Jump to content



Хонорари и участия


Препоръчани коментари

Аз визирах поста на Гламдринг относно "драмата" Камелия-Ивана за хонорара за столичните заведения. Това е ;)

Всъщност цитира мен, но как да е. ;)

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Какво спорите за глупости. Аз казвам какво знам от собственик на чалга клуб. Естествено, че Кама ще пее на 2 - 3 хиляди, а не на 4 като останалите. (1) е самопродуциращ се изпълнител, (2) с отстъпките и по - ниската тарифа хората канят нея, а не някоя от каталога на Пайнер, (3) с такива отстръпки като е на 2200/3000 си гарантира няколко участия в това място. Бизнес в който няма нищо срамно.

 

И искам да ви кажа, че няма изпълнител който през седмицата да пее за 6/7к освен може би Галена. Просто няма кой да ходи в сряда толкова за да се избие парата. Пеят на 60 % което си е 3500. Като махнеш мангизките на Лайнера виждате, че остават точно 2к за изпълнителя.

 

Предлагам да не си нагаждате хонорара на Камелия според трохите, които остават за изпълнителите на Пайнер, след промоциите за клубовете и отчета към Пайнер. Няма да успеете да ги нагодите така, че да я изкарате от вечната А група, където тя е от своята поява в този бизнес и ще бъде там, до живот. Много пъти са се опитвали всякакви младежи тук, да го правят и винаги акциите им, са завършвали с провал. Накратко, Кама не е напуснала Пайнер, за да пее под 4000 лева, щото така изняся, на умрелите от глад в тази фирма. Няма да си спасят егото, с плюнки по Камелия, както го прави дъртият пенсионер. Има си стойности в този бизнес и те не зависят от това кой е продуцент, а дали присъствието на изпълнител с концертна програма в клубовете носи достатъчно материални приходи на тези, които плащат сметката - собствениците им. Никой кръчмар не го вълнува коя кифла му пее, а какво пише в края на касовия бон, при приключване на оборота. И докато Кама кара собствениците на клубове, да се усмихват доволно виждайки добра сума в края на касовия бон, до тогава тя ще е №1 в клубовете, ако ще 1000 статии да си платят от конкуренцията, за да ги хвалят като оня ден Галена в "Мегами".

Link to comment
Сподели в други сайтове

Всъщност цитира мен, но как да е. ;)

Оф, цитирах теб, защото ти беше отговорила на предния пост, а не е съвсем така, за това поясних какъв е точно казусът, понеже явно не го беше разбрала правилно :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Фокси, все за парите и говориш, сякаш тя ти ги дава на теб.... защо...?

 

Камелия може да е в А група по приходи, но не и по слушаемост към днешна дата... от известно време си е минала на тема "ретро певица" както я гледам...

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...
Мале, дано само да не й дадат награди за това. :helpsmilie:

 

Ще я сринат.

Най-скъп изпълнител на 2016-та.

Най-доходоносен изпълнител на 2016-та.

Изпълнител с най-много участия през 2016-та.

Най-много плейбек за годината

- П Р Е С Л А В А :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

По някакъв начин е обяснимо. 200 участия на година, с по 10 000 на вечер, ми добре им излизат сметките на Пайнера и на Преслава.

Може това да е наградата й за годината, вместо Певица на годината :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Явно от 01.01.2017

И преди я е имало Анелия с бенд в бланките, но едвали някой ще се излъже да ги покани в комплект в дискотека. По-скоро това е за събори и частни партита според мен + празници на общини.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • meleto unpinned this Тема
  • Fast unlocked this Тема
  • Fast featured this Тема

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...