Jump to content

Препоръчани коментари

• 2 months later...

Аксиния последно преди да замине участва във Вип Брадър през 2012-та. Изгониха я втора.

https://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubiznes/aksiniia-be-izgonena-ot-vip-bradyr-5173031

Всъщност малко след като Аксиния спря да пее, някъде около 2012-2014 имаше сякаш доста раздвижване в поп музиката и се направиха доста хубави и хитови песни, например на Графа "Дим да ме няма" гърмеше от всяко радио почти в един период.

И на мен ми липсва Ава.

Сподели в други сайтове

Топ хит. Още си я слушам. Това е една от малко bubblegum песни на български. Освен нея, май само Графа се е осмелявал да прави песни в този стил, и то не напълно.

Сподели в други сайтове

Кажете ми че помните тази песен. Абсолютно никой който познавам не се сеща за нея.

Какво ли правят Ася и Лилана сега? Имаха много потенциал, помня че Лилана дори имаше няколко хита след LA.

Сподели в други сайтове

Аз я помня, даже ми е любима. Лилана нали нещо сгафи, беше някаква шефка на фирмата, която направи ТОЛ системата в БГ, беше даже набутала и брат си и гръмна скандал.

Сподели в други сайтове

преди 1 час , pacho каза:

Аз я помня, даже ми е любима. Лилана нали нещо сгафи, беше някаква шефка на фирмата, която направи ТОЛ системата в БГ, беше даже набутала и брат си и гръмна скандал.

Това не го знаех. Даже и Ася била набутала в схемите.

Именно Ася я била издала, за да не влезе в затвора.

Като се разчетох за Ася явно е станала актриса и футболна съпруга.

Сподели в други сайтове

• 2 months later...
преди 58 минути, pacho каза:

Рут с много яка песен, утре и клип излиза. Много се засили, ама нещо не се забелязват песните й.

Много неприятен характер показа през годините когато още я канеха в предавания и имаше интерес към нея.

То все е имало изпълнители с лош характер на които им се прощава, но при нея положението е трагично.

Това че мнозинството защити Гери Никол от Рут, когато самата Гери беше толкова мразена е показател колко нежелана е Рут.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Много силна песен. Можеше на Евровизия с нея, ама пак нямаше да ни оценят.

Тук е моят дом, вяра и живот.
Тук е моят зов, сила и възход
Тук е моят свят, истинската любов.
Тук е моят бряг, всеки устрем нов!

Вековна гора -
вълшебна е тя,
с дъха си лекува душата.
Вековна гора
разказва една
легенда за рая на Земята.

Тук е моят храм, мир и светлина.
Тук е моят блян за нашите деца.
Тук е моят път, ценност и съдба.
Тук е моят дълг, смелост за борба!

Вековна гора -
вълшебна е тя,
с дъха си лекува душата.
Вековна гора
разказва една
легенда за рая на Земята.

Сподели в други сайтове

• 2 months later...

Помните ли Мария Игнатова като пробваше да пробие като певица? Тогава беше известна като Мари.

Клипът е меко казано скандален, двама целуващи се уста в уста мъже в клип дори днес е доста скандално. 🤮 Че даже се виждат и шмъркащи кока.

Но дори с това не успя да предизвика фурор. Значи като не ти е писано не става, но пък все пак стана известна личност, макар и в друга сфера. А никак не е зле гласът й, но не е и нещо особено. Но е готино парче като за онова време.

Сподели в други сайтове

Лили Иванова е участвала в Съдбите като актриса? СКАНДАЛНО!
image.png.4e9cfdad5bc8a803b012741d005c5ce6.png

Безлична и неприятна е Игнатката, освен тази песен е пълна скука. Как да й се получи?!

Сподели в други сайтове

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...