Jump to content



11 Септември - Измамата на хилядолетието?!


Препоръчани коментари

*Забележка:Копирам темата от друг форум!Автора й е неизвестен

 

На втория самолет се вижда допълнителен резервоар-цистерна с гориво за да се получи огромен огън и медийно шоу?

ghostplane_unders.jpg

 

fuselage_tank_from_beneath.gif

 

Такива резервоари с гориво могат да се видят само на военните самолети, но никога не са били виждани на Боинг 767, защото те нямат приспособления, за да се закачи такъв резервоар под самолета. Как може самолетът да излети без никой да забележи допълнително сложения резервоар? Колко вероятно е тези, които са отвлекли самолета, да са го кустомизирали(преработили) по този начин за тяхната цел?

################################

 

Преди зблъсъка, носа на втория самолет изглежда че гори, което е много необичайно. Дали не е имало детонация малко преди сблъсъкът? Може да видите снимката:тук(кликнете).

 

################################

 

Втория самолет се разбива в СТЦ(Световния Търговски Център). Има 2 неща, които са необичайни в тези картинки:

wtc_impact2.jpg

1. Самолетите обикновено не експлодират по този начин(освен във филмите), освен ако някакъв метод на детонация не е използван.

 

2. След като повечето от керосина (и бензин от резервоара под самолета) е изгорял извън сградата, както показва картинката, е много озадачаващо, че е имало достатъчно гориво за да причини огън достатъчно горещ за да накара стоманените гредите на сградата да се стопят и да падне.

wtc_crash.jpg

################################

wtc_explosive.jpg

Доказателство за използването на експлозиви?Това изображение изглежда показва, че експлозиви са били използвани за да се накара СТЦ да падне. Забележете характерната форма на експлозията вдясно от сградата, малко под големия облак дим.

################################

 

wtc-lines-explosives.jpg

 

Редица от експлозиви?

Както предишното изображение, според някои тези картинки взети от видео материал, показват инсталирани редици от експлозиви. Забележете обаче, че горната част на сградата вече е била наклонена когато стълбът от дим се появява в редица. Това ясно показва, че след като се е наклонила част от сградата, нарочно са били детонирани редица експлозиви в сградата, за да се гарантира нейното падане. Налкона не може да е бил причинен от експлозиви, ако са били детонирани в тази точка. Също нещо което привлича вниманието са данни от сеизмичната активност в района показват големи енергийни изблици, които разтресли земята под СТЦ точно преди да паднат кулите. Това също според някои е доказателство, че е имало масивни подземни експлозии, но може и да е било фактът, че етажите са падали един върху друг.

################################

 

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 39
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

wtc_dustfountain.jpg

 

Световният Търговски Център се срутва.

Хирургически презисният и "подреден" начин, по който двете сгради са се срутили и краткото време между сблъскването на самолетите и падането на южната и северни кули повдига съмнение, че това са били всъщност контролирани срутвания. Може би са били сложени експлозиви в двете сгради, за да се постигне такъв професионален резултат...?

################################

 

WTC7_demolition.jpg

Имало ли е контролирано срутване за СТЦ7?

Докато може и да не са били използвани експлозиви за Южната и Северна

кули на СТЦ, изглежда тотално невероятно експлозиви да не са били използвани за да се накара СТЦ7 да падне. Тази последователност от картинки показват как е паднала сградата. Не изглежда ли като професионално контролирано срутване като онези, които се правят за премахване на непотребни и стари сгради?

################################

 

WTC_hoax_building_7.jpg

Изглед от горе

 

бележка: South Tower - южна кула; North Tower - северна кула; СТЦ7 е бил в червения кръг

 

Как може СТЦ7 да се срути, като тази сграда даже не е близо до кулите? Има сгради, които са много по-близо до Световния Търговски Център("Millenium Hotel", "One Liberty Pizza") и са останали непоктътнати. Може би голямо съвпадение?

################################

 

НЛО при сблъсъкът около СТЦ? Вижте материала сами

393465m.gif

################################

 

pentfacade_intact1.jpg

pentfacade_intact3.jpg

"Сблъсъкът" на самолет в Пентагона.

Не само че не се вижда никакъв самолет, но и няма никакви щети по фасадата на Пентагона, освен много малка дупка.

