Bandolero Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Samsung Galaxy Young S6310 Blue Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MoNiTa Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Обичам го! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitkobs Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Samsung Galaxy S4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Обичам го! Samsung Galaxy S4 Най-яките телефони, бее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 iPhone 4S, но се замислям за HTC One Цитирай Report Определно песните на Глория имат масово одобрение и то от хора, които не я слушат по принцип. Само тука в тоя форум нещата се различават коренно. BASHFilter Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SAM' Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Уникален телефон,не мога да живея без него :1000 (29): Не мисля скоро да го сменям! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 От днес с този Алкател, много му се радвам, да се надявам, че ще е така дъъъъъълго време. :1000 (29): Вчера си го взех, приятно изненадан съм... Иначе имам и iPhone S4 Цитирай Report Определно песните на Глория имат масово одобрение и то от хора, които не я слушат по принцип. Само тука в тоя форум нещата се различават коренно. BASHFilter Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Вчера си го взех, приятно изненадан съм... Иначе имам и iPhone S4 Нали? Много е хубав и стилен. Иначе вторият ми е: :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Нов ми е: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Нов ми е: а къде е раницата?!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Samsung Galaxy S4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Samsung galaxy s2 plus-син Обичам го Цитирай Report Как се случи тази лудост по между ни .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Nokia C3...простичък,семпъл,без излишни гъзарии и мерене на п*шки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 LG G2 , 16 gb черен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 iPhone 5S Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Samsung S5250 Wave 2 La Fleur Много си го харесвам, макар често да ставам обект на подигравки от недоразвити мозъци. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Samsung Galaxy S4 Цитирай Report Горя ти къщата, от мене клечката - дали добре ти отмъщавам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Работи идеално! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 От почти година съм с този и съм супер доволен! Иииииии новата придобивка от Днес Подарих Walkman-a на майка ми, а Х10-ката ще ходи при сестра ми и вече съм с Prestigio 5300 Страхотен телефон! Калъфа си е в комплекта, а слушалките са трепач! Направо се влюбих Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 iphone 4s Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Тъкмо си ползвах евтината Нокиа и ми съобщиха,че печеля Сони Xperia от мобилния си оператор :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 От вчера - HTC Desire 500 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Вече съм с HTC One (M7), обичам го!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.