Jump to content


Петра с нов албум


Препоръчани коментари

Петра, завиждам ти благородно, че си на топло в Кипър, тук умряхме от студ!? Как издържаш на целогодишната жега?

Петра: Аз завиждам на всички в България, че си имат 4 сезона, макар че климатичните промени ги размиха малко. Да, в Кипър е топла "зимата". Тя е като нашата пролет, затова няма есен, нито бяла зима, за която тъжим всички българи тук. В Кипър има 2 сезона - лято и пролет. Затова и си идвам по Коледа, да усетя Коледния дух и да видя сняг, тази година стояхме почти до Нова година, ама в Хасково не заваля. Сняг падна когато заминахме, за жалост.

 

Беше си в България за Коледа и Нова Година. Как празнува?

Петра: Празнувахме всички у дома при мама и тате и детенце! Най-важното - заедно украсихме елхите, и приготвихме сладките изкушения за един от най-хубавите празници Рождество! Свят ден! Семеен празник у дома, традиционните български ястия, песни около елхата, наздравици за здраве и берекет, това е Коледа! За първи път правихме и джинджифилови курабийки-къщички, станаха сполучливи! Всички се постарахме за трапезите и страхотните подаръци! Коледа е любимият ми празник! Все още вярвам в Дядо Коледа и си чакам подаръците сутрин под елхата, страхотно изживяване, когато всички около теб са щастливи!

 

Имаш много фенове в България. Няма ли да ги изненадаш с някоя нова песен? Какво ти предстои през 2015-та?

Петра: Август месец си бях също в България, изненада ме големият интерес към мен и моите песни, дори приех и участия из страната. Беше супер, фенове пристигаха от София в Пловдив и Смолян, за да се срещнат с мен. Много им благодаря, станаха страхотни купони, емоцията бе неописуема, позволих си да ги зарадвам и с някои нови песни, за които мога да твърдя, че са хитови! От 3 години подготвям нови песни, някои, подбрах за албум, а други отпаднаха. За моя изненада към мен прояви интерес и един от известните руски продуценти, моят приятел Владимир Густав от Петербург, даже написа и подготви няколко песни за мен. За първи път подходих професионално, а не емоционално и разучавам песните, които ще бъдат записани през февруари 2015 г. Благодаря на Бог, че не ме забравя и винаги ми поднася изненади! Благодаря ти, ГОСПОДИ! Не мога да правя прогнози, засега ще се съобразявам с компетентното мнение на продуцента кои песни ще влязат в албума и ще имат видео версия, всичко зависи от него! Ще има и промени в имиджа ми! Такова бе мнението на продуцента. Това беше поверителна информация за моите фенове!

 

Как минава един твой ден в Кипър?

Петра: Една жена винаги е ангажирана, ако не с домакинство, то със себе си. Почти нямам свободно време, макар че продадох магазините си. Денят ми е пълна програма - рисувам, фитнес или разходка, занимавам се с уроци по компютър и ходя на уроци по интериорен дизайн на дома и т.н. Почти всеки ден е празник и се ходи някъде, или аз кулинарствам за гости и близки! Ходя на риболов или за гъби и почти време за мен не остава. Забравих да споделя, че посещавам и курс по фотография!

 

Липсва ли ти времето, когато хитът ти "Хищна хиена" извираше дори от канализацията?

Петра: На кой артист не му липсват сцената и успехите, особено ако това е начин на живот? Не мисля, че има такъв! Преди години моя приятелка от Хасково ми подари книжка - бестселър „Кой ми изяде сиренцето?”. Става въпрос за промените в живота на човек и как той трябва да се справя с дадената ситуация, за професионалното развитие на личността. Тогава аз написах и песен „Кой ми взе сиренцето?”. Тя влезе в моят 4-ти албум „Лапиовра”. Бях много впечатлена, така и до ден днешен живея по тази книга, искам да кажа, че по стечение на обстоятелства вече не съм в България и не съм активно действаща певица, но сцената е моят живот и съдба!

Поддържаш ли приятелски отношения с някои от колегите ти във фолка?