 

Ето как изглежда тревата когато се разбие самолет.

crashed_fedex_boeing_727_tracks.jpg

 

А ето сега перфектно окосената и непокътната трева при мястото на "сблъсък" в Пентагона"

pent_lawn_impeccable.jpg

pent_grass_shot.jpg

Може би в двора на Пентагона расте супер-трева с някои специфични качества: неразрушима и вечнозелена.

################################

 

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Link to comment
Сподели в други сайтове

393472A.jpg

 

Брифинг на ЦРУ за "сблъсъкът" в Пентагона.

ЦРУ ни накара да повярваме, че самолетът се блъснал под лек наклон. Забележете как е изобразен самолетът(под самолета изобразен с белите контури). Така показан, самолетът изглежда почти без крила. Колко удобно!!!

 

А ето и истински пропорции на самолет и Пентагона сравнени:

Ето колко големи са всъщност крилата на истински самолет.

393474O.jpg

 

Ето колко голям би изглеждал самолета и крилата му с ударен ъгъл какъвто казват на брифинга на ЦРУ.

393475j.jpg

393477b.jpg

################################

 

Къде са огромните крилата на боинга?

Pentagon_firetruck.jpg

color=red]################################[/color]

Вижте в каква перфектна симетрия и еднородност се срутва кулата(забележете умишлено сложените черни линии, които показват мястото на поддаване):

Perfectna_Symetria.gif

Също как е възможно потенциалната енергия на 18 етажа и точката на срутване, когато става кинетична енергия да срине 92-та етажа надолу и то за по малко от 12 секунди? Как може срутването да продължи, когато е изразходвало масата си? Защо срутването не се забавя, когато масата на срутващите се горни етажи намалява? Вместо това, срутването продължава с перфектна, еднаква скорост.

 

Още нещо. Знаете, че разстоянието = 1/2 х гравитацията х времето^2 => времето^2 = 2710 / 32 = 84.7 => времето, за което се срутва една от кулите е = 9.2 секунди, само че в състояние на безвъздушна среда. Като се има предвид, че едната кула падна за 10-12 секунди, имам основанието да вярвам че вследствие на триенето с въздуха можем да прибавим 2-3 сек. Сега, това означава, че кулата е била в състояние на свободно падане, нещо, което не може да стане от масата на 18-те етажа

################################

 

Дупка и отломки в задната част на стената на сградата.

Отломки от носа на самолета? Всъщност тази малка дупка и оскъдните (и единствени) отломки може да са доказателства, че това което се е разбило в Пентагона е било малък самолет-ракета, преправен да изглежда като Боинг 757.

pent_fuselagefragment.jpg

################################

Според мен са използвали ракета подобна на "Tomahawk" за взрива в Пентагона. И друго - защо уличните лампи са блъснати откъм Пентагона, а не към Пентагона, а освен това са изтръгнати напълно целите, даже от основата си?:

osnova1.jpg

osnova2.jpg

osnova3.jpg

-----------------

 

Няма и парчета от самолета, освен умишлено поставените предварително колесници, перка от двигател и мателни късове, които са достатъчно леки, че да се пренесат с ръка:

leki_otlomki.jpg

-----------------

Титаният се топи при 1 700 градуса(целзий).

Titanium.jpg

 

Самолетното гориво, при чиста кислородна среда гори максимално с 1 000 градуса(целзий). Научноневъзможно е 12 тона титаниеви турбинни двигатели(всеки тежи по ~6 тона) да се изпарят. Трябва да останат непокътнати.

-----------------

 

 

Това не е турбина от Боинг 757.

Ne_ot_757.jpg

 

След атаките, "American Free Press" казва, че тази част е от APU-то на самолета, което се намира в опашната част.

American_Free_Press.jpg

 

Крис Борлин от "American Free Press" се свързва с "Honey Well" във Финикс - Аризона и изпраща високорезолюционни снимки на това според тях "APU". Експертът му отговаря, че няма начин това да е APU. След това "American Free Press" се свързва с "Pratt & Whitney" и "Rolls Royce". Това са двете компании, които произвеждат двигателите за 757. Джон У. Браун от "Rolls Royce" казва "Това не е част от Боинг"

--------------

 

Човекът направил документалния филм, по време на атаките на 9/11 се е обадил на Боинг, за да вземе точните детаили на Боинг 767, но операторът го информирал, че Боинг отказват да му дадат информация за конструкцията.

