Jump to content



Online: Андреа - Най-добрата


Препоръчани коментари

  • Отговори 180
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не бих определил кадрите с шиенето на гърба й като гнусни и ужасни. Просто за следващият път Андроник като се наема да копира първо да се увери, че режисьора може да го докара, а не само да отбие номер. Ако се бяха постарали още малко щеше да е супер, но уви ...

 

 

Незнам, ама на мен ми идват в повече. 1000%20(29).gif

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мдааа, явно са чопкали идеи пак. Иначе на мен също не ме кефи, че пак е разпъната. Не знам как може самата тя да се харесва по този начин. Изглежда като смачкана, а не слаба.

И моля ви стига с това "ВЗАимстване". Думата е "заимствам" и няма нищо общо с "взаимност" примерно. :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender: :1000 (10):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Чиста злоба си е това твоето вече. То не беше преди малко в сървайвъра за "Докрай", сега и тук. Не можеш ли да бъдеш поне веднъж обективна ? Аман, наистина писваш вече и не се търпиш. Не те задължавам да харесваш нещата, а да бъдеш обективна. Искате различни песни, клипове и т.н... Андреа сега ви го предлага и пак сте недоволни. После как да има стимул пак за нещо такова ? Заслужавате следващата и песен да е дует с Джамайката от Оцко.

 

А тая песен дето поствате, че е "оригинала" не чувам нищо, ама нищо общо.

Каква обективност искаш при изразяване на лично мнение, бе? :mf_surrender:

Извинявай, че не харесвам кифленски текстове и гнусотиите в клипа. Идеята сама по себе си е добра - даже ме кефи, но не е осъществена и кой знае колко добре. Музиката, както казах, е зарибена.

Или искаш да кажа, че вече съм постнала текста на стената си във фейса, както и клипа, защото ги обожавам и даже ще си я сложа на рингтон и на двата телефона???

 

Относно "Докрай" не оспорвам, че беше хит и е принципно харесвана - дори и сега на домашни купони си я пускаме - просто на мен не ми харесва и според мен Оцко има далеч по-добри песни. "Лоша", примерно, за мен е много по-добра.

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента много ми допада, при следващото слушане сигурно и повече ще ми хареса. Не грабва от първо слушане, но има потенциала.

Клипът не ми харесва, прекалено е хард.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Клипът краден, а аз мислех да го хваля...

Песента не е много зле, но най-яко е включването на Анелия, тя беше изпяла цялата песен щеше да звучи много по-добре!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Между другото, наистина, разбира се идеята на видеото, но е много разхвърляно всичко. Хаутично, неподредено и малко в повече. Мелодията на песента на моменти звучи като детска песничка.

Да клипът има 2-3 кадъра, които си струват. Особено с камшика от трейлъра... нооо... другото е боза. Не става.

Като песен не е лоша, в стил Анелия ми е ... :whistling:

 

По-добре е от "Няма да съм аз", но не го виждам като мегахит. Може би за 1 месец.

Link to comment
Сподели в други сайтове

 Ами какво да се каже за този проект, изкуствен ми идва. Ефектите с кръвта са потресаващо зле, явно не е имала бюджет Андреа да го дооправи. Песента е скучна, а маукането не мога да го коментирам. Жалко за АНдреа, затъва повече и повече.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Повръщам вече от кифленски текстове. Клипът не стига, че е гнусен, а и е някаква пълна каша. Освен това е разтегнат... Според мен не се е получило.

Музиката зарибява, но като цяло слаба работа. Частта с Анче е единственото хубаво нещо.

+1

 

Точно тези дни се чудех коя ли певица ще изкопира Анна Седокова и ето - кака ти Андреа e. Но разбира се, на светлинни години е от оригинала на клипа :)

 

Бахти наглото копиране...

 

"танца" в края, кърти....... 1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif1000%20(29).gif

СмЕх. :1000 (29):

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ей, голямо чудо тази Рамания. Не бях влизал тук този месец и днес след като изслушах песента (която е брутална, и една забележка нямам, освен ненужното виене на Ана), си викам дай да вляза. И какво да видя тук - пак плюли, плюли, още малко ще се удавят в злобата си. Това си е готов хит, отвсякъде изпипана работа, даже и краденият клип не прави воечатление. Браво на Андра!

