия се пуска всякаква музика и дж трябва да е с доста опит според мен,вярно е че микса няма да ви гледат тук но ще има доста различни желания???,и ако куцате като музика в един момент боксуваме......

    И чесно казано само чалга не върви на нова година , и клиентите не са тийнове!!!,така че ако сте капарирали за голяма сума а на среща да не сте показали нищо повече от една жена която не знае какво се пуска на такива мероприятия,може и да имат право.Също трябва и да можеш и да говориш на такива ......,не да мълчиш като пън ,или по лошата крайност да бълваш глупости и крещиш по мик.

    Колега съгласен съм с доводите ти, но искам да уточня следните няколко неща - хонорарът на момичетата не беше от порядъка на 1000.00 лв а доста надолу. Колкото и да е добър водещия съгласи се че няма как да ти висят непрекъснато на главата с думите - айде пусни това, айде пусни онова.....ти не си компютър за да отреагираш на секундата. Освен това момичетата не са пускали "само" поп-фолк - в никакъв случай. Разнообразявали са с всякакви стилове - и поп-фолк и ретро и рокендрол и бг и гръцки и традиционната народна музика за такъв празник и на всичкото отгоре основната диджейка е пяла тъй като тя е и завършена певица. Апаратурата им е на много високо ниво, не казвам че е последна дума на техниката, но съм виждал клубове които имт далеч по-лоша апаратура. Основната диджейка е завършена певица със 7 призови места от различни фестивали, така че и дума не може да става за това че не може да си служи с микрофон или да не знае какво да каже. И двете диджейки следват за висше образование, за разлика от някои както ти казваш "келемета" диджеи, които и със средно не могат да се похвалят. Казах по-горе че никой не е съвършен и всеки прави грешки, но някак си не е морално, не е честно и е доста обидно да работиш на Нова Година когато всички други се веселят, и накрая да получиш вместо пари - обиди!!!

×
×
  • Create New...