---------------

Когато са питали компанята Боинг какво е това под самолета на кадрите, те са отказали да отговорят. Може би самолета, който изстрелва нещо като ракета, е като този отдясно:

prilichat_si_no_ne_sa_ednakvi.jpg

 

Този от ляво е истински Боинг 767. Почти еднакви са. Обикновен човек, погледнал десния самолет отдалече, би казал, че е Боинг 767. На летищата за превози на пътници не използват самолети, като този от дясно.

---------------

100 тона титаний, алуминий и желязо - изпарени?

------------------------

 

Вижте колко малка е дупката в пентагона "пробита от боинга". А и при това няма поражения от крила:

no_wing_damage_1.jpg

no_wing_damage_2.jpg

 

Сравнените размери изглеждат така:

1.jpg

 

Но да приемем, че наистина тази малка дупка е пробита от кабината. Защо тогава няма щети от опашка, крилата или вертикалните стабилизатори?:

wings.gif

-----------------------

Помните ли колко са голeми двигателите на 757?:

12_tona_dvigateli.jpg

 

Всеки тежи по 6 тона. Ако 12 тона титаний се блъснат в Пентагона с 800 km/h, ще погребе всичко живо вътре.

 

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Link to comment
Сподели в други сайтове

След като самолета е пробил няколко реда от стени в Пентагона, се получават все такива дупки:

moje_bi_ot_raketa.jpg

Тази горе е последната, следователно тук трябва да е счупения нос на самолета. Той е от карбон и като се счупи в твърда земя изглежда така:

kak_se_chupi_nos.jpg

 

Само че около последната дупка не са намерени никакви останки от кабина или нос.

---------------------

 

Изглежда, стената е била обстрелвана от ракета тип "tomahawk" или подобна:

rocket.gif

 

А колкото до Wings_West и неговото оправдание за часовника и пръстена. Първо Осама Бин Ладен не е някакъв шейх, който се интересува само от банковата си сметка, а ислямист, който се опира преди всичко на Ислямската религия. Ти не гледай религио-отстъпниците, които се интересуват повече от банковата си сметка. Второ, защо се хващаш само за този довод? Другите доказателства, които съм дал са неоспорими. На много клипове на Бин Ладен се вижда, че винаги ръкомаха с лявата ръка и държи оръжието си също с лявата. За това е неоснователно като инат да повтаряш само едно и също, затваряйки си очите за многото други доказателства

##############################################

 

global_hawk.jpg

"Global Hawk" е може би типът самолет-ракета използван за врязването в Пентагона

################################

Кликни тук

Колелото за приземяване на "Global Hawk"?

################################

 

Ето как изглежда истинско колело за приземяване на Боинг 757

mainGear757.jpg

А ето и колелото намерено в Пентагона

inside_pent_planetire.jpg

Тази гума има 4 пръстена, за разлика от Боинг 757, който има 6.

################################

 

inside_pent_planewheelrim.jpg

Я, това е джанта на Боинг 757?! Как напълно различни модел колела са се озовали при "сблъсъкът" в Пентагона? Може да е била донесена чрез разбития самолет-ракета. Може и някой да я е оставил там.

################################

 

photorotor.jpg

Това би трябвало да е отломка от двигател. Обаче е твърде малка за Боинг 757. Изглежда е от ракетен двигател. А, и защо са използвали ракета? Ами, за прецизност разбира се!

 

Ето как изглежда двигател на Боинг 757

g-pw4000.jpg

Този двигател има диаметър повече от 2 метра - два пъти повече от диаметъра на двигателя в предишното изображение.

################################

 

wreckage2_w_US_flag.jpg

Парче отломка с американския флаг на нея. Не е ясно от какъв тип средство е дошла тази отломка. Както и да е, да не би да забравим: трябва да мислим, че практически целия самолет е станал на пепел, включително метал, синтетични материали(често много устойчиви), и т.н... които изгарят само при много висока температура. Въпреки това "като по чудо", ДНК материал е намерен от 63 от 64-те пътници, въпреки че такъв материал е вероятно да е унищожен първи от изключително високите температури!!!

################################

 

Обикновено когато се рабиват самолети, не изгарят напълно до пепел, както показва тази снимка на разбил се в планина Буга самолет

buga_crash.jpg

 

Дори когато самолет се разбие под 80 градуса,както показва долната картинка, не изгаря напълно и оставя много отломки и парчета. Същото би трябвало да стане при Пентагона.

