Jump to content

Защо вече не съм фен на Глория!


Защо вече не съм фен на Глория!  

92 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Защото не знае с кои композитори да работи, а от там и песните не и се получават. Харесвам я като жена и като глас, но просто е стисната и не и се дават пари за топ композитори.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 6 years later...

Култови отговори! И каква висока активност е имало. Ще я изчета постепенно тая тема! Не помня как съм гласувал :D 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 11.03.2015 г. от 2:39, FikLena каза:

Няма какво да спорите Глория е отдавна в дъното нито една нейна песен не помня,а пък на Ивана всичките и песни ще останат в сърцата на хората

Фиклена е изчерпала темата от раз! 

От 11.03.2015 г. от 15:01, Боби каза:

Аз не съм последовател на Глорианството, но ще си позволя да изкажа мнение. Лично за мен, Глория има един единствен проблем, от който произтичат всички останали. Тоест ако разреши него (а това няма да стане), всичко друго ще се промени. А именно, Глория е КИФЛА! Ама КИФЛА на квадрат! Тя е нещо като Кифлата Майка на много момичета последните 20 години... Стойки, пози, визия, манталитет, всичко ѝ е кифла! Въпреки, че ГИК са горе долу на една възраст заради поведението си Глория дава вид на доста по-проста в сравнение с К и И. Освен това тя страда от същия комплекс, както Лили Иванова по отношение на остаряването - помнете ми думите - Глория няма да остарее с достойнство, както ще го направят Ивана и Камелия. И нищо чудно след 30 години на Глория и опитите й да изглежда млада да се подиграваме както сега на Лили Иванова.

 

Същото това кифленство ѝ пречи да постави музиката във фокуса на нейната кариера. От години изглежда, че по-важно е как изхглежда и с какви безумни и отвратителни рокли е облечена. Чудите се защо Ивана се приема по-добре на концерти..не е само заради старите хитове. Просто Ивана може да е всякаква, но фокусът на нейната кариера винаги е бил музиката, независимо дали добра или лоша, авторска или кавър, просташка или разплакваща. Ивана не ти говори за визии, за модни дефилета, за гримове, за прически и прочее простотии. Ивана не ходи с едно дискче със сингбеците на участие, а има екип от музиканти. Същото важи и за Камелия. И трагедията в случая е, че Глория, която от трите има най-добрия глас и то безспорно, е същевременно най-мързеливата и нехаеща за музиката. Резултатът е на лице. Колкото и да се опитват да го изкарат другояче феновете тук, на всеки страничен наблюдател е видно, че на концерти Глория е просто поредната, от която никой в залите не се интересува. Нещо, което не може да се каже за уж тотално забравената Ивана, какво остава за Камелия.

 

И за финал, точно понеже е проста кифла, Глория се е заобградила от себеподобни прости кифли, независимо дали от мъжки или женски род, които не спират да ѝ пълнят главата с глупости колко е прекрасна, класна и стилна. Добрите музиканти се заобграждат с критици, а не с гъзолизачи.. Тая критика я отправям и към Ивана, чийто най-големи фенове боготворят всичко, което тя направи, пък ако ще да е най-голямата повърня. Сами са си виновни лелките.

 

 

ПП: Ех, Стояне, не съм вярвал, че ще се откажеш от Глория. :1000 (29):

Глория е вдъхновила Софка за създаването на "Кифла фафла"!

От 11.03.2015 г. от 19:10, Cally-Pressyfan' каза:

Погледни една Анелия вече е 13 години на сцена, Емилия пък вече е към 15-16 .. според мен след още 5-6 години няма да са по-зле от Глория в момента.

И 6,5 години по-късно това продължава да е в сила. Сега разбирам къде се дяна - явно врачуваш на богато и нямаш време за глупости вече! 

От 11.03.2015 г. от 19:38, Cally-Pressyfan' каза:

Да, с два пръста - все едно я е гнус.

Ето още нещо отрицателно в маниерите. :1000 (29):

Хаха, гнусливата ни микрофонодържачка!

От 12.03.2015 г. от 0:13, asylum каза:

Не бих казал, че ме е загубила като фен, но ме разочароват концертните й изяви, когато ги има изобщо - неуместно подбрани песни, липса на изненади, скука.

 

Нека експериментира повече и в творчеството си, но ми харесват повечето й последни песни. Не ги представя добре обаче. Едва ли някой гледа Планета и то точно за да види нея. Да помисли за реклама.

Доизгубила ме е...

От 12.03.2015 г. от 0:32, asylum каза:

 

Е, пускаха я. Това е май единствената нейна песен, която съм чувал в дискотека. И Кръговрат преди време.

И досега не съм чул други.

От 12.03.2015 г. от 1:11, DenFevgo каза:

 

Е то дискотеките не са критерий, гледанията не са критерий, форумът не е критерий, концертите не са критерий... кое е критерий??? :mf_surrender: Търсим си оправдания само. Въпросът по-скоро за мен е следният - защо една Цеца, която като концепция на кариерата прилича на Глория, е хем класика, хем винаги актуална, а наша Глория е презирана толкова много и не може нито да стане баш класика, нито да е актуална? Че Цеца има милиони и има гениален творчески екип - има. Че сръбският народ е по-уважителен от българския - така е. Ама все пак някъде се пречупват нещата.

