Jump to content



Всичко за сръбската музика


Препоръчани коментари

Иначе, като споменах нашата си любимка Глория... тя можеше днес да ги е заковала и сръбкините и да се мерят по нея. В книгата ѝ пишеше: "Цеца е най-голямата балканска звезда, друга няма". В онзи период още имаше надежди и опити за сдушване с нея, но като ѝ се парираха, опря до другата си любимка, Драгана, и видя, че тя поне е човек и я допусна. Сега напира за дует, ама то така не става.

Беше казала, че "до Цеца" по-трудно се стига - ето колко е болезнено, когато ти си потърпевш. Цеца беше казала, че "с копия не се занимава" и започна да си вика да я подгряват Преслави, Ивани, Анелии. Това е, трябва повече да си ценим своето. Защото Пачо наистина е много прав, че Цеца завижда на други, да не кажа по-пеещи от нея от друга държава и никога няма да ги признае.

Затова ме е много яд на Глория, че пред тях е по-ниска от трева, не знае кое как да си издейства и поиска, но тука в БГ на нас ни важничи, а ние сме я изградили. И това ще ѝ го кажа при първа възможност, защото тя се обижда лесно, но още много неща не е чула. Днес можеше дует не с Драгана, а с някоя световна звезда да има. Защото има глас и не я мързи като Десислава, но тука у нас винаги ще си останем с подбито самочувствие... и никога няма да задържим традицията да имаме дори такива предавания като това горе на Цеца.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 43 минути, adorable каза:

Защо трябва децата или внуците да изкупуват грехове, каква е тая логика? Не може ли просто да стои мирна и да си пее... ама то тя иначе нямаше да е това име, ако не беше ползвала тия методи. И това не започва с Аркан, а още преди него е имала любовник мюсюлманин, когото е изпързаляла жестоко и е допуснала да го отвлекат. Даже одеве ми попадна едно клипче в ТикТок, където точно и ясно се казва, че тя по-голям мафиот мъжа си всъщност.

После вече идват злоупотребите в размер на 3 млн. евра, с футболни трансфери, с незаконни оръжия вкъщи, с отвличания на една камара хора. Ми пей си просто и това е. Шило в торба не стои. Каквото трябва, има законов ред да си понесе, но тя е приятелка с политици и прокурори - те едни на други си покриват мизериите, както тука години наред правеха Гешев, Борисов, Сарафов и компания. Аз съм като някаква хрътка за такива хора с дуална природа и ги следя с времето как се променят и прикриват, защото по традиция масите имат много къса памет за нещата, които не ги касаят пряко. На мен са ми интересни да им изучавам психологическата мотивация. :D

Та като цяло семейството на Цеца не е особено приятно, Велко е агресивен чобанин. Анастасия може да е най-свястната от всички и затова удара понася най-вече тя. Дай Боже да се сдобие с дете - тия неща не бива да имат общо с деянията на майка ѝ. И на такива кармични несправедливости много се дразня.

Всеки трябва да внимава какво прави и пожелава и е много важно и да не се кълне, даже и в заглавие на песни. Ама то това на нашите селянки едва ли им е ясно. Концерти в Арена ми правят, за да пеят "Да ѝ приседне"... Онази пък другата, другарката на Доган... още се чекне бясна в дискотеките, грачи и налива шотове. Юбилей ми правила. Лошото е и че такива като Десислава се подведоха по тях и станаха същите. Глория е изключение, можеше да бъде и още по-голямо такова, но за мен от нея масите се отдръпнаха именно когато започна да се прави на Цеца... и то не толкова външно, колкото като начин на живот - тогава изгуби много по точки, а днес можеше да е повече и от нея, и от Драгана за България, а не да пълни НДК и Летен театър по 1 година, докато Софка го прави за часове или дни.

Да похваля поне за пеенето:

 

Глория ако не кълне и не пожелава, какво има предвид в "Присъда"

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 40 минути, fengergana каза:

Глория ако не кълне и не пожелава, какво има предвид в "Присъда"

Да, не е ок това по същато логика. Думите имат енергия и вибрация... с годините го разбирам колко е важно. Някой ще каже: "това са просто песни" и художествени измислици, но не е баш така. Още повече, че някои са строго биографични, т.е. съзнателно или не е вложена е лична енергия и послание.

Link to comment
Сподели в други сайтове

преди 7 часа , pacho каза:

Йелена изобщо не е наборка по кариера на Цеца, която е почнала 1988-ма. Що лъжеш, ще ти порасне носа! :D

 

Ще го отрежем в Турция!
1719954.webp

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...