Airbus_Tarom_371_crash_nr_Bucharest_80deg.jpg

################################

 

Pentagon_9_7_01_trajectory.jpg

Следите по тревата съвпада напълно с траекторията на разбитата ракета-самолет разбила се в Пентагона. Тази снимка е направена на седми септември 2001. Да не би да са ги подготвили за 9/11?

################################

 

Може би е съвпадение че симулации на подобен удар върху Пентагона са били провеждани 1 година преди това, продължаващи чак до 11 септември?

Pentagon_simulation.jpg

Ex_sim2.jpg

################################

 

Фалшифицирани снимки?

----------------------------------------------

 

Показаните по долу картинки показват туширани/преправени снимки до тротоара, но няма железния парапет, който трябва да е там.

green_grass1.jpg

green_grass2.jpg

 

Eто парапетите. Тази снимка е снимана няколко дни по-късно.

guard_rail.jpg

 

Вижте и тези фотоси

no_pole.jpg

################################

 

В долопоказаните снимки се виждат озадачаващи аномалии. Една и съща отломка изглежда по един и същ начин снимана от различни точки. WHATSIT #2 е отломката от дясната снимка. Лявата снимка е снимана от юг, а втората от изток. Как може такъв обект да изглежда по един и същ начин след като ъгълът, под който е сниман се е променил с 90 градуса? Това ясно показва, че може би отломките са е прибавена дигитално с компютър.

debris.jpg

################################

 

img]http://bonse.hit.bg/pixelating.jpg[/img]

Забележете колко пикселизирана(с лошо качество) е отломката под "А", а камиона, който е доста по-далече от гледната точка е по-детаилен. Как може близък предмет да е по пикселизиран от такъв, който е по-далече? Това може да стане само ако е се композират 2 компютърни изображения с различни "dots-per-inch resolution"(точки на

инч). Колкото повече "dots-per-inch", толкова по-детаилно е едно изображение.

################################

 

nobody.jpg

В тази снимка, зад хората, които са най близо/в преден план, се виждат части от хора, които са зад тях. Погледнете лявата снимка, извадка от дясната и с обозначения:

A - бедро на човек седнал на тревата;

В - долна част на крак и обувката на същия човек;

С - чорап и част от обувка на същия човек, но кракът не се вижда;

D - част от туловище на някакъв човек стоящ в задния план/фона;

E - червена коса или някакъв човек стоящ в задния план/фона. Ако човек седи на тревата, изглежда малко вероятно да остане скрит изцяло зад доктора. Част от тялото му или ръката трябва да е в частта от картинката с преправената/туширана с компютър трева.

################################

 

what.jpg

################################

 

perspective.jpg

################################

 

cars.jpg

################################

 

props.jpg

################################

 

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Просто съвпадение или дългосрочен дизайн? Вижте какво става с 20-доларовата банкнота от серията 1998-2001ва:

 

1. Вземи 20-доларова банкнота и я сгъни на две по дължина...

393504O.jpg

 

2. Сгънете я отново както е показано на долната картинка...(сгънете я точно по този начин)

393505v.jpg

 

3. Сгънете другата страна подобно като в предишната стъпка... И voilà!

Вижте пентагона в пламъци!! (червеният кръг)

393509b.jpg

 

4. Сега следващата стъпка е много проста... просто погледнете другата страна... Виждате ли да гори Световния Търговски център?

393511a.jpg

 

...А сега... вижте това!

393512Y.jpg

 

Забележете още: 9 + 11 = 20!

 

Това с банкнотата да не го вземете наистина насериозно. Може да си е просто съвпадение.

################################

 

Анализ на Моран Рейнолдс, март 2006

Фалшифицирани кадри на сблъсъците по CNN? Имало ли е наистина сблъсък на самолети?

 

Fairbanks2.gif

2hit7.gif

 

Как може два продълговати алуминиеви самолета да пробият масивна стоманена сграда и да изчезнат вътре без никакви отломки?

Самолета практически се "разлага" в сградата!? Забележете и странното проблясване пред носа на самолета

 

Странен е сблъсъкът на UA 175 в Южната Кула. Показана е така, че очевидно влиза в нея. Защо обаче алуминиевата конструкция се държи като масло - просто се стопява в сградата? Защо някои части от самолета не се отчупват и не падат - нос, крила... или поне опашните крила, които са изключително тънки и е невъзможно да пробият(и влязат в сградата) и масивната стоманена конструкция от кръстосани греди с подсилен бетон?

