Jump to content



Всичко за сръбската музика


Препоръчани коментари

Неговите песни са за хора , живяли , видяли и усетили магията на този Наш живот в онези години . Тези хора знаят какво означава Sinan Sakic i "Juzni Vetar" ... :(

 

Но в такива моменти думите наистина са излишни !!!

 

Почивай в мир легендо !!!

 

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Анастасия Ражнатович ще дебютира до края на месеца с поп песен “Savršen par” дело на Дарко Димитров а текста е нейн.

Албума на Мая (неофициално) излиза на 1/7.

Промоцията на албума на Севе е заказана за 21/7.

Финалето на ЗГ е в четвъртък, може би и ЈК ще действа.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да, така правят с новите си песни. Това е продуциране и налагане.

Не знаех. Щом имат къде, да налагат. Нашите тук нямат такъв тип поле за изява, а щеше да е яко, но съм убеден, че на Митьо изобщо не му се занимава. :1000 (29):

 

 

Билянчето е такова сладурче... Жалко, че не и се получава много. :dontgetit: На мен ми идва малко ретро, което най-вероятно и пречи.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Митьо преспокойно за толкова години можеше не просто да наема зали за еднократни събития, а да си купи, построи помещения, в които да се провеждат конкурси, интервюта, предавания. Ние така и не създадохме истински музикални предавания - вътре с бенд и гост-музиканти, аранжори, текстописци, като излезе нов албум. Няма вече кастинги, промоции, фенклубове. Как да сме ок, като не сме създали никакъв терен да развием тези традиции, които сплотяват почитатели с изпълнители, както и самите изпълнители едни с други и с екипите им? Вместо това всяка вечер някоя пее някъде и са по-достъпни от когато и да било, като в същото време изобщо не са близко до хората, а се звездеят, все едно са в Холивуд. Нито концерти, нито нищо. И там актуалната генерация пуска парчета с рапиране и т.н., но утвърдените си държат на стила и никой не им се смее на колко години са станали и прочее. Това лично за мен е причината в момента да имам повече интерес към Сърбия, отколкото към родния фолк, макар да смятам, че ние като народ, таланти, инструменти можем да ги смажем. Просто първо крадяхме от тях, после най-накрая намерихме свой стил, накрая плюхме на него, за да върви нощният живот и бизнесът там. Ако ги питате в момента нашите, те сигурно отново ще си мислят, че сме на прав път. Можеше днес така да стоят нещата, че Сърбия да ни свалят шапка. Щото се знае, че тайничко ни следят, но следят клипове, визия и такива неща, в които на моменти сме по-напред от тях. Да, ама в музиката днес и много по-простички клипове въздействат, стига да имат идеята или самата песен да изпъква.

Вчера видях Вероника да е писала: "Великани. А какво стана с нашия фолк?", споделяйки това:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...