Jump to content



Online: Валя - Как ли да те моля


Препоръчани коментари

  • Отговори 25
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Валя е много красива и готина! Харесва ми видеото.

Песента не е мой тип за съжаление, разбрах на коя песен е кавър, но наистина текста и според мен не се е получил кой знае колко добре. Все пак успех, но мисля, че трябваше да пусне нещо по-комерсиално към този момент. С "Чуждо тяло", "Нейните неща" и "Все си ти" й се получи повече от добре.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Година и половина да нямаш песен и накрая да пуснеш това. :mf_surrender: Песента не ми харесва. От видеото мога да изброя по 5 клипа снимани на всяка една локация. Валя ако ще пуска такива проекти, по-добре да не пуска нищо.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Кило горе, кило доле е много голям хит тука и си се върти по дискотеките, не ми се струва оферта да я записваш, че и клип да й правиш, при все, че не е пускала песен от 2 години.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента нещо не ме зариби, но ми хареса, че сценарият в клипа е по-разчупен и различен. Това нашите чалгарки не бяха го снимали... аз като видях Валя като нахълта вътре и викам баси скуката, обаче, се изненадах приятно от финала. :1000 (19):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Валя е брутална.Как успява да изглежда така толкова години не знам.На песни обаче не случва :( Все се надявам да удари някой голям хит ,но ...

Link to comment
Сподели в други сайтове

2016 все повече заприличва на 1996 - Слави пак готви реформа, Стоичков е актуален, Луна извади хит, а Валя пак пуска сръбски кавър :D :D

 

Не харесвам нито сръбската, нито тази песен, очаквах много от Валя, защото ми е много симпатична по принцип. Поне изглежда супер в клипа. :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Повръща ми се от сръбска музика, бих я забранил със закон!!! Обаче версията на Валя, на иначе така гнусната песен на Миле, е страхотна! Добро изпълнение, меланхолично представен ъндъграунд! Валя е в страхотна форма, много секси миньонче! Винаги е била класи над Мара Общата гад!!! Доволен съм, браво!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Смехотворно е, когато правят тъпи кавъри на мегахитове, каквато е песента на Миле в момента. Няма никакъв шанс да се завърти пред оригинала, ама никакъв. При това текстът е тъп и наблъскан. Жалко за Валя, защото е много готина иначе.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Само дето и на Миле версията е кавър, а оригиналът е на Флорин Салам "A iesit soarele din nori", която има над 30 милиона гледания, рекорд за манеле.

Типично манеле е песента, кефи ме много, така че ми харесва и българската версия, но най-малко от трите, все пак Валя е далече от Миле, а пък и тези добавени вокали...epic fail :1000 (10):

Link to comment
Сподели в други сайтове

На мен много ми харесва песента :Vishenka_05: С гледанията се движи страхотно - само за ден има над 60 000 гледания, предвид че Валя не беше издавала песен от година и половина, е повече от добре.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Звучи страшно ретро, но от скучните ретро песни.

Красива Валя и нищо повече!

 

От ретро типа Нелина Бял мерцедес или Цветелина Няма 6-5. От тоя род ми прозвуча при първото слушане

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...