 

На следващия ден, никакви отломки не са били намерени. Опирайки се на дългия ми опит със самолети ми е трудно, ако не и невъзможно, да повярвам, че алуминиев самолет може да пробие масивна стоманена сграда и да изчезне вътре.

 

При жесток удар между алуминиев самолет тежащ почти 140 тона и масивна стоманена сграда тежаща 500 000 тона, самолетът разбира се трябва да се смачка в нея като алуминиева кутийка кока-кола настъпена с крак. 140 тона летящи с 800 км/ч могат да причинят само локални щети(само на мястото на удара), но не и такива, че да накара сградата да падне.

################################

 

South_Tower_Cartoon_012.jpg

Репортаж по CBS.

Едно нещо е странно в този репортаж и това е че времето показано по телевизията е 09:28 a.m.

Всъщност, UA 175 "удря" Северната Кула в 09:03 a.m.

################################

 

South_Tower_002.jpgSouth_Tower_003.jpg

Защо самолетът е в сянка? Той е на ~150 метра южно от СТЦ. Неблокиран от слънцето от изток, не трябва самолетът да е тотално черен. Дори и да е бил в лека сянка, отражението на слънчевите лъчи в атмосверата би трябвало да направи самолета по-светъл.

################################

 

1

UA175_Missile_Crop.jpg

 

2

Banking_CNN_78.jpg

 

3

2087-light_Crop.jpg

 

4

6236_Crop.jpg

 

5

Boeing767.jpg

 

Въпреки всичко, всеки ясно ще види очевидните промени със самолета във всички 5 снимки. Например, фюселажът в снимка #4 е значително по-тънък и дълъг от този в снимка #5, която е на истински Боинг 767-222. Също така, снимка 1 даже не изглежда като самолет, още по-малко Боинг 767-222.

################################

 

1

jetcrash_011_2_jpg.jpg

 

2

jetcrash_033_jpg.jpg

 

3

jetcrash_076_jpg.jpg

 

4

jetcrash_081_jpg.jpg

 

Защо самолетът, на който светлината не е блокиран от никоя сграда, става все по-светъл когато приближава две от най-високите сгради в света? В кадър #1 до #4, UA 175 става все по-светъл с наближаването на СТЦ.

################################

 

CNN_Impact_316_2.jpg

Защo CNN са сложили знака си толкова близо до мястото на удара? Нали би трябвало да видим как самолетът се врязва.

 

Naudet_First_Hit_252.jpg

Защо CNN са заели толкова голяма част от екрана с правоъгълника?

################################

 

Naudet_First_Hit_000.jpg

В репортажа, който показва CNN, никой от пожарникарите изпратени на мястото не поглежда нагоре когато точно над главата им прелетява 140 тонна машина с 650 км/ч и ужасяващ рев на турбо-реактивни двигатели. Пожарникарят, който забелязваме на видеото изглежда незаинтересован, когато машината прелетява над него. След това обаче поглежда. Да не би след това да е бил помолен да погледне нагоре и надолу от някой правил филма преди 9/11 2001?

################################

 

Защо CNN повтарят заснетото от братя Наудет за толкова кратък интервал от време? Пожарникарят, който братя Наудет са заснели изглежда много незаинтересован от 140-тонната машина "ревяща" на ниска височина към Северната кула. CNN, незнайно защо, повтаря частта с пожарникаря точно когато се появява огнената топка върху кулата вследствие на сблъсъкът. Този трик се използва в много филми, а точно тук е използван за да ни накара да почувстваме, че пожарникарят е бил много заинтересован.

 

Първо дават пожарникаря:

Naudet_First_Hit_000.jpg

 

След това странно защо CNN спира заснетото(вижда се как почва старата част от заснетото с пожарникаря като кадър в кадъра): Naudet_First_Hit_282.jpg

 

Накрая дават още веднъж частта с пожарникаря:

Naudet_First_Hit_000.jpg

################################

 

Метражът на братя Наудет е бил подправен, преди да се появи по CNN. Има забележим жълтеникъв филтър приложен върху Световния Търговски Център когато самолетът пристига. При това има кадри, от техния метраж, които липсват от показания по CNN.

