Jump to content


"Chicago Fire" / "Огнеборците от Чикаго"


Препоръчани коментари

CHICAGO FIRE
2012_1017_ChicagoFire_Hero_970x400_UG-1.jpg
Никоя работа не е по-стресираща, опасна или вълнуваща от тази на пожарникарите, спасителните екипи и парамедици от пожарна 51 в Чикаго. Това се ежедневните герои на Америка – смелите мъже и жени, които скачат напред с главата в опасността, когато всички други бягат в другата посока. Но огромните задължения на работата искат лични жертви. Големи репутации и егота, заедно с натиска да работят и да вземат решения за части от секундата и става ясно, че в екипа ще има противоречия. Когато трагедия взима един от техните, има достатъчно вина и отговорност. Насред развода си лейтенант Матю Кейси (Джеси Спенсър, House M.D.) се опитва да си върши работата, но не може да не се сблъска с лейтенант Кели Севърайд (Тейлър Кини, The Vampire Diaries) от спасителния отряд – и двамата винят другия за падналия им другар. Но когато стане въпрос за работа, те захвърлят различията си и рискуват животите си. Chicago Fireе е поглед в една от най-благородните професии в Америка. В сериала също така участват Иймън Уокър (The Messenger), Чарли Барнет (Law & Order: SVU), Дейвид Ейгънбърг (Sex and the City), Моника Реймънд (The Good Wife), Лорън Джърман (Hawaii Five-O), Тери Рийвс (Three Rivers) и Мърл Дандридж (Sons of Anarchy). Chicago Fire се продуцира от Universal Television и Wolf Films. Спечелилият награда Еми създател/продуцент Дик Улф (Law & Order марката), Дерек Хаас (3:10 to Yuma), Майкъл Брандт (3:10 to Yuma), Питър Жанковски (Law & Order марката) и Даниел Гилбър са изпълнителни продуценти. Хаас и Брандт са сценаристи на пилотната серия, която е режисирана от Джефри Начманоф (Homeland). Вълнуващият сериал за мръсна работа, която често прави разликата между живота и смъртта, е плод на спечелилия Еми продуцент Дик Улф и сценаристите на 3:10 to Yuma.
Chicago_Fire.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Аз го следя - не е лош, зарибява, но не е и нищо кой знае какво. Актьорския състав е добър - аз за това го почнах. Пробвайте го, може да ви допадне :)

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Готин е, но наистина актьорският състав е по-силен от самия сюжет. Следя го, но защото вече хванах няколко основни неща и искам да видя как ще се развият. Иначе сериите си приличат малко или много поради това,че основното действие се развива по време на тяхната смяна в Пожарната и понякога си мисля,че познавам помещенията им по-добре от нашия дом :D

Но всички подобни си приличат, още от Спешно отделение и прочее такъв тип сериали. Аз го започнах заради Тейлър и действието в Чикаго - град, към който имам симпатии,а малко сериалчета се развиват там :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...