Jump to content

DJ_NickiAy

Ramaniacs
  • Коментари

    348
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от DJ_NickiAy

  1. Едно наистина компетентно мнение от един истински DJ!, музикант и миксатор!!!! За жалост на всички БГ конкурси е така липсва реалната оценка!

    DJ Iv! (E-Booking)

    1. Много непрофесионално оценяване първият ден!

     

    2. Много непрофесионално оценяване първият ден!

     

    3. Много непрофесионално оценяване първият ден!

     

    4. Журито не беше на ниво. Много нагласена история. Да ме извинява Митака. Той се справи перфектно и заслужи наградата, но уви само той. Регламента се спази само първия ден, защото така беше изгодно...

     

    5. Вторият ден беше променен регламента. Вече нямаше пускане на непозната музика.

     

    6. Много непрофесионално оценяване !

     

    7. Пет диджеи от Пловдив си тръгнаха без да се явят втория ден, заради смешното оценяване в Неделя. Отказаха да пускат на "финала" защото бяха класирани под номер 4.

     

    8. На 8-мия диджей, журито беше забравило вече кой как се е представил.

     

    9. Много зле. Искаме да видим Video & Audio

     

     

    10, Много слаба реклама

     

    11. Слабо жури - първият ден. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За втория не останахме. :))))

  2. ползвам ето тези, не е кой знае какво но ...

     

    http://www.numark.com/hf125

     

    HF125.jpg

     

     

    На един стриит парад в Велико Търново мисля че беше преди няколко години видях Тони Томас да пуска с такива слушалки. И май е някакво рекламно лице на Нюмарк

  3. Аз го имам същия проблем от 2 години ходя с едно момиче на което много държа. И от самото начало ме ревнува , а се запознахме в дискотеката кадето пусках преди 2 години и ме е карала да се отказвам даже от тази професия но и отговорих така... Че аз няма да се откажа нито от работата нито от нея щом съм с нея това не означава че е задължително да и изневерявам и така нататък но това вече са интриги на останалите завистници които завиждат че не могат да си кажат името правилно камоли да замаят дадена мацка.

  4. Към DJ Tisho G исках да участвам и бях подготвен просто работата стана така че понеже имам някой здравословни проблеми и точно тогава бях на доктор и не можех да дойда иначе шях да участвам. А на теб ти правя евала че си се навил да учасваш неподготвен както се казва на национален dj конкурс и си спечелил място! Също искам да поздравя още веднаж DJ EVELIN & DJ SEVEN за перфектната програма и мога да им я опиша точно по един начин : KATO ПО УЧЕБНИК!!! Направена!!!

  5. Честито и от мен на всички победители също така и на всички тези които са участвали аз също щях да идвам но не можах да си наглася работите ... Ивко и Севън пак са взели акъла на всички браво и да продължават в съшия дух също така и на DJ Tisho G който пак е в челната тройка. Успех ви желая на всички.

  6. Вале Чил аут e жанр както Хаус , чалга , хип-хоп и т.н. :) в За да предобиеш представа най добре е в раздела за хаус имаше такива постове с Чилаут свали да видиш :) Друго си е Око да види Ухо да чуе :P

     

    Иначе за фоновата музика аз ти предлагам да си свалиш Kenny G в дата го има или някакви стари ретро блади но не чалга тука по сватби съм чувал това да се пуска точно тогава.

  7. Както казаха всички чалгата си е чалга ако искаш да вадиш пари. Малко са хората в Бг които пускат хаус и взимат високи хонорари. Аз пускам предимно чалга, когато ми се пуска хаус ретро или черно ходя в едно малко клубче без пари да си пускам за да си правя правя кефа.

    А иначе от досадници не се притеснявам до болка съм свикнал с тях, че даже не ми прави впечатление.

  8. нищо лошо не съм казал за теб ... просто 1 това с тези който са се появили преди 2-3 години и ти си един от тях нали? уважавай ги и тях и както казваш рано или късно един по един ще си отидат и ще останат само добрите и който знаят за какво става дума ... а ти бори се и бъди един от тези който ще останат.. това с новопоявилите се го има навсякъде и то не само в българия нещо нормално и тука в софия е така нищо сигурно няма и никои не е застрахован. хората са казали глада е по силен и от тока, така че това го има сега и ще го има и завбъдеще..но проблема не е в диджейте които са се появили а че с всеки изминал месец илизат по незнам си колко нови заведения в цяла българия и следователно търсеното на диджей е постояно и заради това всеки става диджей супер просто е ... както и да е успех и се развивай щом го можеш няма нищо лошо :1000 (30):

     

     

    Аз ги уважавам и никога не говоря зад гърба на някого който не е казал нищо лошо за мен винаги гледам съм приятел с абсолютно всички просто това което някой хора го правят не е редно. Това беше замисала на първия ми пост по темата

  9. Каде съм сбъркал не разбрах ? Кво лошо сам написал и кво трябва да науча теб не те разбрах нещо ? Аз винаги сам приемал критики от повече знаещите от мен! И никога не съм се сърдел карал с тях и квото и да било! Щото тука по нашия край ги има точно тези който подбиват цени работят с лаптопчета и много говорят! На шефовете като им идва по тънко що да не вземат тях и да плащат по малко от колкото да се набутват за по добър! Но рано или късно се усещат и тези VirtualDJ-и остават на сухо падат от високо порязват ги и както искаш така ме разбирай без никой нищо да прави просто клиентите си казват думата и шефовете искат не искат се принуждават да дават повечее за по добри!

  10. Понеже близките 2-3 години много DJ-йчета с Лапотпи се насъбраха да не вкарваш интриги и да не рогаеш колегите си за да си намериш работа и да не подбиваш хонорарите щото рано или късно и тяхното време идва.... Другото вече ако имаш желание наистина да я работиш тази професия да си много упорит в това което работиш да приемаш критиките на хората като ти направят забележка и да работиш с удоволствие всичко друго според мен идва от само себе си след това.

×
×
  • Create New...