Jump to content

petkodevil

Members
  • Коментари

    3
  • Регистриран

  • Последно посещение

Коментари публикувано от petkodevil

  1. преди повече от 14 години на 1 конкурс за ди джей така ме изрязаха журито и станах 2 ри а тези който спряха музиката си по време на програмата им на конкурса за 36 секунди станаха 1 ви,те направиха най голямата грешка която може да се направи но станаха 1 ви.тогава си казах ако някога стана добър ди джей и ме канят да съм жури никога няма да продам конкурс и да ощета можещите пред неможещите.защото съм го изпитал,боли много и от такива конкурси който се провеждаха тогава всички колеги загубихме.загубиха и тея от мираж защото си слагаха винаги ди джей от техната агенция да са 1 ви а не тея който трябва.за това и 2 година няма конкурса дето носи името боби ай бог да го прости голям човек беше и диджей.радвам се и се гордея че 3 та година съм в журито и това е конкурса на който стават 1ви можещите и че никой от журито не се е продал и не се е делил на мой и твой а е оценявал обективно както и занапред ще е така.хода и на други конкурси който се провеждат и ме радва много че на този летвата е много по висока и винаги идват по добрите диджей а това показва че добре сме си свършили работата и няма корупция.идват и много колеги който не участват но са във купона и страхотно се забавляваме.на 13 април пак ще е весело в велико търново,пак ще се забавляваме и пак ще спечели този който може.защото така е правилно.успех на тези който ще участват.

     

    jay zmei e пълен въздухар , бил пускал на 4 плеара - да бе да едно време, въпросния не си вдига телефона не отговаря на колеги и говори пълни глупости, ето така се става известен, той на 2 плеара неможе да пуска тръгнал на 4-ри, за който не вярва да му потърси миксове в нета по време на работа, трудничко му е с 2 особенно ако са толкова раздрънкани като старите му cdj 1000 mk2.

     

    а бе мен я пусни да чуем къде си бил пускал на 4-ри плеара че нещо чух че ти било като фантазия а не реалност.

    я пусни да чуем, ама ако неможеш няма проблем, ние се досештаме че ги залисваш :whistling: и няма да ти обръщаме внимание вече . все пак не е мое искане за микса за преценка, а на по добри от тебе , и ти сам си си го признавал , че са по добри , така че чакаме. дано да дожиивеем.1000%20(29).gif

  2. аз смятам че досега не съм продал себе си или някой колега дето може и ти кат смяташ че можеш заповядай на следващият конкурс за да разбереш че има хора в журито като мен дето не се продават и тъкмо и ти ще видиш къде си и аз лично ще те поканя :D

     

    проблем ли ще ти е да качиш записа на DJ DEVIL от конкурса, в този форум защото беще обещал да го изпратиш , но след обещанието започна да не си вдигаш телефона и да не пишеш в скайпа .... аз лично си мисля , че се криеш ... но това си е само мое мнение , което можеш да оправдаеш само като качиш представянето от финала тука .

×
×
  • Create New...