Jump to content


Луди, луди врачки?!


Препоръчани коментари

Реших преди време с вече бившата да отида на врачка... после на 2-3 други пак с нея ме помъкна.

Та казвам ви тези всичките си имат един и същ репертора.

Като ги питаш имаш ли път в чужбина винаги казват задължително, че там ти е късмета и като питам "Е в коя страна ще ми е по-добре?" винаги казват страни, където има най-много българи - Англия, Испания и Германия. Как пък все там ми е късметът, а не например в Ирландия, Португалия или Австрия например? Тя и досега бившата ходи по врачки. И това е една от причините поради които вече не сме гаджета... само от една жена съм доволен, описа ми бъдещата ми шефка и приятели в чужбина, дори им каза първите букви на имената.

Вие какво мислите за врачките и за това как източните и южните народи масово ходят по такива?

Редактирано от mihael
Link to comment
Сподели в други сайтове

Смятам че повечето хора вярват в подобни неща заради успокоението, че имат контрол върху бъдещето си. Аз не съм ходил по врачки, но имам една позната която гледа на карти Таро като хоби. Наистина се е случвало да ми познава някакви неща, но дали е случайност или истина - не мога да кажа. Лично аз не бих платил на гледачки.

В източния свят подобни есотерики по-скоро идват от културите, религийте и традицийте им. Затова там е по-общоприето да се занимават с врачки, оракули, ходжи и тн.

Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз съм бил на няколко. Едната от тях вече ни е семеен приятел.

Ясно е, че вече няма пророци като Ванга, дядо Влайчо и Слава Севрюкова. Но поне на мен подобни хора са ми били полезни в разни ситуации, в които съм щял да направя простотия. Ясно е, че никой не опира до подобна помощ, защото му е широко около врата.

Разбира се, винаги има риск да те подведат. И те са живи хора. Да не говоря, че има абсолютни шарлатани.

Бъдещето е трудно да се прогнозира. И да имат дарба, невинаги им се дава да кажат. В крайна сметка как ще си научиш уроците, ако информацията ти се даде наготово?

Вече съм разбрал, че към 70-80% е съдба, останалото са наши свободни избори и воля как приемама нещата. За един път има много опции и маршрути, но както и да го заобикаляш, пак стигаш до него. Така че съветвам всеки да не се допитва и да не иска да знае - това е бреме.

По-добре да сгрешиш, но да знаеш, че ти си сам си си строшил тиквата и никой не ти е виновен. И винаги можете да вярвате на сънищата си и знаците в тях. Даже и на номерология и астрология не толкова, защото нещата са доста по-дълбоки. Регресията също е добър метод за самопознание, стига да сте готови за нея - аз не бях въпреки интереса ми към духовното. :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Всъщност да си призная една жена от Сухата река в София ми позна много неща:

  • описа външния вид, характерите и позна първите букви на моите бъдещи приятели, които срещнах в чужбина
  • описа ми и какви проблеми ще имат помежду си бъдещите ми съквартиранти пак там
  • напълно точно описа външния вид на бъдещата ми шефка
  • диагностицира ме с нещо, което не предполагах изобщо. Още същата седмица след сеанса с нея пуснах кръвни тестове и излезе права, а никой доктор не се сещаше да ме изследва за това!

Иначе съм съгласен, че имаме свободен избор и някои неща е по-добре да не ги знаем. А по повод на това кои са ми страните в Европа и градовете в БГ, които биха ми били на късмет смея да твърдя, че един истински ясновидец би усетил къде ще ти е късметлийско място и къде ти е лошо, т.е. кармично такова.

Но повечето по моя опит казват места, където има много българи, или ми четат мислите към този момент. Опитах и с астрокартография да видя, но не винаги отговаряше на начина по който определени градове и страни ме карат да се чувствам и зарязах всичко.

Опитвам се да стоя на страна от окултното, защото човек множе много да си навреди. През такъв ужас премина цялото ни семейство след занимавки с такива неща, че...и още има неща, които да се чистят и оправят. Така ми се ще пак да посетя тази жена от Сухата река, но уви, закри си и двата телефона и дори не знам дали още живее там.

Редактирано от mihael
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

Аз по-скоро смятам, че хората, на които им познават някакви неща, сами предизвикват енергийно съответните събития, защото вярват, че ще се случат. Иначе има хора с много силна интуиция. Веднъж една случайна госпожа от ромски произход ми каза на улицата, че ще имам близнаци някой ден. Не знаех как да реагирам, защото много ме смущават подобни нарушения на личното ми пространство и енергийна намеса. Иначе ако случайно някога имам деца, което едва ли ще се случи в този живот, може и да са близнаци, защото нося този ген от страната на баща ми.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кога човек ходи на врачка? Когато е несигурен. 

Кога врачката познава? Когато човекът не иска да осъзнае и с поведението си подсказва.

Някои врачки са изкусни психоложки. Други ползват тактики, "четейки" всяка дума. От нещата, които говорим могат да се правят доста успешни догадки.

 

От 2.09.2022 г. от 22:02, mihael каза:

 

  • диагностицира ме с нещо, което не предполагах изобщо. Още същата седмица след сеанса с нея пуснах кръвни тестове и излезе права, а никой доктор не се сещаше да ме изследва за това!

 

А какво е това "нещо"? 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Хеликобактер. Още същата седмица пуснах тестове и се оказа права.

Освен това ми описа външността на бъдещите ми приятели в чужбина едно към едно.

Жалко, че по ирония на съдбата и самата тя вече е емигрирала в чужбина защото искам да отида пак в чужбина да работя, но не искам да рискувам и искам да знам кои страни биха били най-благоприятни за мен, а не да не ми хареса там и да се върна с подвита опашка...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не мога да се едитна, но да ви кажа сякаш знаех, че Сашко, детето от Перник, което изчезна ще се намери жив.

Имах нещо като чувство или видение, че някаква съседка го е взела у тях. Дано да се разплете историята, но със сигурност някаква жена го е гледала през това време у тях си.
Жалко, че за моите си неща нищо не мога да видя, то ако можех нямаше да избирам доста често по-лошия вариант. Вярвам, че има необясними неща, сега това, че 99% от врачките са фалшиви не значи, че няма 1%, които да познават. Светлана беше такава. Казва ми имаш хеликобактер, още същата седмица проверих и излезе права.
Вика ми "Имаш приятели с буквата К и А", казвам и нямам, но тя настоява. Описа ми ги даже. След няколко месеца се преместих и в новия град срещнах хора точно с тези букви и пасващи на описанието. Описа ми също и бъдещията ми шеф като видизея 1 към 1 и градът, в който отидох да живея. Позна и, че съквартирантите ми постоянно ще се карат един с друг.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...