 

снимката без zoom

Naudet_First_Hit_062_2.jpg

 

снимката със zoom

NTower_Fuzz_001.jpg

################################

 

1

CamPlan_ST_0776.jpg

 

Уебсайт наречен "Camera Planet" е източникът на един доста интересен метраж(от footage - метраж на филм, клип). Частта, която е най-интересна е без съмнение тази, при която UA 175 удря Южната Кула. Уебсайтът "Camera Planet" казва, че метража им е бил предоставен от аматьори. Въпреки това, това клипче съдържа един от най-впечатляващите zoom-out-ове в историята на човечеството. Невероятното е, че zoom-out-ът е постигнат само в рамките на 15 кадъра(15 кадъра = половин секунда видеоматериал)! Междувременно филмчето е снимано също с 15 кадъра/сек. Това означава, че zoom-out-ът трае 1 секунда. Спомнете си че снимка #1 показва UA 175 пристигащ с около 800 km/h. Операторът е прихванъл обектът как идва. След това UA 175 изчезва зад някаква сграда. Zoom-out-ът започва точно в момента на изчезването на самолета зад сградата. Това е абсурдно! Този zoom-out е направен ръчно. Почти всички автоматични zoom-ове не реагират толкова бързо. Друго обяснение за този магически zoom-out, е че сме накарани да повярваме, че аматьорът заснел материала на ниско-летящ самолет идващ с 800 кm/h, се е протегнал за лещата и коренно променил заснетото с рискът да загуби от боглед обекта, за да подсили "драматизма" от случката, т.е да изживеем драматизма от видяното. Изглежда zoom-out-а е част от многото направени, когато Северната Кула е горяла. След това самолета и огненото кълбо са прибавени в пост-продукцията(накрая, след заснемането на суровия материал).

 

 

Може да свалите материала със zoom-out-а на аматьора, за да се обедите в неговите професионални операторски умения. Кликнете ТУК!. Файлът в архива се казва "911witness.swf". Трябва да имате Flash плеър за да го изгледате.

################################

 

1

Gedeon_Second_Hit_0342.jpg

 

2

Gedeon_Second_Hit_0419.jpg

 

3

Gedeon_Second_Hit_0436.jpg

 

4

Gedeon_Second_Hit_0438.jpg

 

Бележка: Гедеон e един от братята Наудет

Как Гедеон е отишъл от горепоказания #3 кадър от видеото, което е заснел до #4? Ще ти отнеме повече от секунда за да се наклониш към Кулите. Първо трябва камерата да направи промяна в светлината. Обаче Гедеон не греши и не изпуска огненото кълбо, дори след като предишния обект, който е снимал е бил човек пред него.

################################

 

Бележка: Гедеон и Юли са братя Наудет

Братя Наудет са изградили много подсюжети в тяхното видео "911".

Гедеон се опасява да не би брат му Юли не е убит в Северната Кула. (Очевидно и двамата филмират док. филм в Ню Йорк без мобилни телефони.)

 

Притесненията на Гедеон престават когато Юли влиза в сградата на противопожарната охрана. Странното във влизането на Юли е липсата на емоции и особени жестове от преживяния терор. Комбинирано с неговите потвърдителни кимания с глава, той прави нещо интересно. Изглежда дава знак с ръка гласящ "не тук" или "не сега":

Naudet_Reunion_001.jpg

 

В следващата снимка от видео материала Юли е вече много по-емоционален. Юли се премества до пушещия му брат Гедеон където вече може да го прегърне. Като с роли в театър, Гедеон отива и прегръща своя "тъжен" брат:

Naudet_Reunion_002.jpg

################################

 

towers_faked.jpg

################################

 

site1085.jpg

################################

 

Странни снаряди

На долопоказаните снимки се виждат обекти, които не изглежда да са отломки на самолет. По-скоро приличат на някакъв вид снаряди/ракети.

Projectile_001.jpg

Projectile_003.jpg

projectile.JPG

projectile2.JPG

projectile3.JPG

################################

 

Как носът и кокпитът(кабината) на самолета остава непокътната дори след като минава през цялата сграда?! Дори излиза от другата страна, след което странно защо, но ИЗБУХВА в ярка ферийна експлозия. Всеки знае, че горивото на самолетите се намира не в кабината, а в крайната част на крилата, които са на повече от 30 метра зад кабинат. Самолетът е дошъл под ъгъл и крилата трябва да са се откъснали. Запомнете, крилата трябваше да са преминали през бетона и стоманата, при което експлозията да стане В сградата, а не ИЗВЪН.

