Jump to content

DJ_SAVA

Ramaniacs
  • Коментари

    151
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от DJ_SAVA

  1. Едва ли някой го интересува, но искам да ви кажа, че колкото и да изглеждаше невъзможно на някой -> Успях да взема това, за което работих :) ... Е вярно, че повече тези хора няма да ме извикат на работа, но на кой му трябва да го викат там, където плащат, след една камара разправии и нерви ;) .....

     

    Пак да кажа, за да не излезна неразбран - Търсете си това, за което сте работили и не оставяйте да ви се подиграват! Успехи !

  2. Тогава защо публикува това тук? Какво очакваш да коментирам?

     

    Човек ще реши,че само ти имаш мнение.

    Исках просто да подчертая,че не може да очаква съчувствие, защото първата и най-голяма грешка е негова. Исках просто да знае,че не е прав (като изключим парите, които му дължат).

    Няма работа без трудов или граждански договор. Ако няма такъв - първо - няма да имаш пенсия, здравни и др. осигуровки, второ - отношенията с работодателя са казал-рекъл (т.е никакви).

    Да не говорим,че всяка дейност трябва да се облага със социални данъци (това е по-скоро проблем на работодателя).

    Не е грешно да грешиш. Грешно е да го правиш пак и пак.

     

     

    За какво си мислиш, че говоря ! Да речем, че съм сбъркал, не съм знаел, не съм работил много ! Целта на коментара и на цялата тема не е да получа съчувствие, от който и да е било... а да отбележе факта, че не само аз не съм си взел парите, и че има много такива, които не са го направили, но просто са си замълчали! А колкото до здравните осигоровки, на тоя етап държавата ме осигурява ( като студент ).... а колкото до пенсия - това е последното нещо, за което си мисля на 21 години !!! Така са се стекли обстоятелствата трявбали са пари, работил съм, за да ги получа без да ми пука дали ме осигуряват или не !!!

    Проблема е в това, че след като съм работил и съм дал това, което се иска от мен, държал съм се на ниво, не съм закъснявал или отсъствал от работа, и съм бил честен с тия хора... не съм получил, това, което ми дължат !!! И единствения начин да си получи човек това, за което е работил, е да бъде кретен и да си отваря устата за всяко едно нещо, което не е правилно !!!

    Тука го обърнахте на тема в посока парламента...! Пенсии, Здравни осигуровки.....

    НАПИСАХ ГО, ЗАЩОТО ЗНАМ, ЧЕ МНОГО КОЛЕГИ РАБОТЯТ И ДАВАТ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ, А НАКРАЯ СЕ ЕБАВАТ С ТРУДА ИМ и още нещо, точно на този етап и в тази криза хората гледат как да си вземат парите, а не как да плащат на държавата осигуровки и пр. !!! Ако някой има да напише нещо по точно този последен ред, да пише, ако ще пишете за здравни осигуровки, трудови договори, пенсии, социално подпомагане, помощи и т.н. .... намерете си някой друг форум и си направете тема !!!

  3. Ха-ха-ха! Какви са тези изводи от теб? На човека със сигурност ще му е за урок, няма нужда такива като теб да му го казват. Един вид казва на своите колеги, които има също не малък брой, които работят, и са работили така. И на дали ще иска акъл от теб, пък и не ти пожелавам да нямаш избор, и да се захванеш нещо, което не е по твоите изисквания.

     

     

    Да се надявам, че няма да си единствения, който е разбрал какво имам впредвид :) Мерси !

  4. Eми и ти не си много чист, щом си работил без трудов договор, или поне граждански.

     

    Щото и ти си баровец, дето не иска да плаща осигуровки, ама на... :mf_surrender:

    То по-скоро и двамата сте виновни.

    Сега ще се занимаваш с глупости, а той ще бере ядове.

     

     

    Когато натиснах за договор, щях да загубя работата! Предпочетох да имам работа, отколкото да ми плащат осигоровки... И не знам кво разбираш под думата "баровец", ама ако да си "баровец" означава да си търсиш парите, които вече си заработил, нека съм баровец :)

  5. Създадох тази тема, защото съм почти сигурен, че голяма част от колегите са се сблъсквали с несериозни неблагодарни шефове!

     

    Истината е, че доста от колегите работят в заведения като не са подписали трудов договор, не са им плащани осигоровки и пр. Често, когато ни викат на участия, на постоянна работа и т.н. за договор не се говори! Затова са виновни и двете страни, както ние, така и работодателите.