Няма критерии за Гюра, бе! Прима и точка! Хъ-хъ

От 12.03.2015 г. от 21:24, ENJOY каза:

Доста адекватна анкета, много от коментарите също са такива, но има и безумия...Явно някои хора не знаят как се удължават крака, каква зверска болка е, каква първобитна техника се използва и до днес и какви белези остават :mf_surrender: За магията на Румяна пък съвсем...те писаха, че и на Деса е изпратила отровен букет за една от промоциите и Деса се била задушавала в колата...и представете си шофьора веднага хвърлил точно букета от Глория и Деса се оправила веднага :helpsmilie:

 

Това за букета ме изкефи ;D 

От 20.03.2015 г. от 22:52, meleto каза:
Леле... 74 души са се отказали от Гло. Че то тук сме 100 души на кръст. :mf_surrender:

Считай, че отказалите се са вече 96. 

От 21.03.2015 г. от 17:59, adorable каза:

Сега ще ни обвинят, че пак сме съюз. А другите ще дойдат да кажат - тя да ви е карала?! Нищо не ме е карала - нито да й ходя по участията, нито да я "плюя" в страницата й. Трябва ли?

 

Аз и Ружа имаме най-голямо основание да сме разочаровани. Ружа да каже за сайта и за Руси. Когато аз разлепях плакати из цял Пловдив за кампанията по лечението на Росина и за благотворителния концерт на Глория във Варна, както и Ружа, някои все още си стояха в селата и идваха в града само за да се покачат на някой билборд за снимка. А парите от благотворителния концерт вместо да отидат по направление за лечението в Израел, Росина си купуваше с тях подаръци на Глория и куверти за новогодишните й участия. Айде да не си отварям устата... Но не - тук трябва да защитим "хетеро" любителите на кълнежа "Присъда"... Георги, защо и ти не си кажеш разочарованието - разкажи за кметицата и за албума. Ами Тихомира от сайта на НФ, дето Глория трябваше да й се обажда като награда за рубриката "Неудобен въпрос", а не го прави, въпреки натиска на Маргарита... Когато искам да критикувам Глория, ще я. Когато трябва да я хваля, ще я. Нищо не е черно-бяло. Така че ако още някой ми подържи сметка какво и защо пиша, да не казвам аз за какви хапчета ще го пратя.

Това е кул-то-во! 

От 22.03.2015 г. от 22:44, Ivanhoe каза:

Какви са тия неписани традиции след участия да си говорим с Глория?

 

Никой не ни иска мнението, но от години насам на участията й винаги е полу-празно и така ще си бъде, ако не и по-зле.

А вече няма и участия. 

От 23.03.2015 г. от 0:13, adorable каза:

И Ероле, само да ти кажа... След последното й участие в Плейхаус съвсем тактично се опитах да й кажа нещо да погледне във фейсбук. Не е било нужно вие да разбирате. А ти тогава беше на черешата и ми се смееше, та пропусна тоя момент. Както и да е. Та тя ми каза само едно "ОК", ама с такава досада... После разбрах, че собствениците са я ядосали, ама защо това трябва да се прехвърля на мен? Какво като е Глория? А като ми тряскаше телефона? Тя дори не иска да изслуша човек. Дала ми била песни. На мен лично ли ги е дала, посветила??? Как да влизам всеки път в положение на човек, който просто ми се надува? Какъв да е подходът?

Как не си й забил един шЪмар!? 

От 23.03.2015 г. от 0:35, adorable каза:

Ма тия неща, които продължих да пиша, са неща от миналото, които ми тежат, не да й коментирам концерта в НДК и слайдшоутата. Натрупва се. То е ясно, че на нея повечето никога нищо няма да й кажа и напиша, защото няма да го приеме. Въпреки че като известна личност трябва да се научи, че такава й е работата, много неща трябва да търпи. Няма да забравя как след последното онлайн списание, което като дизайн беше на световно ниво, и по него работихме, все едно сме истинска редакция, дори Лозанова и Стоянова бяха шашнати, Глория нищо не каза. Нито дали го е видяла, нито какво мисли, нито да благодари. Никога нищо не я трогна. Някои хора й правеха сайтове. Други й пращаха стихове. Неща на световно ниво от хора с талант. Винаги изненади за годишнините й. Никога не призна нищо. Ай сиктир, бе.

Недоклатена лелка! 

