Jump to content


Екипа на форума


momo

Препоръчани коментари

Във форума са създадени 9 основни групи - Validating, Members, Ramaniacs, VIP, две групи Moderator, Guests, Banned и Root Admin и няколко допълнителни - Respect, Miss и Mister Ramania, DJ на форума, Ram@news, Графикьор на форума, съзадени от потребителите, за потребителите...

 

Когато влизате във форума и нямате регистрация, влизате като член на групата Guests - това е група с намалени права, можеща главно да чете теми, и то само в някои от разделите.

 

След като се регистрирате попадате в група Validating и трябва да изчакате писмо на и-меил адреса си, с което да активирате акаунта си, и да станете член на Members - група, която има права да чете и пише теми, както и да пуска анкети във всички подфоруми и секции, но не може да използва системата за лични съобщения и да гласува в анкети (с цел намаляване на фалшивите гласове от нови регистрации). Групата има 90 секунди флууд контрол - време за изчакване между 2 поредни поста.

 

В група Ramaniacs влизат всички натрупали над 35 смислени поста, тази група има по-разширени права, виждат повече раздели и имат по-малък флууд контрол - по-малко време на изчакване между 2 поредни поста. Ако не сте сред редовно пишещите, а само натрупате необходимите постове за да влезете в групат Ramaniacs, трябва да знаете, че има ще загубите правата си след 30 дни, ако не сте писали във форума.

 

Групата Respect е създадена за хора с важно значение за форума - много активни и полезни юзери, които допринасят за бързото развитие на форума, за сега групата се различава по цвета на имената на членовете си и по това, че нямат флууд контрол.

 

Групите Moderator /червени - глобални и сини - локални/ разполагат с правата да трият/редактират пуснати теми/мнения, както и да предупреждават, и наказват за неспазване на добрия тон, и правилата във форума. В тези групи попадат одобрени от администраторите личности, като разликата в двете групи, освен цвета на имената им, е в това, в кои подфоруми могат да използват правата си.

 

За момента форума разполага с двама души в група Root Admin, чиито функции са свързани главно с поддръжката на форума - създаване на нови подфоруми, групи и др..

 

Желателно е да не попадате в група Banned. В тази група форумците попадат, поради неспазване на правилата на форума и нямат права да четат/пишат мнения, и теми до изтичане на наказанието им.

 

Допълнителните групи са с права като Ramaniacs (но няма шанс да ги загубят, ако спрат да пишат), в тях попадат хора по заслуги. Някой от тях имат допълнителни екстри - различен от стандартния цвят на никовете, права в някои раздели, титли, табелки и т.н..

IMG2-1547558596.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...