Jump to content

Кой филм гледахте последно?


Препоръчани коментари

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

10590458.jpg

Пристигнали във фермата на родителите си, семейство осъзнава, че целият град е превзет от непознати чудовища и не след дълго се превръщат в тяхна плячка.
Link to comment
Сподели в други сайтове

71QpBJgqVLL._SL1500_.jpg

Детектив Джак Радклиф получава тревожно позвъняване от своята племенница Ашли. Опитът да й помогне обаче е закъснял и момичето и нейното семейство биват жестоко убити. След като се съвзема от шока, Джак започва разследване и тогава му позвънява...Ашли...
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

1585751705_7101286.jpg В центъра на сюжета: младо семейство, което се премества в нова квартира в покрайнините на града. Бавачката, която са наели за новородената си дъщеря, бързо спечелва доверие. Голямото момче, Егор, обаче разказва за плашещо поведение на жената, но родителите му не вярват. Камери за наблюдение, инсталирани от бащата за успокоение, само потвърждават - всичко е наред. И тогава един ден момчето, връщайки се у дома, не намира никакви следи нито от бавачка, нито от своята сестричка - а родителите му са в странен транс и даже не помнят, че са имали дъщеря. Тогава Егор заедно с приятели тръгва на издирване, в хода на което се оказва, че бавачката е древен славянски демон.

Link to comment
Сподели в други сайтове

1590595826_8755463.jpgСюжетът на филма разкрива два вълнуващи разказа на продавач на кукли, който споделя ужасяващите истории на две от неговите кукли на малко момче и неговата майка. Първата е за лепрекон, който търси отмъщение от беззащитно семейство. Втората е за кукла, която е обсебена от своята собственичка и не иска да се раздели с нея. Тези зли малки неща ще ви причинят много безсънни нощи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

MV5BYTczZWNmZDItYTFjMi00Y2ViLTkxM2UtMDkx

Когато рутинна проверка води до необяснима, зловеща смърт на колегата и, полицай (Мери Джeй Блайдж) осъзнава, че кадрите от инцидента са видими само за нейните очи. Докато атаките нарастват, тя се опитва да разбере свръхестествената сила зад тях.
Link to comment
Сподели в други сайтове

1590400069_833358.jpg

Две млади сестри откриват, че всички огледала в къщата на отчуждената си леля са покрити или скрити. Когато една от тях попада на огледало в мазето, тя несъзнателно освобождава злонамерен демон.
Link to comment
Сподели в други сайтове

1590584328_2888763.jpg

Майката на осем годишния Джош отказва да повярва във въображаемия му приятел Зи и го подлага на лечение. Момчето вече не вижда Зи. Сега Зи вижда майка му и може би иска да й бъде приятел...
Link to comment
Сподели в други сайтове

1590940534_2631715.jpg„1BR“ е дело на правещия пълнометражния си дебют режисьор и сценарист Дейвид Мармор и разказва за млада жена на име Сара, която след като загърбва болезненото си минало, за да преследва мечтите си, успява да наеме перфектен апартамент в Холивуд. Но нещо не е както трябва. Неспособна да спи, измъчвана от странни звуци и заплашителна музика, новият й живот започва да се разпада. Когато тя разкрива ужасяващата истина, вече е твърде късно. Хваната в истински кошмар, Сара трябва да открие достатъчно сили в себе си да запази рухващия си здрав разум или завинаги да бъде хваната в екзистенциален ад.

Link to comment
Сподели в други сайтове

1591453633_1148136.jpgВдъхновен от реални събития.
В началото на 70-те години мечтаейки да започне нов живот в големия град, семейство се премества в просторен апартамент, където е запазена атмосферата от старите наематели. Много скоро семейството осъзнава, че освен тях, в апартамента витае нещо зловещо. За да оцелее, семейството трябва да разреши мистерията на новия си дом на улица Маласана 32.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 7 months later...

Много филми гледаме напоследък, но снощи гледах "Тайната е в техните очи" с Джулия Робъртс и Никол Кидман!
На кино последните неща които гледахме са:
Космически забивки: нови легенди - 9/10 препоръчвам!
Круиз в джунглата - 8/10 - хубав филм с участието на един от моите любимци Дуейн Джонсън (Скалата)
Свободен играч - 9/10 - също много ми хареса

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...