Jump to content



Online: 100 кила и Цветелина Янева - 4 червени луни


Препоръчани коментари

  • Отговори 48
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Върха на простотията, като 99% процента от песните на Килата. Тук обаче могат да се оправдаят уж, че целият проект е с цел осмиване. :1000 (29): :mf_surrender:

ахахха да бе да, пълна простотия...

40.jpg 30.jpg 38.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Световно ниво клип, няма празен кадър. От песента много ми харесват партиите на Цветелина, но повече чакам самостоятелната й лятна поп песен от същия екип.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много добро видео, но песента с изключение на припева на Янева не ми харесва особено. Очаквах повече, въпреки че 100 кила не го дишам по принцип... И наистина поп текстовете, ако ги сравним с поп фолк творенията са мноооого под леда, отврат!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пак плюене и хейтване! Не ис обеснявам защо когато в нашата музика някой извади нещо по - нестандартно, диво, разчупено и най вече експеримент вместо да се оцени се скача? Песета е супер работена като миксирване и музика, много сериозно и дълго време със сигурност. Не се разчита като в повечето песни на Криско и Килата на един основен ритъм и отгоре блъскано някакви хаотични елементи от тук и там. Много добре се е получила, но не е за вашите постни уши със сигурност!

 

Клипът няма какво да се коментира, може би е най - добрия и високобюджетен излизал въобще в България! Сериозен поздрав за цялостния проект, пожелания за голям успех със сигурност!

 

 

Съгласен съм само, че не са най - правилниуте хора да възпяват упадъкът на обществото! Едната робиня на табели, а другия inlove with the CoCo! :whistling:

Очаквам Янева скоро с новаторскоп попфолк парче, знаем и там какво може!!! :girl_witch:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не съм запознат с цялото творчество на 100 кила, но предполагам песента е в негов стил. Естествено не ме кефи. Но няма против тази колаборация на Цветелина Янева, а и както стана ясно този екип прави и поп-песните й - те, за сметка на песните на 100 кила, са на страхотно свежо поп ниво и очаквам следващата.

За видеото какво да кажа - абсолютно световно ниво без нито една забележка.

Цветелина ще излезе най-умна и правилно инвестира пачките в поп кариера, предвид положението на Пайнер и целия попфолк в днешно време. Нищо чудно догодина да я видим на The voice summer tour :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Айде да не се правим на луди..преместете темата в раздел Поп-фолк!

+1

 

Иначе песента не става. Клипа е направо грутеска, точно те ли са тръгнали да иронизират. И двамата са толкова продажни, че няма накъде. Иначе откъм техническо изпълнение няма забележки. Цеца Янева винаги е работила с топ-а.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 year later...
  • 2 years later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...