1.jpg

3.jpg

5.jpg

10.jpg

13.jpg

16.jpg

 

А тази експлозия вече е върхът на абсурда

21.jpg

################################

 

А сега една изненада:

FEMA_WTC5.jpg

 

Казват ни, че това са отломки от корпуса на UA 175 паднали върху Световния Търговски Център 5(WTC5). Казват също, че UA 175 удря между 74-ия и 84-ия етаж. Изглежда невероятно, но тези парчета от корпуса са оцелели огнените кълба(без дори да има следи от изгаряния по тях)!!! Излезли са праз СТЦ2(WTC2), без да бъдат видяни на нито едно от съществуващите видео-материали. Летели са из въздуха и са се приземили върху СТЦ5.

 

 

 

 

################################

 

От 9/11 знаем какво е да се разбие Боинг 767 в огромна, висока, стоманена сграда с 800 km/h. Благодарение на братя Наудет и видеографите-аматьори, които снабдили CNN и новинарските мрежи, знаем че джет-лайнери летящи с около 800 km/h не издават звук когато се блъскат в стоманени сгради! В известния видеоматериал от CNN със UA 175, който се блъска в Южната Кула, е невероятно колко силен е звъкът от лудо летящ самолет. Въпреки това, от сблъсъкът, нама абсолитно никакъв шум. След това чуваме само експлозиите и крещящите хора. Сега да обобщим:

 

1. Има звук от пристигащ самолет

2. Никакъв шум при сблъсъка на 140 тонната машина в стоманения гигант

3 . Има звуци от експлозии и шокирани хора.

 

Странно, но видеото на Гедеон Наудет на Северната Кула има същия характер. Видеоматериала му има шум от пристигащ самолет. След това се врязва в Северната Кула. Няма шум от врязването. След това се чува звук от експлозии и крещящи хора.

 

Защо нито един видеограф не е записал звук от самолет, врязващ се в 500 000 тонните сгради?

################################

 

Моето мнение е, че базирано на видеоматериалите, след като самолетите удрят СТЦ, е имало експлозивни устройства в сградите, което накарали Кулите да рухнат" /Ван Ромеро, вицепрезидент по разследване в Института по Миниране и Технологии Ню Мексико/

################################

 

Не ограничавам правото ви на удоволствие от високите скорости, отстоявам правото си на живот по пътищата!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Има един немски филм, забравих му името, който все още не съм гледал, но в него се посочват същите неща - че американското правителство е инсценирало терористичния акт над кулите близнаци, с цел психологическо превъзходство над американските граждани и манипулация на отношението им към Средния Изток. Не бих се учудил. :mf_surrender:
А и фанатиците от Алкайда си признаха че са те...
За всички терористични организации е вид "чест", колкото и тъпо да звучи, да поемат отговорността за подобно нещо. Джихад... ебало си майката.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Вие и съществуването на света можете да отречете по същия "достоверен" начин!!!! Ами хилядите жертви??? Какво ще кажете за тях - да не би да им е било платено, за да бъдат точно по това време в центъра!???? Вие сте ненормални!!! Изобщо не е трябвало да пренасяте темата в този форум - абсолютна кретения е! Хора без работа!!!

6590227P.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Не мисля, че тези работи са верни, защото каквото и правителство да е дори да са луди чичковци събрани там не вярвам да пожертват толко много човешки живота само за едното превъзходство.Незнам не мисля, че биха постъпили така, каквито и цели да имат.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Лично аз не бих се очудил ако е истина... даже по-скоро вярвам,че е нагласено.

 

Има един немски филм, забравих му името, който все още не съм гледал, но в него се посочват същите неща - че американското правителство е инсценирало терористичния акт над кулите близнаци, с цел психологическо превъзходство над американските граждани и манипулация на отношението им към Средния Изток. Не бих се учудил.

 

Филма,за който говориш ще го гледам тази седмица в училище и ще ви кажа как се казва... учителката ми каза,че е много интересен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз мисля,че Америка не биха нагласили това...все пак това са хиляди жертви от случилото се...не вярвам,че ще им пожертват живота просто така заради някакви си цели...Според мен Алкаида си е организирала атаката

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ами хилядите жертви??? Какво ще кажете за тях - да не би да им е било платено, за да бъдат точно по това време в центъра!????