     

    Щом някой колега е решил, че може да работи без договор, да не получава осигуровки - това е негово решение.

     

    Проблемът идва тогава, когато работим, нямаме договор .... и се стига до един прекрасен момент, в който се събират неплатени заплати за вече свършена работа !

    В някой случаи какъвто е и моя ( неплатена заплата, дискотеката затваря от днес за утре без да бъдем оведумени и без да можем да си направим план за нова работа и пр.)

     

    В такъв момент варианта е само един!

     

    Хващате 3-ма свидетеля, завеждате ги в - ИЗПЪЛНИТЕЛНА АГЕНЦИЯ "Главна инспекция по труда" и завеждате една жалба срещу дадения работодател, че за даден период от време вие сте работили без да ви бъде осигурен трудов договор. Прави се една проверка, и след като това се докаже ( неизбежно е )... Инспекцията съставя един акт от точно 15000лв на работодателя, а след това вия можете да заведете едно гражданско дело срещу тази същата фирма! Дело за неизплатена сума, пропуснати ползи, като включите искане за покриване на адвокатска такса, такса по разходите за делото и не на последно място неустойка с лихви, за пропуснати ползи и прочие!

     

    Това е нещото, което ще направя аз ! И мисля, че всеки един излъган колега трябва да действа по този същия начин, за да може веднъж за винаги да се разбере, че нашата работа е работа като всички останали, и след като ние сме свършили това, за което сме повикани, трябва да получим съответното парично възнаграждения !!!

     

    Не се страхувайте да си търсите правата и да искате това, което сте заработили !!! Хора сме, както всички останали !!!

     

    Дано не съм ви подразнил с тази тема, но мисля, да си търся правата и че всеки един от нас трябва да го прави !

     

    Информацията, за възможността да си търсим парите е проучена и е съобразена със законите в държавата !

  6. По-добре щеше да бъде сбирката да е след баловете, много хора са ангажирани този месец...

     

     

    Абе вие сте много интересни хора...... Колко нещо се изписа, колко пъти писахме и питахме за дати...????? Всички мълчаха и никой не предложи нещо, накрая избрахме дата, намерихме нямсто, погрижихме се за оферта с намелени цени и т.н. И се почна: "Вие луди ли сте?", "Защо преди Баловете?", "Много е далеко?", "Как така го измислихте?", "Защо никой не пита за дата?".......

     

    Ей такива сте най-интересни...! Най-,мразя хора, които не си мърдат пръста, не правят абсолютно нищо и накрая винаги намират грешките в свършената работа от някой друг!

     

    Айде няма нужда... Почвам малко по малко да съжелявам.......... С удоволствие ще изчакам да организирате сбирка след баловете, да изложите оферта и да дойда на готова сбирка ... !

  7. Понеже видях, че има въпрос: "Дали ще стигнат местата в хотела!" - Хотелът разполага със 156 места (легла), все ще се съберем, а ако случайно нещо се обърка и дойдат повече колеги, ще им намерим къде да нощуват. Пак Ви казвам, Търново и Арбанаси са на по 5 минути път с кола и на по 15-20 минути път пеша от мястото. Никой няма да остане на поляната!

     

    Имам и 5-6 палатки ;) ако нещо се обърка - Това в кръга на шегата !

     

    Звънете на изложените телефони и си запазвайте места - срокът е до 14-ти Петък ! И пак да напиша, когато звъннете, пояснявайте, че сте към групата от DJ...

  8. Колеги, приятели - Датата за събирането, която с част от колегите определихме за DJ Сбирката е:

     

    17 Май 2010 ( понеделник )

     

    Мястото се нарича Ксилифор, както ви бях обяснил в предната тема, в непосредствена близост до Велико Търново и Арбанаси.

     

    Офертата, която ми изпратиха на мейл-а е следната:

     

    НА ВНИМАНИЕТО

     

    НА Г-Н САВА МИХАЙЛОВ

     

    GSM: 0887 231 821

     

    e-mail: s_mih@abv.bg

     

     

     

    УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИХАЙЛОВ,

     

     

     

    Предлагаме на Вашето внимание оферта за настаняване на 17.05.2010 г. на база полупансион /нощувка, вечеря и закуска/ в ТК „Момина крепост"**, в местността Ксилифор, близо до Ксилифор.

     

    Гостите ще бъдат настанени в стаи с 2 и 3 легла на цена 45.00 лв. за 1 полупансион.

     

    Цената включва: нощувка, вечеря, закуска, ДДС 20%, туристическа такса и застраховка.

