Jump to content


Обраха Румънеца и Енчев


Препоръчани коментари

Докато били на участие в столичен клуб, някой им задигнал лаптопа, в който имало неиздаван клип

 

Жертва на дързък обир станаха Румънеца и Енчев миналата вечер.

 

По време на участие в популярен столичен клуб, гримьорната на рапърите била претарашена от нагли апаши, които свили лаптопа на Ръмънеца. Заедно с ценната информация, в компютъра се съхранявал и видеоклип към парчето "Кавали", който още не е излъчван официално.

 

След като установиха кражбата, изпълнителите се свързаха с най-големия сайт за видеообмен Vbox7.com и предоставиха официално клипа си, за да отстранят възможността за спекулации и той да излезе в публичното пространство легално.

 

Видеото, (по надолу в темата) което бе заснето по време на парламентарните избори през 2009 г., е продължение на парчето "Столична" и отново е с участието на Димитър Рачков.

 

За да избегнем всякакви нежелани манипулации, взехме трудното решение да пуснем клипа ексклузивно, потвърди Енчев. Много сме изненадани от случката, защото бяхме решили да не го издаваме, тъй като вече сме тръгнали в друга музикална посока, споделиха изпълнителите.

 

С "Кавали" рапърите отново се връщат към любимата си тема за съвременния Бай Ганьо, познат от видеото на "Столична" с участието на Димитър Рачков, който този път е тръгнал на лов за женска плът в големия град.

 

Клипът е истинско риалити, в което след хиляди перипетии Калеко Алеко намира утеха в прегръдките на жрици на любовта на околовръстното шосе в София.

 

Сред поредицата важни за обществото теми, които отразяват в творчеството си, рапърите този път обръщат поглед към представителките на най-древната професия и призовават: "Забранете проституцията или я легализирайте - тя е факт".

 

Румънеца и Енчев са обявили награда за откраднатия лаптоп и все още се надяват, че обирджиите ще се свържат с тях, за да им върнат компютъра, в който има ценна информация, която едва ли ще им бъде от полза.

 

Инфо: Vesti.bg

 

Подписа ви надвишава допустимия размер!

2ро предупреждение!

IMG2-1245585240.jpg

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
  • 3 months later...
Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...