Jump to content

Препоръчани коментари

преди 25 минути, GSA каза:

Ама защо са копирали “Маракеш”. 1:1 кражба. Преса после с Азис ли ще пуска дует? Пак ще се спасяват кариери. 

"Лайна в кеш" не беше ли препратка към "Хайде, откажи ме" :D

Тоя на Преса и Софка ще е като "Малката булка" сигурно :D

• Like 1

Преса е луда да пуска песен в началото на октомври,при положение,че почти цялата чалга не си е пуснала есенно-зимните песни. Сега като почнат да бълват след 2-3 седмици съвсем ще й се забрави дуета до Коледа и Нова година.

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Преса е луда да пуска песен в началото на октомври,при положение,че почти цялата чалга не си е пуснала есенно-зимните песни. Сега като почнат да бълват след 2-3 седмици съвсем ще й се забрави дуета до Коледа и Нова година.

Ако е мазна цигания тип "Поеби се", може да и да стане хитЧЕ, то зависи и какво ще пуснат и масовката, може и там да има хитЧЕ. :D

• Like 1
преди 36 минути, GSA каза:

Ама защо са копирали “Маракеш”. 1:1 кражба. Преса после с Азис ли ще пуска дует? Пак ще се спасяват кариери. 

Няма нужда да спасява Азис, нека флопва гадната самодоволна циганка.

• Like 1

Честит 33-ти Рожден ден на Кралицата на Българската модна, музикална и политическа индустрия!

• Haha 1
  • Love 2
  • Dislike 1
  • Ooo 1
преди 16 минути, xroflx9 каза:

Тъй беше и със "Сладкото зло", ама песните на конкуренцията минаха и заминаха и тя остана най-голям хит. 😭

преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза:

Тъй беше и със "Сладкото зло", ама песните на конкуренцията минаха и заминаха и тя остана най-голям хит. 😭

“Сладкото зло” поддържаше хубав staying power,но изведнъж втръсна и заби с гледанията. Като гледам и 20 милиона надали ще направи в близко време.

• Like 1

https://fentv.bg/teodora-se-zavarna-v-balgaria/ 

ТЕОДОРА СЕ ЗАВЪРНА В БЪЛГАРИЯ - FEN TV - ТВОЯТА МУЗИКА

Теодора се завърна в България. Изпълнителката вече е на родна земя и започва с клубните участия в страната.

“България много ми липсваше, докато бях в САЩ. Липсваше ми и сцената, музиката, контакта с публиката. Затова и не спирах да правя песни, да творя. За съжаление обаче не можех да се срещам с почитателите си, да пея пред публика. Сега, когато се прибрах, нямам търпение отново да съм на сцената.” – споделя Теодора.

Звездата на Диапазон Рекърдс започна работа и по няколко нови проекти. Към първия предстои и заснемане на видеоклип. Песните със сигурност ще се харесат на меломаните, тъй като са точно в хитовия стил на изпълнителката.

Феновете на певицата могат да я видят за първи път у нас на 15 октомври в град Хисаря.

• Wow 1
Току що, xroflx9 каза:

“Сладкото зло” поддържаше хубав staying power,но изведнъж втръсна и заби с гледанията. Като гледам и 20 милиона надали ще направи в близко време.

Само песента на Фики има 20 милиона за 5 месеца, Сладкото зло с 14 общо (12 от официалния клип и 2 от топика) върви супер. Преслава откакто има самостоятелен канал не е имала толкова бързо въртяща такива цифри песен.

преди 2 минути, xroflx9 каза:

Много са и тези, грам хитово не се усеща. Една В твоето легло според мен е по-голям хит, но я мина за 3 месеца.

• Like 1
преди 2 минути, Willy каза:

Много са и тези, грам хитово не се усеща. Една В твоето легло според мен е по-голям хит, но я мина за 3 месеца.

В твоето легло е жестока песен, провали я тъмния, мрачен клип, пуснат в късна пролет.

преди 2 минути, Willy каза:

В твоето легло просто излезе в неподходящ момент,Преса избърза да я пусне веднага след като отвориха дискотеките,след това и останалите почнаха да бълват и не успя да се развие. Същото ще стане и сега.

преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза:

Само песента на Фики има 20 милиона за 5 месеца, Сладкото зло с 14 общо (12 от официалния клип и 2 от топика) върви супер. Преслава откакто има самостоятелен канал не е имала толкова бързо въртяща такива цифри песен.

Да видим. За половин година има 14 милиона,за още половин аз повече от 18 милиона сумарно не очаквам да има.

преди 1 минута, xroflx9 каза:

В твоето легло просто излезе в неподходящ момент,Преса избърза да я пусне веднага след като отвориха дискотеките,след това и останалите почнаха да бълват и не успя да се развие. Същото ще стане и сега.

Да видим. За половин година има 14 милиона,за още половин аз повече от 18 милиона сумарно не очаквам да има.

За такава песен-толкова.
Иначе в дългосрочен план ще е поредната й песен с 20 + милиона. 

• Like 1
преди 43 минути, Andrew Cunanan. каза:

Честит 33-ти Рожден ден на Кралицата на Българската модна, музикална и политическа индустрия!

След този хит заслужава само да стане първа дама

spacer.png

преди 29 минути, Andrew Cunanan. каза:

За такава песен-толкова.
Иначе в дългосрочен план ще е поредната й песен с 20 + милиона. 

Поредната? 🥲

Милата има само 4 клипа над 20М - С тебе или с никой, Не се изтриваш, Да гори и Пиян. Толкова имат и имена като Цура и Теди. Друго си е Галена с 14, Азис с 13, итн...

• Tongue 1
преди 1 минута, Willy каза:

Поредната? 🥲

Милата има само 4 клипа над 20М - С тебе или с никой, Не се изтриваш, Да гори и Пиян. Толкова имат и имена като Цура и Теди. Друго си е Галена с 14, Азис с 13, итн...

+ Горе долу.
А много скоро и Мушама номер 1, Беден в сърцето и На тебе не отказвам.

преди 8 часа , asylum каза:

Теодора се завърна в България. Изпълнителката вече е на родна земя и започва с клубните участия в страната.

“България много ми липсваше, докато бях в САЩ. Липсваше ми и сцената, музиката, контакта с публиката. Затова и не спирах да правя песни, да творя. За съжаление обаче не можех да се срещам с почитателите си, да пея пред публика. Сега, когато се прибрах, нямам търпение отново да съм на сцената.” – споделя Теодора.

Звездата на Диапазон Рекърдс започна работа и по няколко нови проекти. Към първия предстои и заснемане на видеоклип. Песните със сигурност ще се харесат на меломаните, тъй като са точно в хитовия стил на изпълнителката.

Феновете на певицата могат да я видят за първи път у нас на 15 октомври в град Хисаря.

Да не се е развела?

• Wow 2

Да оставим дуета на Преса и трафикантката на бежанци настрана и да поговорим за истински певици  - Палома вчера е снимала нов клип 💋

• Haha 3
  • Ooo 1

Как ще коментрате, че в следващия епизод на Гласът ще пеят един от най-големите хитове на Глория - “Присъда” ?

• Love 1
преди 3 часа , asylum каза:

The Predator returns!

predator-2.jpg

• Haha 3
преди 5 часа , stereoto_ каза:

Как ще коментрате, че в следващия епизод на Гласът ще пеят един от най-големите хитове на Глория - “Присъда” ?

Коя е Глория и откъде-накъде ще има "хит" като не я знаем коя е?

"Алкохол" мегахит ли е? Чува ли се от коли, въртолети и училища, както заслужава? 

• Like 1
  • Haha 2
преди 24 минути, Blueberry каза:

"Алкохол" мегахит ли е? Чува ли се от коли, въртолети и училища, както заслужава? 

Trrr stibidi dop dop dop dop dop yes yes yes yes shtib shtibidi dip dibidi wwww yes yes yes yes

• Haha 6
преди 2 часа , Blueberry каза:

Определено. Ако беше излязла началото на лятото щеше да е хита на годината.

Вече почти никъде не чувам Нашата и Welcome to Bulgaria, Кости е old news!

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...