     

    Предлагаме Ви следното меню:

     

    Вечеря на 17.05.2010 г:

     

    Овчарска салата – 400 гр

     

    Ракия „Бургаска" – мускатова – 50 мл

     

    Минерална вода – 500 мл

     

    Руловано печено пиле със сос – 250 гр.

     

    Картофи на фурна – 200 гр.

     

    Хляб – 2 филийки

     

    Филе „Елена" – 50 гр

     

    „Каменица" светло – 500 мл

     

    Торта „Фантазия"

     

    Закуска на 18.05.2010 г:

     

    Чай-компле 1

     

    /кафе, краве масло, конфитюрче, сирене, домати, краставици, хляб – 2 филийки, шунка, кашкавал/

     

    Молим, в срок до 14.05.2010 г, да посочите окончателен брой на гостите и вида на стаите, в които желаете да бъдат настанени.

     

     

     

    За контакти: тел./факс 062/635823

     

    тел. 062 / 629939

     

    GSM 0896697832 – Виолета Стоянова

     

    GSM 0896757049 – Боряна Илиева

     

    e-mail: trapezitca_1902@abv.bg

     

     

     

    11.05.2010 г. С УВАЖЕНИЕ,

     

    гр. Велико Търново Управител

     

    /Г. Димитров/

     

    ..........................................

     

    Моля всеки един колега, които иска да присъства на сбирката, да използва един от телефоните в срок до 14-ти (петък) и да направи резервация, като поясни, че е част от групата DJ, които ще присъстват!

     

    Това беше, всичко, което можах да издействам, като подчертавам, че след уговорената вечеря, ако ползваме ресторанта на хотела, можем да си внесем и алкохол !!!

     

    Това беше от мен, сега сте вие !!!

    Очакваме ви на 17 Май - Понеделник !

  9. Мен не ме бърка особено много датата, защото в момента работя само Петък и Събота... кажете една дата.... и да отида да питам за точните цени и да проверя дали са свободни стаите...! А другото.... за транспорта и за книжките, да не ви пука... Търново е на 3лв и 20стотинки път с Такси :) Няма да ни събори :)

  10. Мисля, че пак трябва да драсна нещо.... :)

     

    Така идеята е на 10-ти Май (ПОНЕДЕЛНИК) или на 11-ти Май (ВТОРНИК) да се съберем на мястото, за което ви бях писал по-горе !!!

    КСИЛИФОР .... на няколко километра от Велико Търново !

     

    Мисля, че датите са приемливи! Изберете една от 2-те дати, за да мога да ида до Хотела, да взема точни цени и да попитам дали е свободно... и евентуално да запазим места за точната дата!

     

    Поздрави: DJ Сава ! :cheers:

  11. Другото предложение, за което съм на 100% сигурен, че ще се хареса е:

     

    "Трухчевата Къща" в Еленския Балкан - Село Вълчовци, на 7 или 8 километра от гр. Елена!

     

    Ето и малко информация със снимки и т.н. !!!

     

    ......................

     

    Трухчевата къща се намира в една от онези романтични, запазили възрожденския си облик махалички в Еленския Балкан, на 6 км от гр. Елена, в с. Вълчовци. Тук любителят на автентични усещания, на селския и екологичен туризъм, преоткрива прекрасната природа, наситения с билкови аромати въздух, невероятната тишина и спокойствие. Семейство Трухчеви ше Ви посрещнат гостоприемно и ще направят всичко възможно да усетите магията на това избрано от Бога място, да забравите умората на делника и тежестта на проблемите. Тук ще получите не просто легло и кулинарни изненади, но и едно истинско преживяване, като се докоснете до интересен бит и обичаи. Вие можете да избирате и участвате в богатите идеи на домакините - лов, риболов, конна езда, пикници на открито, гъбарство.

    .......................

     

    WEB SITE: --> http://www.truhchev.hit.bg/index.html

     

    Кухнята не е лоша !!!

    .......................

     

     

    P.S. --> Ако искате мога да си поиграя да огледам още такива подобно оферти!!!....

    Въпроса е да се избере едно място и да се каже един ден и дата. :)

  12. Имам и още няколко предложения - желание да има и време... има в Еленския балкан на едно място 3 вили с едно общо барбекю.... доста голямо е и побира към 30-тина човека.... близо до язовир Йовковци... ако има запалени фенове на Риболова, може и това да свършим... :)

  13. Прочетох предложението на DJ Jay Zmei и реших и аз да отправя едно такова, защото идеята ми хареса.

