Jump to content

Препоръчани коментари

20 години след това, а толкова НЕхитово!

Бонка тук просто ги размазва с яката си хитова песен! Да вземеш голям хит, да го изпееш на нов глас, но той да звучи толкова по-Неактуално. Стимулиращо НЕ от мен!!! И НЕ на "Старата песен на нов глас"!!! Не ми е интересно, когато вече е имало кавър на тази песен и тя е била успешна. Вземи поне някой флоп и го направи хит!!! 
Малко са тези на които им се получиха..... на Софи Маринова и Константин, на Преслава-От утре, дори на Галена - Па па па много ми хареса как звучи нейната версия....... 

преди 22 минути, Administrator каза:

Не е ли тази песен?

А нямаше ли и в зората на 2000-те години версия? 

Ужас.

Не. "Леката жена" на Бони

преди 1 час , DevilWish каза:

Бонка тук просто ги размазва с яката си хитова песен! Да вземеш голям хит, да го изпееш на нов глас, но той да звучи толкова по-Неактуално. Стимулиращо НЕ от мен!!! И НЕ на "Старата песен на нов глас"!!! Не ми е интересно, когато вече е имало кавър на тази песен и тя е била успешна. Вземи поне някой флоп и го направи хит!!! 
Малко са тези на които им се получиха..... на Софи Маринова и Константин, на Преслава-От утре, дори на Галена - Па па па много ми хареса как звучи нейната версия....... 

Бони в периода 2004-2007 пускаше хит след хит, наистина най-успешните й години.

преди 27 минути, Andrew Cunanan. каза:

Бони в периода 2004-2007 пускаше хит след хит, наистина най-успешните й години.

Все гръцки кавъри

Току що, asylum каза:

Все гръцки кавъри

но я направиха певачка в А група. И с Шефкед имаше хитове. После отиде в Пайнер и се срина като скала.

преди 2 часа , DevilWish каза:

Квато и безбожно неприятна лицемерка да е Бони, тя, заразлика от горните две кукувици - Жасмина И Антония, може да пее и въздейства с гласа си. Дори да направи запис как се оригва - ще е по-музикантско от пръдните на Жасмин и Антония.

Колко са жалки - мислят си, че ще предизвикат носталгия с кавъри на песни, които са вече кавърдисани, а само ги съсиспват с нескопосаните си гласове. Само Преслава направи "От утре" като хората, защото е музикант, тея са метреси, ку рви и анаболни модели и не стават една пишка да ударят дори. Няма да се очудя скоро някой да посегне на Шампанско и сълзи, Луда по тебе или Кварталната кръчма. Миндили!

Редактирано от Andrew Cunanan.

Ох, тъкмо се бях притеснил че не скоро не беше имало нищо с участието на Бизонце. 

преди 50 минути, Andrew Cunanan. каза:

Квато и безбожно неприятна лицемерка да е Бони, тя, заразлика от горните две кукувици - Жасмина И Антония, може да пее и въздейства с гласа си. Дори да направи запис как се оригва - ще е по-музикантско от пръдните на Жасмин и Антония.

Колко са жалки - мислят си, че ще предизвикат носталгия с кавъри на песни, които са вече кавърдисани, а само ги съсиспват с нескопосаните си гласове. Само Преслава направи "От утре" като хората, защото е музикант, тея са метреси, ку рви и анаболни модели и не стават една пишка да ударят дори. Няма да се очудя скоро някой да посегне на Шампанско и сълзи, Луда по тебе или Кварталната кръчма. Миндили!

Единственият голем успех беха Софка и Коцьо

преди 1 час , Andrew Cunanan. каза:

Няма да се очудя скоро някой да посегне на Шампанско и сълзи, Луда по тебе или Кварталната кръчма. Миндили!

Стига си давал безплатни съвети. За толкова пари да кавърдисат песни на Гюргюмел, току виж някой най-накрая ги чуе. 

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...