Jump to content

becks

Ramaniacs
  • Коментари

    146
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от becks

  1. Това е тенденция в цялата световна музика ...

     

    ... оттам идват и свободните комбинации в отбор Eminem, Rihanna, Lady Gaga, Flo-rida, Akon, B.o.B, Katy Perry, David Guetta, Kesha, Justin Timberlake, Timberland и т.н. и т.н. ...

     

    ... изключително е трудно да комбинирате две или три имена от тези горните и те да НЯМАТ колаборация помежду си.

    Точно, в световната музика е съвсен нормално даден сингъл да излиза в колаборация от 2 и повече артисти. Не виждам нищо лошо,така става по-интересна музиката ни. Преди всички певици избягваха дуетите, защото нямало как да се пее по учатия :mf_surrender: Но днес всички правят, щото разбраха,че е важно хит да имаш,а дали в него пееш само ти или още 1-2 не е проблем ;)

    Очаквам още фолк дуети тази есен, ето и Крумчо правел с тия парцаланки Дебора и Кристина някво трио ... :whistling:

  2. "НЕЗАБРАВИМА" върви много добре, по-интерес е и от очакванията ми - някой ако има инфо за сериала да казва. Скоро май ще свършат закупените серии от НОВА,защото вече рекламират нов, но не знам ... "Незабравима" е уникален, умирам за Еда и Хакъ :Vishenka_05:
  3. Без да искам някой да се засяга, човек трябва да е с отсъствие на личен живот, за да следи турски сериал.

     

    Е вечер кво да се прави между 8 и 10, ако нямам някво излизане ... Не е чак следене - то просто няма какво да се гледа, може би сега като почнат реалити-форматите ще има по-интересни неща, ама това си е филм като филм . Дали турски сериал, цъкане във Фейса или на CS - все начини да си губиш времето след бач :Vishenka_05:

  4. Снощи гледах "НЕЗАБРАВИМА" от 20.00ч. по НОВА!

    Страхотен сериал, просто ще забие "Перла" на нулата!

    Евала на Нова, че след "1001 нощи" купиха нещо толкова изпипано, професионално и хубаво!

    Повечето турски сериали в последно време, явно по-ефтини, бледнееха, не бяха интересни,а "Незабравима" е страхотен - първите 2 серии ме грабнаха и ще се следи на макс!!!

     

    Да, много хора са срещу турските сериали, но това е или защото не са ги гледали, или защото действат предубедено, чувайки че са от Турция, види те ли - нашия смъртен враг. Това е много глупаво, защото ние най-малкото сме съседи и трябва да сме в добри отношения, въпреки историята. Историята е за това, за да остане в миналото!!! Супер е сериала!

×
×
  • Create New...