     

    Моето предложение за събиране е за "16-ти" Май (НЕДЕЛЯ) - преди Абитуриентските Балове.

     

    Като мястото, което е добро според мен е Местноста "Ксилифор" край Арбанаси. Спокойно място в Гора, с доста външни беседки, огнища, място, където ако някой има желание може да си опъне и палатка :D

    Има езеро, ресторант и хотелска база... Наоколо няма хора, къщи, вили, хотели, апартаменти и т.н. така, че може да си вдигаме врява колкото си искаме и т.н.

     

    Опитах се да намеря някакви точни данни за цени и т.н. и се натъкнах на това:

     

    http://www.trapezitca1902.com/DOC/2009/CeniMK15-11-2009.jpg --> Цени за нощувки

    и

    http://www.trapezitca1902.com/HELP/MomonaKrepost2008.htm --> Как изглежда хотелската база

     

    Ходил съм там над 100000 пъти и Ви гарантирам, че е готино за напиване. Нямам мнение за хотела и обслужването, защото съм ходил на еднодневни посещения и то по поляните и беседките, но като гледам снимките ми се струва приемливо.

     

    И така... това е от мен, ако някой има други предложения - нека ги сподели, това беше само като идея по предложението на Джей !!!

     

    P.S. и накрая само да си кажа, че нямам роднинска връзка с някой от собствениците на хотела и ресторанта, че да не се появи някой, който е решил, че правя това, за да изкарам и аз пари за сметка на някой друг!

     

    :)

  14. Това което ми направи впечатление на мен е че нямаше посетители от града а студентските общежитя са съвсем на близо,вътре бяха основно дж и най смешното беше да се иска вход 4 кинта от дж които не са свикнали да плащат такъв.

     

     

    Как да има посетители от града...? Аз бях на конкурса, защото разбрах от колеги и от форумите, че ще има такъв.

    1-во: Понеделник е Студентското парти на Органза (искам да ви кажа, че предната вечер вътре нямаше място за нищо - беше претъпкано от хора)

    2-ро: Студентите ги пускат на 1лв. вход и има една камара промоции на алкохол.

    3-то: Вторник като цяло е куц ден в града, Органза не работи ( купона е в Общежитията )

    4-то: Не видях нито 1 плакат, флаер или каквото и да е, разгласяващ, че на 13-ти (вторник) Органза ще работи и ще има конкурс.

    5-то: Предната вечер, както и всички останали преди това, не чух нито един от DJ-те да обявява на клиентите за конкурса

    6-то: Кой луд Студент или който и да е ще даде 4лв. за вход, за да влезе и да слуша поредица от едни и същи песни и DJ, за които изобщо не е чувал. Още повече, че нито един DJ от Търново не участва, в това число и аз.

    (не ми се даваха 40 кинта, за да пускам няква готова програма от 20 минути .... и накрая евентуално да ми подарят една грамота с 4 подписа от журито.

     

    и тук да напиша още нещо, за да не излезна неразбран ..... (наистина имаше колеги, които работеха добре и доста се бяха потрудили....) Относно местата и класирането, мисля че нямаше нищо нагласено!

     

    P.S.

     

    Като цяло информацията към клиента беше на Ниво - 0

     

    А колкото до това с 4-те лева вход....... мен също ме изненада...., но кво да се прави - плащахме :)

  15. кат дойде конкурс и се почват едни интриги и караници.мога да кажа евала и на слави и на wave че в тая криза продължават да прават конкурси и прават нещо за голяма част от ди джеийте.от един месец ми е толкова забавно кат гледам кви простотий на делене има между ди джейте на софиски провинциални селски градски извънземни ретро хаус и чалгари мръсни е как да не се смея хахаха спрете се бре.стига с тея интриги всички пускаме музика и който дели ди джейте просто да си знае че от това само ще загуби.хората избират ква музика да слушат и ние трябва да я пускаме аман от простотий.на тези който ще участват в благоевгад и на тези който ще участват в велико търново пожелавам успех и 1 съвет - Не ходете просто за да пускате музика както го правите всяка вечер където работите,това всеки го прави.ако искате да впечатлите журито и да ще в 2 тур а може би и побеители.просто бъдете различни от всякъде,кат микс,анонс,сценично поведение,музикален подбор и работа с техниката и после няма да си задавате въпроса защо не съм в 3 ка та.дори и да не участвате лошо няма заповядаите и се веселете не се събираме колеги всеки ден.аз ще съм в благоевград с 3 коли колеги и ще се забавляваме истински сред приятели и после след 2 седмици пак диджейска веселба в старата столица велико търново.