Link to comment
Сподели в други сайтове

В интерес на истината като видях първоизточника на идеите, които ме впечатлиха, съм малко разочарован.Но песента си остава добра и след всяко слушане ми харесва повече.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Определено една от най-добрите музики които е правил Пашев - Не исках да те нараня, Най-добрата, Феноменална, Проба-грешка и Няма да съм друга май са му най-високата летва откъм музика. Този път наистина съм доволен.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не ви харесва, не бихте го слушали, ама иначе не излизате от темата и не спирате да коментирате, вече дори ми е неудобно да го нарека злоба, но няма друга дума, която да описва поведението ви! Не си струва да си развалям коментара, но искам някои хора да разберат, че времето когато да плюеш Андреа беше модерно, отдавна отмина. ;)

 

Песента е брутална! Нещо невероятно като композиция, много музикантско, много динамично, ритъма е убийствен, дори няма нужда да се преправя от диджеите, за да е вървежна и в дискотеките. Андреа също я е изпяла добре, не е ужасно като в "няма да съм аз".

Много ми хареса, от първо слушане ме грабна. Текстът също е страхотен, има доста готини фрази...

 

Чувала съм това: вече няма свестни жени.

Как да има - кажи, тях изобщо кой ги цени?

 

Браво Мариета, отново поздравления!

 

Клипът е краден наистина, основните идеи са заимствани и това е недостатък, но пък осветлението и начина по който са заснели сцените с танците много ми харесват и мисля, че се е получило добре, особено ми харесва накрая танца когато само 3-те момичета танцуват, браво! Огромен, наистина огромен недостатък е това, че клипът е сплескан, изглежда неестествено, грозно и непрофесионално.

Много нерви и много чакане, но мога да кажа, че си заслужаваше напълно! Очаквах нещо добро като песен, но това надмина и най-смелите ми очаквания, страшно много ми харесва и по това, което се наблюдава от както песента е излязла - песента ще бъде тотален хит според мен. Фразата за боклуците се очертава да е един от най-популярните статуси :1000 (29):

 

7/10 е моята оценка за този проект, клипът аз лично не мога да го гледам заради това сплескване, а вокалите на Анелия звучат смешно, а още по-смешно звучат онези, които казват, че те са единственото хубаво в песента. :az:

Link to comment
Сподели в други сайтове

На мен пък музиката ми напомня много на "Феноменална", даже на места е 1:1. :1000 (29): Само в първите няколко секунди прилича на "Искам те, полудявам".

Иначе е яка, очаквах точно такава, по-умерена, песен. А клипа, след като изгледах оригинала, ми се струва амтьорски и доста блудкав.

Айде само следващия път да не си рекламира толкова много песента, защото става доста досадна. :1000 (27):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Браво на Андреата бе - за пореден път доказа, че като имаш пари всичко е възможно!!!!!!!

Песента си е доста яка, на мен лично много ми хареса/все пак Андреа пее/, но от текста разбрах само боклуците и тук - нищо друго!

Клипа е перфектен и като визии, и като сюжет ли как да го кажа не знам, и като картина и и и по точно този клип изглежда много як и като го гледаш имаш усещане, че гледаш СКЪП

и много добре монтиран клип - - - а не като Няма да съм аз и Никой друг, които не знам колко струват ама изглеждат много евтино и некъдърно направени клипове тип Татяна,

Теодора, Преслава и т.н. ! Това си е лично мое мнение!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тъкмо да решиш да похвалиш ..и те пак брали тухли :mf_surrender:

Като музика е интересна, трагедията е при изпълнението.Гротеската с разтягането дори не заслужава коментар.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента е бруталнаааааа! Андреа ги смаза! Отдавна не се бях кефил толкова на песен! Тотален хит ще е, няма какво друго да кажа.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента не е лоша , но Андреа не се чува и е супер обработена пак . Иначе като голям хит не го виждам . Клипа щях да го похваля , но след като изгледах оригинала ... ще си го спестя :mf_surrender: ..

Иначе Андреа е голяма комплексарка , то не бяха преправяния на нос с фотошоп (и то некадърно) , сега това с разпъването ...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Просто ужасна и отвратително изпяване. Може би, ако някой друг я беше изпял, щеше да ми хареса. Не мисля да я слушам.

Да,да..затова си я споделила в фейса. :gun_bandana:

Link to comment
Сподели в други сайтове

На мен ми хареса, има няколко много яки фразички в текста. А и не знам какво се оплаквате от изпяването, че това й е първата песен от година сигурно, дето наистина пее и й се разбира всяка дума. Може би припевът трябваше да е по-силен, куплетите определено ме кефят най-много. От видеото обаче очаквах повече, всъщност се бях настроил за обратното - слаба песен и силно видео, а се изненадах. Танцът накрая обаче, подобно както в "Никой друг" е зле, доста не на място стои. Е, похвалих й проекта, доста странно за мен. Виждам песента като хит.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...