От 23.03.2015 г. от 11:34, heartless каза:
Това, че един изпълнител, без значение дали е Глория или някой друг, не е длъжен с абсолютно нищо на феновете си, безспорно е така.
Тук говорим за съвсем друго нещо. Когато виждаш, че някой се е старал, за да те зарадва, че се е трудил да направи нещо специално за
теб, че е отделил време и средства абсолютно безвъзмездно и доброволно, някак си е човешко да покажеш известна доза интерес, просто ей така -
не защото трябва, не защото се очаква от теб - а просто защото е ЧОВЕШКО, защото ти идва отвътре! Глория е оперирана от това чувство.
Тя е такава и това няма как да се промени. Нещата, които аз съм правила за нея са били наистина чистосърдечно и не съм очаквала абсолютно нищо
в замяна, освен едно нормално отношение, което не получих. Ако си темерут и не можеш да покажеш някакво чувство на благодарност или радост, то поне можеш да се държиш нормално най-малкото и да не се надуваш излишно.
Споменахте и световните звезди. Да, обаче ние се намираме в България. Една Глория в България не може да се сравнява с една Лейди Гага в Америка
примерно. Абсурдно е и съответно е абсурдно да преравняваме поведението на едната с това на другата, няма как да стане, защото е нелепо една чалга
певица от България да има поведението и претенциите на звезда от световна величина.
Иначе певици като Камелия, Джена, Емилия могат да се държат нормално и да уважават феновете си (не веднъж сме го видели това), а Глория не може
защото е от голямото добро утро. И последно да кажа нещо, че през 2008 г. година когато пак имаше доста критики, особено след един концерт на Планета,
където Глория излезе с една светло синя рокля и пя на плейбек (Не знам точно кой беше тоя концерт, не ги помня) пак така говориха някои, че
сме нямали смелост да и кажем нещата на живо очи в очи, няма да забравя и поста на Ива лично към мен, че нямало да отида и да и го кажа в лицето.
Е, аз отидох и й го казах. Тогава в частност беше за "Дяволса любов" и нейното авторство, но към момента това ме беше издразнило повече
от плейбека й и другите неща. Това беше последното ми ходене на участие на Глория. Имам и снимка, за която тя се ухили за 5 сек. и после така
се начумери, че устата й заприлича да не казвам на какво. А коментарите й след това няма да ги коментирам изобщо. Адриана, Венци, Силвена, Даниел, Александрина - бяха с мен тогава. Ако иска някой от тях да раказва, но не мисля, че има смисъл.

Напълно отговаря на поведението й в инстаграм. 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, DarkChild каза:

Още по-култови правописни грешки в анкетата.

То не просто правописни грешки, ми не знае как се употребяват дадени думи и какво е значението им. 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, asylum каза:

То не просто правописни грешки, ми не знае как се употребяват дадени думи и какво е значението им. 

Е, той си беше култов потребител. Какво ли прави сега?

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 6 часа , asylum каза:

То не просто правописни грешки, ми не знае как се употребяват дадени думи и какво е значението им. 

Анкетата е могъщ дисапойнт, никъде из отциите не видях "умения в забиването на шЪмари". 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, asylum каза:

Ох, чалго, чалго, земьо Гюрска! 

Някой да смени това знаме с облика на Глорче.

image.jpeg.125a2f0eb8e06792dc7f752e060b0b19.jpeg

Като никога не е успяла с пеене, днес неуспелите трактористки могат докоснат Луна(та) от близо само с фотошоп! 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 11 часа , DarkChild каза:

Е, той си беше култов потребител. Какво ли прави сега?

Каквото правят всички поклонници на Глоринда! Затварят зимнина и по точно кьополо!

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 1 час, THE IIconic каза:

Каквото правят всички поклонници на Глоринда! Затварят зимнина и по точно кьополо!

Оожавам кьопоолу! Гюрче да вземе да направи кавър на

 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 22 часа , asylum каза:

Оожавам кьопоолу! Гюрче да вземе да направи кавър на

 

Ще е загуба на време и сичко, но по-добре от нищо. А спрямо актуалните и бози - безкрайно по-добре :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

От 20.09.2021 г. от 6:11, Lelqtian каза:

Анкетата е могъщ дисапойнт, никъде из отциите не видях "умения в забиването на шЪмари". 

Оказа се не само анкетата е могъщ дисапойнт. Цялата тема е същия дол дренки. 

Бива ли така, 12 страници тема за Гюрга, и да не видя нито един пост за шЪмари. 

Скандално. Никакви фенове на трактористката не са това! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

След като специалността ѝ е "механизатор в растениевъдството", защо не навлезе в отглеждането на трева? Представяте ли си каква империя би създала със собствена продукция. Може да я кръсти МариГюра. Мама Стефка пък може да замеси баница с канабис. Мисли творчески, Гюре!

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 55 минути, DarkChild каза:

След като специалността ѝ е "механизатор в растениевъдството", защо не навлезе в отглеждането на трева? Представяте ли си каква империя би създала със собствена продукция. Може да я кръсти МариГюра. Мама Стефка пък може да замеси баница с канабис. Мисли творчески, Гюре!

От селско стопанство може да направи много пари, но... акъл за круши :D 

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
От 20.09.2021 г. от 8:53, asylum каза:

Ох, чалго, чалго, земьо Гюрска! 

Някой да смени това знаме с облика на Глорче.

image.jpeg.125a2f0eb8e06792dc7f752e060b0b19.jpeg

Една от любимите ми теми в този форум:
image-jpeg-125a2f0eb8e06792dc7f752e060b0

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...