Jump to content

fiera

Ramaniac
  • Коментари

    39
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от fiera

  1. rexregul аз си взимам много неща от https://mototechnica.bg . Имат добри цени на всякакви авто неща. Разгледай раздела аксесоари, имат и на Sparco топки за скоростен лост, алуминиеви педали, калъф за волан и тн. Ако не ти се разкарва до магазина и онлайн става.

     

    ПС - в магазина имат повече неща, можеш и по тел.направо да ги питаш.

  2. Какво е значението дали Гага е в заглавието, след като кариерата й е в 9-та глуха?

     

    При нея е необходимо по-дълг период на затишие, след масовото пренасищане, за да може след това да следва тотална смяна на концепция. Струва ми се, че ще има скоро нещо силно и от нея.

  3. Нямам идея, но от видяното изглежда, че не. Просто са турнАлЕ по една-две песни на големите имена и са направили класацията си. Анелия не участва с "Гот ми е", а с "Дай ми още", Янега и Галена са чак 3-ти, не първи - най-големият хит за годината. Деси Слава участва със най-големия си самостоятелен хит, въпреки, че дуетът с Галин е по-хитов, дори баладата "В друг живот", поне на този етап. "И на всички като тебе" има още потенциал за разгръщане. Преслава е с най-големия си хит, но е далеч от третото място - по-назад бих казал. Сложили и Глория, с иначе прекрасна песен, но не и хит, в никакъв случай.

    Така и не им разбрах критерийте на тези от толкова години...

     

    Аз хитовете ги познавам по това- с кое комшиите разтърсват блока през уикендите 1000%20(29).gif Те друг начин ги подреждат 1000%20(19).gif

  4. ---офтопик whistling.gif Рет Колева подготвя невиждан концерт-спектакъл в музикалната история на България http://unison.bg/index.php/news/item/2520-ret-koleva-podgotvya-nevizhdan-kontzert-spektakal-v-muzikalnata-istoriya-na-balgariya

     

    Ясно защо купуваше гледания на Oceans :roll1:

     

    След грандиозния успех на Рут Колева в Зала „България“...

    ...готви невиждано до момента събитие в българската музикална история

     

     

    Сама ли си пише статиите :)

×
×
  • Create New...