Петра: Да, поддържам близки приятелства със Силвия, Весела, певици на "Пайнер" и много други колеги, които безкрайно уважавам и обичам! Списъкът е дълъг!

 

Какво не ти харесва днес в поп фолка?

Петра: Че стана конвейерна индустрия и не можеш да забележиш истинските артисти! Не могат да блеснат! Иначе всичко е ок! Лъскава певица, лъскава обложка, качество на клипове и песни - всичко е перфектно!

 

Много неща се изписаха за теб в годините! Коя е най-голямата лъжа, която прочете или чу за себе си?

Петра: Питаш ме коя е най-голямата лъжа написана за мен? Питай ме, къде и кои освен теб и още 2-3 журналисти писаха истина за мен и колегите ми! Последно четох, че съм проститутка и съм много дашна! Не знам какво значи дашна, ама това си е баш голям комплимент за омъжена жена. Пак ме повишиха и други неща от сорта, че съм мадам - значи и предлагам жени? Ако някои знае , какъв матриархат цари в Кипър и какъв манталитет имат самите кипърци не би го и помислил дори! Мъжете са безумно ревниви и свекървите дават команди, както и следят снахите под лупа! Така, че елате, вижте пък тогава пи6ете!

 

Посвети песен на Командира. Днес заслужава ли някой политик да бъде възпят?

Петра: Командира - голям хит за големи командири! Не съм се замисляла на кого бих я посветила сега, но най-вероятни щеше да претърпи метаморфоза самата песен, а екшън-героя си го имаме, супермен - Бате Бойко. Той така изглежда, справя се със ситуации без проблем, народът го боготвори за това, което Бог му е дал като физика и говори достъпно! Това е! Времето ще покаже, а ние ще го възпеем!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много хубава новина! Петра с нов албум! Доста интелигентна и позитивно действащ човек - харесвам я, определено. Да се завърне и да започне с яките песни и интересни текстове за народа! Очаквам с нетърпение!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Има баси яките ретро хитове!

С нетърпение чакам новите и дано да не стане като с уж новия албум преди 3-4 години ...

 

Да направим група "ИСКАМЕ ПЕТРА В ПАЙНЕР" :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

Интересно какво ще предложи, на времето беше адски вървежна и то с авторски песни повечето.

Да си пуска тя албума, че ако чакаме Кама и Мала да си пуснат техните :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Петра е почнала в Русия, пък и й отива на визията да пее на руски. Ще е яко да пробие в Казахстан и прочее. :D

Иначе явно готви рекламна кампания, щото е много активна във фейса напоследък. Но няколко човека й го поддържат, понеже всеки ден пише по различен начин. Харесва ми и статуси. :D :D :D

Дано има и някоя песен на български, да избие рибата!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ето я още една, която иска да притопли вчерашната манджа. :1000 (1): Да обикаля ретро партитата и да не ни мъчи ушите с жалки повторения на големите си хитове на нов глас.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не я виждам въобще Петра, но все пак трябваше да изчака 10 години докато нейната реплика Ивана се назвездее копирайки я 1 към 1.....

Абсолютно си прав!Само че не е имало какво да чака, защото продукти като Петра или Ивана имат изтекъл срок на годност много отдавна и колкото да харесваме ретро чалгата, към днешно време нито Петра, нито Ивана биха могли да бъдат толкова актуални и хитови, каквито бяха на времето.Някак си не стоят адекватно със ситуацията в жанра, а може би и със ситуацията в цялата държава, тъй като песните на Петра си бяха идеални за така наречените "мутренски" години, когато хората които колеха и бесеха бяха сред народа, по кръчмите, а не като днес, кукловоди, които дърпат конците на някой от задкулисието.Както тя самата казва в интервюто тогава имаше кой да бъде възпяван, защото мутрите не се криеха, всички знаехме кой кой е.Днес кой да възпеят?!

До ден днешен смятам, че тя заслужаваше много повече "титлата" Певица на народа, защото съумяваше чрез социалните текстове на песните си да влезе под кожата на хората и въпреки, че никога не е блестяла с кой знае каква визия, всички много я харесваха.Другото което и помогна, беше че остана много земна и не се наду.

Петра е пееща изпълнителка и за това и пожелавам успех.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...