A защо трябва да се плаща на някого. Ако всичко това в първите постове е вярно, съм сигурен че правителството е взело решение да се жертват всички тези хората в името на каузата, за която е било планирано всичко. За да се стигне до войната в Афганистан и Иран (каквато явно е била целта) на американския народ му трябва стимул да подкрепи такова начинание, а какво по лесно да се насади омраза и неприязъм сред хората след като толкова много от тях са загубили близките, роднините и приятелите си. Ню Йорк е притегателен център за САЩ. Да не забравяме и съборената сграда - Световния търговския център - място за развитие в икономически план на града, а и на страната. Онзи ден покрай икономическата криза в САЩ, казаха че такова понижение на борсовите индекси не е имало точно от 11. септември 2001 г. Още един мотив населението да подкрепи действията на държавата срещу 'виновниците' за атаките срещу търговския център.

Не казвам, че атентатите от септември 2001 са инсцинирани, но щом има такива факти, трябва сериозно да се замислим за това, на какво е способно правителството на САЩ, а и каква цена трябва да се плати ;)

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

това съвсем случайно го хванах по тв-то когато се случи...мн ми беше а и сега интересно как успяха от телевизиите да заснемат сблъсъка и на двата самолета....още първия не се беше разбил а те снимат

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-лошото е,че има хиляди загинали хора,които с нищо не са навредили!Аз лично си мисля,че всичко е измама.Измама платена с живота на невинни хора!

 

СВЕТЪТ Е СЦЕНА!

Link to comment
Сподели в други сайтове

http://www.vbox7.com/collection:511903

 

Гледайте това, уникално е! Ще разберете, че и записа, в който Бин Ладен си признава за атентатите, е американска измама.

Link to comment
Сподели в други сайтове

това съвсем случайно го хванах по тв-то когато се случи...мн ми беше а и сега интересно как успяха от телевизиите да заснемат сблъсъка и на двата самолета....още първия не се беше разбил а те снимат

Да и аз се зачудих как така заснеха 1 вия самоелт още.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добро утро... :mf_surrender: Много ясно, че всичко беше нагласено. Просто това беше най-лесният начин САЩ да влязат в Изтока... Те отдавна искаха това и най-накрая си намериха повод.

Why they say the sky is the limit?

When I've seen the footprints on the moon.

And I know the sky might be HIGH...

But baby it ain't really that high.

 

Let's reach for the stars...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добро утро... :mf_surrender: Много ясно, че всичко беше нагласено. Просто това беше най-лесният начин САЩ да влязат в Изтока... Те отдавна искаха това и най-накрая си намериха повод.

Именно това желание бе породено от факта, че с Американската мечта, която до преди години бе максимално териториално величие и го достигнаха, сега е време мечтата да поеме в друга посока, че критерий за прекрояването на света вече не са границите, а сферите на USA - влиянието. Това ли са мащабите на мечта или по-скоро Америка мечтае всички нас?


Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...
Аз лично не знам вече на какво да вярвам. Не отричам,че снимките и всичко друго по-нагоре доказват,че може би всичко е било нагласено,но наистина не мога да разбера що за хора биха убили толкова много народ заради една глупост според мен... Наистина не знам на какво да вярвам... :X
Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз лично не знам вече на какво да вярвам. Не отричам,че снимките и всичко друго по-нагоре доказват,че може би всичко е било нагласено,но наистина не мога да разбера що за хора биха убили толкова много народ заради една глупост според мен... Наистина не знам на какво да вярвам... :X

 

В битката при Сома са жертвани над 800 000 души, за да се разпръснат бойните дейстия при Вердюн.

 

През цялата човешка история се жертват огромни количества хора, за да се постигне нещо.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

В битката при Сома са жертвани над 800 000 души, за да се разпръснат бойните дейстия при Вердюн.

 

През цялата човешка история се жертват огромни количества хора, за да се постигне нещо.

 

 

Не го отричам това нещо,зная,че е така...Но все пак би трябвало днес да имаме малко повече акъл от тогава, трябва да сме се научили на нещо,но явно не е така. Добре са казали хората Вълкът козината си мени,но нрава не...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Филма , за който говорехте се казва "Zeitgeist" ... ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ МНОГО НЕЩА! И след филма ще си кажете както аз "Не е много приятно да си толкова информиран" ...
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...

Колкото повече чета и гледам филми за 11.09 токова повече вярвам,че Американското правителство са направили всичко.

Каква е тази мания от тях да са най, не мога да разбера.Със сигурност има и други държави,който си жертват народа,ама тия минават всякакви. граници.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...