     

    Евала за написаното, аз опитах да напише нещо подобно, но явно никой не прочете...

  16. Аз не мога да разбера, какъв е проблема в музиката, която се пуска...? Едни пускат хаус, други пускат чалга, ретро.... и т.н. Всеки се труди по някакъв начин и има свои разбирания за работа и пр. Да едни имат шанса да работят в големи дискотеки, защото са го заслужили или защото така се е случило, други работят в дупки и т.н. Кое било "селско", кое било "градско" .... Не зависимо какво, защо и как, мисля, че всеко едно усилие на, който и да е колега, трябва да бъде уважено!

     

    И още нещо, с убиди, упреци и критики до никъде не се стига!

    И накрая един въпрос - 100% за някой ще е банален! --- НЯМА ЛИ ДА Е ПО-ПРИЯТНО ПРОСТО ДА СЕ УВАЖАВАМЕ !? Както каза един мой познат, на години. "Не искам да ме харесват,не искам да ме обичат и т.н. Аз се трудя, може да не успявам на 100% но се трудя и се боря, за това, което съм! Мисля, че заслужавам поне малко уважение!"

     

    А за конкурсите.... без значение дали е "SPS" "Vibration" или който и да е! Евала на хората, които ги организират и не си мислете, че на тях не им пушат главите, със задачи, и идеи ! Щом са намерили опция за изкарване на пари и същевременно успяват да ни събират на такива места - БРАВО !

     

    И накрая - извинявам се, ако съм написал нещо, което да засегне някой, по какъвто и да е начин!

  17. хахахахаха ами нали и те правят конкурс при това "единствения легитимен " ххахахахахахахах и кой ги легитимира, а то погледнато реално май "селските DJ" са повече от тия дето са "градски"

    и не искали да имат нищо общо с тях, да си направят конкурса тогава в ЧЕРВИЛО а не в органза, че там май се пуска чалга ако не се лъжа.

    Мале, малеееее, то и при DJ e една интригантщинааааа, мани мани......

    Абе "селските DJ" не се ли чувствате дискриминирани, а и в журито са поканили доста "селски DJ" погледнете състава.

    P.S. "селските DJ" го казвам с ирония към колегите ви от другият конкурс, да не ме разберете погрешно, въпреки че според мен те са :Селските амаааааааааа...........

    Ако ме поканят момчета ще дойда да погледам и послушам и аз.........естественно ако ми остане време, че понеделник е работен ден, поне за мен.

    Усмивки на всички и успех.

     

     

    Какво разбираш под Селски DJ ако не е тайна??!?!??!?!?!

  18. 1. Мария - Най-добрия

    2. Галена - Една целувка (DJ Ice Ремикс)

    3. Тоно Стораро - Отличен 6 (DJ Ники Ремикс)

    4. Андреа - И така нататък

    5. Джордан - Г-жа Безгрешната

    6. DJ Живко Микс & Димана - Приключвам с теб

    7. DJ Теди Джорджо ft. DJ Ники Генов - Грях ли е

    8. Babi Minune - DJ da muzika mai tare

    9. Анелия - Готов ли си

    10. Азис - Бивши (DJ Тишо G ремикс)

    11. Джена - Такива като теб ( DJ Ники ремикс )

    12. Джена - Не ставаш

    13. Елена Паришава - Къса памет

    14. Емануела - Отзад мини

    15. Галена - На линия ( Пускам я, въпреки че още не е от най-търсените )

    16. Константин - Мистър Кинг

    17. Преслава - Дишай

    18. Милко Калайджиев - Преслава - ЗА да те забравя

    19. Тряна - Става Горещо

    20. Тони Дачева - Губя те (DJ Kerry Remix)

    21. Aнелия и Илиян - Две неща

    22. Илиян - Тупалка

    23. Милко Калайджиев - Леле пиле

    24. Алисия - Ще се возим ли

    25. Лиана - Вещица

    26. DJ Живко Микс - Хей, DJ

    27. Галена - За последно

    28. Емилия - Харесва ми

     

    Подчертавам, че НЕ съм ги писал в тоя ред, защото една е по-добра от друга! Това според мен са песните, без които една вечер не минава. И малко не съм съгласен с коментари от рода: "Тони Стораро - Отличен 6 - 5 пъти, Милко Калайджиев - За да те забравя - 4 пъти"

×
×
  • Create New...